QUOTE(_doree_ @ 2010 03 17, 15:45)
Sveikos,galiu ir as Gerda pagirti. Buvau as pas ja beveik pries metus, tuometine situacija ji lab tiksliai apibudino, buvo ir vardo reiksmes aiskininimas, ir degtukas. Siaip apie vardo reiksmes,jas galima ismokti, apie degtuko deginima tai ta burima irgi galima ismokt. Nors isju ji sake tiesa, bet tai didelio ispudzio nepaliko. Sake,kad turiu labai grazu vaika
, bet kiekvienam savas graziausias. Istikro daug pasake ir is nuotraukos ir is kortu tiesos. Isejau labai laiminga, atrode geresnes burejos nera vat. Praejus euforijai,nes ji buvo mane nuraminus(psichologe stipri), pradejau galvoti, kad ji viska man pasake logiskai ismascius. Po poros men. ateina mama pas mane ir pradeda pasakot,kad buvo pas bureja tokia Gerda(mama nzn,kad as buvau, o mama irgi pirma kart buvo). Taigi kas sumanim susije papasakojo visa tiesa. Buvo pasakius, kad pas mane seimoj nuostolis bus metu laikotarpi bet ne vagyste, tai masiniukas musu sugedo visiskai. Apie mano mokslus irgi tapati mamai sake ka ir man, kad bus ziauriai sunku, bet iveiksiu. Belieka tik laukt ir tiketis.As su mama nesam tokios labai panasios, kad suprastu. Sakyciau visiems ji tapati sako, bet mano draugei kitka pasakojo. Tik vienas dalykas man nepatiko kas liecia pinigus, mamai uz pusvalandi paeme 30 lt, o man 50lt uz pusvalandi, siaip 50lt butu uz valanda. Mama ejo su drauge, kuri pas gerda daznai lankes, gal delto joms pigiau, kad su nuolatine kliente 

Šiaip įdomu būtų rasta gal kokį aprašymą apie būrimą su degtuku ir iš vardo. Va tai tikrai buvo įdomu. Nes pvz tas vadinamasis Pitagoro kvadratas man netinka, o iš vardo daug kas tiko.