Įkraunama...
Įkraunama...

*** Būrėjos Kaune ***

Lankiausi pas Sofija nesenai, tai iš praeities nieko višiskai nepasakė, net nepataikė labai daug klausinėjo, nors aš jai nieko beveik neatsakynėjau, į ateitį nieko nepasakė tik apie dabartį kalbėjo ir kai ką pataikė smile.gif šiaip ji daug kalbėjo pagal mano gimimo datą, tai ten įdomu visai buvo paklausyti.reikis važioti pas Janiną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 06 12, 14:42)
O apie deliojimo budus - jums babces kaip taisykle, delioja ivairias, taip vadinamos "Cigoniskos" deliones variacijas (praeitis,ateitis,dabartis).....Paciai uztenka vienos ar triju kortu, arba tiesiog "kalbetis su jomis...Klausi - trauki, klausi - trauki...Gaunasi nerealus dialogas.Tokiu budu gali bet kokia situacija iki lasteles lygio issiaiskinti...O kaip suprasti kortas?....Na cia reikia siek tiek padirbeti...Kaip ir visur,kai nori kazko pasiekti mirksiukas.gif

Cha, labai idomus palyginimas su tuo darzu.
Kaip ir kazkas rase apie gydytojus.
taciau jei nelemta buti medikais, ar darzininkais- einame ieskoti pas tuos zmones, kurie tai daro.
O ir tema butu ne kaip tai daryti, o KAS gerai buria Kaune ir Kauno apylinkese.

Chiromante, as visai nesijauciu idiotinama, as priimiau burima kaip idimu laisvalaikio praleidima (na kainavo kazkiek, bet juk kavineje pasisedeti irgi kainuoja biggrin.gif ). Po to juokingai su drauge aptarem priburimus - turejom linksma diskusija. O kas issipildys ar ne - parodys ateitis! Ta Janina is Jonavos pataike daug is praeities ir tai nustebino!

Gal dar butu kokiu atsiliepimu apie Janina? bigsmile.gif
Atsakyti

Va paskaiciau kaip Chiromante siulo pacioms su kortomis burtis ir galvoju, kad as kiek save pamenu tik taip ir darau - su paprastom kortom, su kazkada rastom ale Taro, su knygom, su skaiciais, su belekuo - reikia atsakymo i kazkoki klausimo ir klausi - tai korta trauki, tai knygos lapa atsitiktinai verti, tai dar ka. Tik reiksmiu kortu as nezinau, neskiaciau niekur, tiesiog pasiziuriu i korta ir intuityviai sugalvoju ka reiskia smile.gif O taro kai dar paveiksliukai yra tai isvis lengviau, juk jei pakaruokli istrauksi nesugalvosi, kad puikiai seksis biggrin.gif

Mane visada chiromantija, ivairus burimai, kortos zavejo, gal ir noretusi ismokti bet gal veliau kada, daug kantrybes ir pasiryzimo manau reikia.

O, kad butu i tema - Pas bureja esu buvus vienakart, pas Zinaida, tai labai taikliai papasakojo apie artimuju charakterius, savybes, o del ateities tik viena dalyka labai puikiai atspejo, o tokie pasakymai, kaip "bus du vaikinai, pasirinksi viena", "gruodi saugokis persalimo", "seneliui reiktu pasitikrinti zarnyna, o ir sirdis nera labai gera" tai nelabai ateities matyma primena biggrin.gif

Zadu pas Gerda greitu laiku eiti, turiu keleta konkreciu klausimu, dar viena galimybe galbut suzinoti atsakymus nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 06 15, 04:03)
Va paskaiciau kaip Chiromante siulo pacioms su kortomis burtis ir galvoju, kad as kiek save pamenu tik taip ir darau - su paprastom kortom, su kazkada rastom ale Taro, su knygom, su skaiciais, su belekuo - reikia atsakymo i kazkoki klausimo ir klausi - tai korta trauki, tai knygos lapa atsitiktinai verti, tai dar ka. Tik reiksmiu kortu as nezinau, neskiaciau niekur, tiesiog pasiziuriu i korta ir intuityviai sugalvoju ka reiskia  smile.gif O taro kai dar paveiksliukai yra tai isvis lengviau, juk jei pakaruokli istrauksi nesugalvosi, kad puikiai seksis  biggrin.gif

Mane visada chiromantija, ivairus burimai, kortos zavejo, gal ir noretusi ismokti bet gal veliau kada, daug kantrybes ir pasiryzimo manau reikia.

O, kad butu i tema - Pas bureja esu buvus vienakart, pas Zinaida, tai labai taikliai papasakojo apie artimuju charakterius, savybes, o del ateities tik viena dalyka labai puikiai atspejo, o tokie pasakymai, kaip "bus du vaikinai, pasirinksi viena", "gruodi saugokis persalimo", "seneliui reiktu pasitikrinti zarnyna, o ir sirdis nera labai gera" tai nelabai ateities matyma primena  biggrin.gif

Zadu pas Gerda greitu laiku eiti, turiu keleta konkreciu klausimu, dar viena galimybe galbut suzinoti atsakymus nepakenks.

va, ir labai prastai, kai Taro tik paveiksliukus pazistat - pakaruoklis tikrai nereiskia butinai blogu dalyku - permainas taip reiskia - o jos buna ir geros, ir nelabai, tik viskas veda prie nauju gyvenimo pokycio. Cia taip labai siaurai pasakiau , bet reiketu labiau isigilint i sfera, kuria domiesi, kad priimt tinkamus sprendimus. Galu gale Taro rodo daug pasirinkimo keliu, jei tinkamai klausi. Ir zmogus turetu pats pasirinkti, kuriuo keliu jam eit, bureja galetu labiau tik parodyt kelis galimus problemos sprendimo variantus. Cia , tada buna geras burimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vailet2 @ 2010 06 15, 13:13)
va, ir labai prastai, kai Taro tik paveiksliukus pazistat - pakaruoklis tikrai nereiskia butinai blogu  dalyku - permainas taip reiskia - o jos buna ir geros, ir nelabai, tik viskas veda prie nauju gyvenimo pokycio. Cia taip labai siaurai pasakiau , bet reiketu labiau isigilint i sfera, kuria domiesi, kad priimt tinkamus sprendimus. Galu gale Taro rodo daug pasirinkimo keliu, jei tinkamai klausi. Ir zmogus turetu pats pasirinkti, kuriuo keliu jam eit, bureja galetu labiau tik parodyt kelis galimus problemos sprendimo variantus. Cia , tada buna geras burimas  smile.gif

Nesupykit , bet si tema tapo ne patarimas del geru bureju, bet kaip paciai išsiburti. Man visada vaikystei mociute sake "niekada nezaisk su kortom, nesiburk sau ir nebandyk to padaryti kitiems, prisišauksi nelaimes" ir as iki siol laikausi sios nomones. Vis del to jeigu pasidomėti Taro kortu istorija, tai sios kortos nera seip žaisliukas kuri bet kas įsigyja ir bet kada, kad ir vaikas gali pranašauti savo ateiti. Jeigu laikytis tokios nuomones patarciau tureti prie saves moneta visada gausi atsakima arba "Taip " arba "Ne". bigsmile.gif Nieko izeisti nenoriu tiesiog issakiau savo nuomone drinks_cheers.gif ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadia5 @ 2010 06 15, 13:38)
Nesupykit , bet si tema tapo ne patarimas del geru bureju, bet kaip paciai išsiburti. Man visada vaikystei mociute sake "niekada nezaisk su kortom, nesiburk sau ir nebandyk to padaryti kitiems, prisišauksi nelaimes" ir as iki siol laikausi sios nomones. Vis del to jeigu pasidomėti Taro kortu istorija, tai sios kortos nera seip žaisliukas kuri  bet kas įsigyja ir bet kada, kad ir vaikas gali pranašauti savo ateiti.  Jeigu laikytis tokios nuomones patarciau tureti prie saves moneta visada gausi atsakima arba "Taip " arba "Ne".  bigsmile.gif  Nieko izeisti nenoriu tiesiog issakiau savo nuomone  drinks_cheers.gif  ax.gif  tongue.gif

Niekas ir neisizeidzia, bet kam su tokiom nuostatom kaip jusu aplamai eiti pas burejas, ar i bureju tema smile.gif
Lazda gali irgi buti ir atrama, ir ginklas mirksiukas.gif Cia jau kaip kas i ja paziures.
Ar jus norit pasakyt, kad bureja turi atsakomybe uz jus prisiimti? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vailet2 @ 2010 06 15, 14:43)
Niekas ir neisizeidzia, bet kam su tokiom nuostatom kaip jusu aplamai eiti pas burejas, ar i bureju tema  smile.gif 
  Lazda gali irgi buti ir atrama, ir ginklas  mirksiukas.gif  Cia jau kaip kas i ja paziures.
  Ar jus norit pasakyt, kad bureja turi atsakomybe uz jus prisiimti?  cool.gif

Tiesiog as cia atėjau ieškodama kas man galėtu išburti , bet tikrai neišgirsti kažkieno patarimus ar pasiūlymus kaip man tai padaryti tongue.gif paskutiniai pasisakymai buvo, būtent apie tai, kad neeikit pas tokias burejas, bet patys burkites smile.gif
Atsakyti
O ko negalit ir pacios,negi butinai reikia eit kazkur pinigus moket? Nors siaip nerekomenduoja paciom burtis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nadia5 @ 2010 06 15, 14:00)
Tiesiog as cia atėjau ieškodama kas man galėtu išburti , bet tikrai neišgirsti kažkieno patarimus ar pasiūlymus kaip man tai padaryti  tongue.gif paskutiniai pasisakymai buvo, būtent apie tai, kad neeikit pas tokias burejas, bet patys burkites smile.gif

Kas kad tu cia atejai...be taves cia lankosi ir mastanciu moteru, kurios tuos patarimus paanalizavusios, kurkas atsakingiau pasirinks bureja ir bent siek tiek supras, kaip elgtis,kad gauti kuo daugiau naudingos informacijos, o ne tusciu beverciu plepalu....O jeigu perskaitei ir supratai tik tiek,kad neikit,bet burkites pacios, tai esi kvaiša ir tiek.....
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 06 15, 16:37)
Kas kad tu cia atejai...be taves cia lankosi ir mastanciu moteru, kurios tuos patarimus  paanalizavusios, kurkas atsakingiau pasirinks bureja ir bent siek tiek supras, kaip elgtis,kad gauti kuo daugiau naudingos informacijos, o ne tusciu beverciu plepalu....O jeigu perskaitei ir supratai tik tiek,kad neikit,bet burkites pacios, tai esi kvaiša ir tiek.....

Nu labai jau negraziai cia rasot,jei jau tokia super bureja esat,tai bent galetumet mandagumo,bei tolerancijos pasimokint g.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(vailet2 @ 2010 06 15, 12:13)
va, ir labai prastai, kai Taro tik paveiksliukus pazistat - pakaruoklis tikrai nereiskia butinai blogu  dalyku - permainas taip reiskia - o jos buna ir geros, ir nelabai, tik viskas veda prie nauju gyvenimo pokycio. Cia taip labai siaurai pasakiau , bet reiketu labiau isigilint i sfera, kuria domiesi, kad priimt tinkamus sprendimus. Galu gale Taro rodo daug pasirinkimo keliu, jei tinkamai klausi. Ir zmogus turetu pats pasirinkti, kuriuo keliu jam eit, bureja galetu labiau tik parodyt kelis galimus problemos sprendimo variantus. Cia , tada buna geras burimas  smile.gif

As gi nerasiau, kad butinai manau, kad bloga reiskia biggrin.gif Tiesiog isvis manau, kad kiekvienas zmogus puikiai pats zino savo gyvenima ir kas jame ivyks. Tikiu, kad musu mintys valdo aplinklinius ivykius ir ko tikrai nori visada gausi, o kaikada net pati save nubausti gali, blogus dalykus "isgalvoti".

Nors ir jauna dar esu kazkaip niekada dar nera ivyke nieko visiskai netiketo, buvo ir blogu dalyku, bet pati zinojau, kad kazkur giliai to norejau ir to reikejo. Todel ir su kortu reiksmiu zinojimais - kortos tik priemone, visi atsakymai manau ir taip kiekviename zmoguje jau yra, o burejos pasakydamos gali juos tik patvirtinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Femme aux lèvres rouges @ 2010 06 16, 00:27)
As gi nerasiau, kad butinai manau, kad bloga reiskia  biggrin.gif  Tiesiog isvis manau, kad kiekvienas zmogus puikiai pats zino savo gyvenima ir kas jame ivyks. Tikiu, kad musu mintys valdo aplinklinius ivykius ir ko tikrai nori visada gausi, o kaikada net pati save nubausti gali, blogus dalykus "isgalvoti".

Nors ir jauna dar esu kazkaip niekada dar nera ivyke nieko visiskai netiketo, buvo ir blogu dalyku, bet pati zinojau, kad kazkur giliai to norejau ir to reikejo. Todel ir su kortu reiksmiu zinojimais - kortos tik priemone, visi atsakymai manau ir taip kiekviename zmoguje jau yra, o burejos pasakydamos gali juos tik patvirtinti smile.gif

Femme, saunuole, labai teisingai viska mastai....apie kortas taip pat....
Atsakyti