QUOTE(rusaite @ 2010 07 31, 18:53)
Merginos, na nemegykit eiti pas ta isgirtaja mociute

Va, tik drauge ikalbejau, kad nueitu, nes sakau forume cia ja isgyre. Tai manoji drauge susiriesdama keiksnojosi, na, sako, dar tokios burejos nemaciau, peza kazkokias nesamones absoliuciai

Ant kortu pasirasiusi kortos ka reiskia, nu vienu zodziu pravalas totalus! Labiausiai tai gaila laiko! Pinigai tiek jau to, nors irgi isleido ju, nes ne Kaune gyvena. Jos dviese vaziavo, tai antroji net nejo, nes ka ten veikt, jau gana pirmoji burimo metu per langa ziurejo is nervu, nes nebuvo ko klausyti!
Tai, va, toks nutikimas

Sakyciau kaina visgi parodo kas yra kas.
ant kortu visko nesusirasysi... gali kazka pasizymeti, bet taip kaip jos issidelioja, ir jas traktuoti-aiskinti...tai jau jkie rastai nepades. o aiskina ji gerai, iki tokiu smulkmenu... as jau esu apie ja pasisakius, kad ir pati esu buvus ir ne karta , ir kam esu rekomendavus -tai atsiliepimai geri. esu gordejus kad buna zmoniu na... kuriems nekrenta kortos, ypac daznai buna tiems kurie daznai "laksto" pas burejas, ekstrasensus ir pan. sako reikia ne dazniau kaip i menesi karta, cia maximum. geriausiai i metus karta du nueiti.