Įkraunama...
Įkraunama...

*** Būrėjos Kaune ***

Sveika, zinok girdejau apie tokia motireske, irgi tiesa ar ne, zmones pas ja eina daug, ji ne bureja bet ziniuone turbut vadinama, gyvena kazkur seniavos, vardas monikute, vot zinok telefona nezinau, tai pas viena giminaiti dukra gerdavo istisai, nezinau kiek metu, bet ne vienerius, ir vaikai uzaugo net, tai nuejo tenai ir ji atkalbejo, susitvarke ta dukra dabar jau. kitus tiesiog gydo, kaip zinau ji maldom uzkalba, jokiu zoliu ji neduoda, tik sausainiuku uzkalbetu irgi. esu skeptiskai nusiteikus tokiems dalykams, bet is daug ko girdziu kad rimtai ji padeda zmonems

rytine rasa

Pries trys zinutes apija rasiau Monika Sąnašos 11a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cudo: 15 balandžio 2010 - 13:26
QUOTE(klajune7 @ 2010 04 15, 11:47)
Sveika, zinok girdejau apie tokia motireske, irgi tiesa ar ne, zmones pas ja eina daug, ji ne bureja bet ziniuone turbut vadinama, gyvena kazkur seniavos, vardas monikute, vot zinok telefona nezinau, tai pas viena giminaiti dukra gerdavo istisai, nezinau kiek metu, bet ne vienerius, ir vaikai uzaugo net, tai nuejo tenai ir ji atkalbejo, susitvarke ta dukra dabar jau. kitus tiesiog gydo, kaip zinau ji maldom uzkalba, jokiu zoliu ji neduoda, tik sausainiuku uzkalbetu irgi. esu skeptiskai nusiteikus tokiems dalykams, bet is daug ko girdziu kad rimtai ji padeda zmonems

Va dabar galvoju ar aš čia pas ją buvau ar ne g.gif Lyg ir tas vardas, ar nuosavam name gyvena?
Važiavau, kai nesupratau kas darosi, nes jaučiau labai didelį nuovargį ir nuolat miego norėjau, tiesiog jėgų atrodė niekam nėra. Tai paskambino telefonu ir pasakė, kad mane kažkas trypia, ant galvos stovi - o tiesa buvo tokia, kad aš laukiausi, todėl ir savijauta tokia buvo pačioje nėštumo pradžioje smile.gif Ir viskas susiklostė labai gerai, taigi tikrai nemanau, kad mane kažkas trypė g.gif
Taip, kad kaži kiek čia tiesos, aš savitaiga labiau tikiu tokiais atvejais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 15 balandžio 2010 - 19:40
cudo aciu o kiek ji ima uz paslauga
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2010 04 15, 20:46)
cudo aciu o kiek ji ima uz paslauga

Tiksle nezinau, inai mano drauges kaimine.Tai sako :kad pas ja priemas buna grupines (nu iskart visi) atsiseda ratu ir inai pradeda abziurinet. O moka kas kaip (inai praso kas kiek gali mol g.gif ) Tai nezinau ar tikra padeda,pas ja is visos Lietuvos atvazijoja. No cia zolininke ne bureja.

saigma taip nuosavas namas,uz gelezin.pervazos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cudo: 16 balandžio 2010 - 09:42
QUOTE(cudo @ 2010 04 16, 10:40)
Tiksle nezinau, inai mano drauges kaimine.Tai sako :kad pas ja priemas buna grupines (nu iskart visi) atsiseda ratu ir inai pradeda abziurinet. O moka kas kaip (inai praso kas kiek gali mol  g.gif ) Tai nezinau ar tikra padeda,pas ja is visos Lietuvos atvazijoja. No cia zolininke ne bureja.

saigma  taip nuosavas namas,uz gelezin.pervazos.

aga ta pati.
Taip ten žmonių visad daug būna, o moki kiek tau atrodo teisinga ir verta. Nebent dar perki kažką papildomai, sviestą užkalbėtą, sausainius.

Na mano atveju ji nesuprato kas yra, bet matyt kitiems padeda jei tiek žmonių važiuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2010 04 16, 11:49)
aga ta pati.
Taip ten žmonių visad daug būna, o moki kiek tau atrodo teisinga ir verta. Nebent dar perki kažką papildomai, sviestą užkalbėtą, sausainius.

Na mano atveju ji nesuprato kas yra, bet matyt kitiems padeda jei tiek žmonių važiuoja 4u.gif

Nu bendrodarbe pas ja daug metu lankosi. Pas ja problema su pastovimu. Ir inai ir gydetojas sake kad ir pas ja ir pas vyra viska tvarkoi,o vaiku jau 12m nera. Monika lepe jai su sviestu ir lasineis (is jos pirktus) trintis g.gif Kol kas neko. Ir dar butent Genutė is Sanciu su ja artimai bendrauja,viena kitai skaimbina ir pasitare mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, gal kas buvote pas S.Azanova? zinau is tv laidu , kad jis labai geras.. bet itariu, kad ir brangu labai. Gal kas buvote ir galetumete parasyti trumpai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 04 16, 11:28)
Nu bendrodarbe pas ja daug metu lankosi. Pas ja problema su pastovimu. Ir inai ir gydetojas sake kad ir pas ja ir pas vyra viska tvarkoi,o vaiku jau 12m nera. Monika lepe jai su sviestu ir lasineis (is jos pirktus) trintis  g.gif Kol kas neko.

Tai ko ten daug metu lankosi, jei nepadeda? Tik pinigus i bala meto ir brangu laika gadina. Jau geriau tegu tuos pinigus labdarai atiduoda ar siaip ka nusiperka. Ko gi ten daug metu lankytis ir nieko???
Atsakyti
QUOTE(smalsi2010 @ 2010 04 17, 17:13)
Noreciau paklausti, gal kas buvote pas S.Azanova? zinau is tv laidu , kad jis labai geras.. bet itariu, kad ir brangu labai.  Gal kas buvote ir galetumete parasyti trumpai.  mirksiukas.gif

Prieš kelis metus buvau. Labai prastą įspūdį paliko:"ko čia atėjai?", " gyvenk ir viskas", "tos moterys nežino, ko nori" ir pan. Nieko konkretaus ir tikro. Daug klausinėjo ir pagal tai kalbėjo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2010 04 17, 22:30)
Prieš kelis metus buvau. Labai prastą įspūdį paliko:"ko čia atėjai?", " gyvenk ir viskas", "tos moterys nežino, ko nori" ir pan. Nieko konkretaus ir tikro. Daug klausinėjo ir pagal tai kalbėjo.  doh.gif

thumbup.gif cia tai gheras vizitas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 04 17, 21:02)
Tai ko ten daug metu lankosi, jei nepadeda? Tik pinigus i bala meto ir brangu laika gadina. Jau geriau tegu tuos pinigus labdarai atiduoda ar siaip ka nusiperka. Ko gi ten daug metu lankytis ir nieko???

Labai nori vaiko,ir vis viltis kad gal pades g.gif Nezinau,inai jau visur ena,net i Ukraina pas gydetujus,ir ten pas zolininku vazavo.
Atsakyti
sveikos, neapsisprendziu kuriai skambinti... doh.gif as visada ejau pas viena mociute, kaip ir pildesi viskas bet vakar pora draugiu nuejo sako visiskas pievas kalbejo... tai pamasciau gal as cia ja itikejus? lankausi daznai (i metus 1-2 kartus) tai gal jau sneka ne is kortu o pagal zmogu? tai nusprendziau patikrinti info smile.gif nueiti pas kita. Tik dvejoju pas kuria... g.gif
Atsakyti