Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynė

QUOTE(jolax @ 2006 09 07, 09:07)
Na mes jau taip pat vaikstome vaikstyne.Tik nezinau ar reikia sunerimti, nes jis vaiksto ant pirstu galiuku.Taip pat ant pirstu galiuku stovi kai pastatai.Ar tai isaugama ar vi delto reikia kazkokiu masazu? Gal kas susidurete su sia problema?

Gal pabandyk žemiau nuleist. Jei vaikui per aukštai iškelta, tai ir stovi pasistiebęs.

Aš kažkaip vis išgirstu nelabai gerų atsiliepimų apie vaikštynes: poros pažįstamų vaikiukai tai irgi paistiebę vaikšto, o mano sesės berniukui tai viena kojytė labau į vidų sukasi. Sakė, kad čia nuo vaikštynės, nes jis labiau viena koja mėgdavo pasisipirt. Tai jei nebūtume gavę dovanų, ko gero ir nebebūčiau pirkus. O dabar dar palauksim kelis mėn ir bandysim po truputį stot į vaikštynę. Jei nepiktnaudžiausim, tai gal sakau, nieko blogo neatsitiks g.gif
Atsakyti
oj kaip gerai,kad pasiskaiciau cia,nes norejau savo mergytei vakstyne pirkti,ir net nesusimasciau,kad ji jai gali buti per maza,5men.ugis 72,svoris,svoris9,4kg clap.gif Tai dabar zinosiu ir nepirksiu biggrin.gif
Atsakyti
mano dukrytei beveik 5 men. taciau ji jau baisiai nori stoveti... biggrin.gif turim vaikstyne, jau mes ja isbandem ir jai begalo patiko, tik vat nezinau ar jau galima ja sodinti? g.gif ar kojytem turi remti i zeme ar geriau kad neliestu dar. patarkit mamos.... ax.gif
Atsakyti
Kiek esu girdėjus apskritai vaikštynė nėra geras dalykas, kadangi leliuko kojytės nepritaikytos ilgam stovėjimui. Vaikščiodamas vaikštynėje mažylis negali nugriūti i pailsėti, o tas tikrai yra svarbu... unsure.gif Žodžiu geriausias vaikiuko pratinimas vaikščioti yra kartu su mama, atsižvelgiant į jo poreikius pailsėt ir tt.
Čia tik mano subjektyvi nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Manau,kol pati nestovi,tai neleisk kojom liest zemes,kad paskui su klubiukais problemu neprisidarytumet.O musu hirurgas tai isvis pries vaikstynes betkokio amziaus vaikam
Atsakyti
Kol nesėdi vaikas pats, aš nerizikuočiau. O ir kol nestovi prilaikomas gal irgi nelabai. Mes pradėjome trumpam į vaikštynę statyti nuo 8 mėn. Bet irgi žinau tokią nuomonę, kad vaikštynė nėra labai gerai. Todėl dukrelė joje vaikšto neilgai. Tarp kitko, jai ir pačiai greit nusibosta.
Atsakyti
QUOTE(Kashmyra @ 2006 09 24, 19:54)
Kiek esu girdėjus apskritai vaikštynė nėra geras dalykas, kadangi leliuko kojytės nepritaikytos ilgam stovėjimui. Vaikščiodamas vaikštynėje mažylis negali nugriūti i pailsėti, o tas tikrai yra svarbu... unsure.gif  Žodžiu geriausias vaikiuko pratinimas vaikščioti yra kartu su mama, atsižvelgiant į jo poreikius pailsėt ir tt.
Čia tik mano subjektyvi nuomonė  4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu visiskai. As taip pat pries vaikstynes, o toki maziuka statyt i vaikstyne g.gif nejuokauk mamyte smile.gif
Atsakyti
Mano drauge savo dukryte i vaikstyne pastate dar nelabai mokejuse pati stoveti tai irgi turejo problemu su klubiukais reikejo lankyti masazus ir fizioterapija
Atsakyti
kineziterapeutė sakė griežtai iki 8 mėn ne schmoll.gif
Atsakyti
Vaikas kuris nesiremia pilani visa peda labai apkrauna savo stubura.Taigi manau vaikstynes nereikia visai
Atsakyti
na nezinau, gal ir nera labai gerai vaikstynes, bet jai vaikuciui patinka tai lai ir sau buna, na o kai pavargsta ar nusibosta tai jau jis parodo kad jau nebebori, as savaja pradejau statyti nuo 5.2 men, bet jai nelabai, tai pabuna 5 min, ir jau nusibosta, apie vakstynes yra ivariu nuomoniu, vieni sako kad blogai, kiti kad greiciau vaikai pradeda vaikscioti, tad mama pati turi ziureti pagal vaiko situacija, ji gerai zino kas vaikui yra geriausia. blush2.gif
Atsakyti
mano mazius waikstynese sedi nuo 6men.as tos nuomones kad galima sodint i waikstynes tuos mazius kurie jau patys sedasi.bet nereikia ilgai jose laikyt kad po to nebutu blogu pasekmiu.palaikau puswalandi r trumpiau ir paleidziu ant zemes paropot,pailset biggrin.gif
Atsakyti