Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikštynė

QUOTE(maziausia @ 2007 03 12, 13:44)
gabi mergaitė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
thumbup.gif

ojojoj tie jos gabumai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 12, 21:22)
ojojoj tie jos gabumai  biggrin.gif

nesvarbu kokie, svarbu, kad gabumai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2007 03 12, 14:49)
drinks_cheers.gif Mes irgi nepirkom ir mūsų mažius, šiandien jam 11mėn, vaikšto šauniai pats thumbup.gif  wub.gif Aš esu prieš tokius išradimus, kurie kai kuriose valstybėse jau išimti iš apyvartos.. 4u.gif
Nei viena nepražuvo, tu ir nepražūsi schmoll.gif Maniškis-tai vaikščiojantis rankinukas, jam tiek daug dėmesio reik skirt... doh.gif bet aš vis dar gyva.. blink.gif  biggrin.gif

tai va, kad nelabai as noriu padaryt ja vaiksciojanciu rankinuku, nes pati esu pusiau invalide, visai kelt negaliu, del to ir sakau, kad prazuciau doh.gif
Atsakyti
Na man atrodo,kad vaikštynė tik dailioj formoj atsifutbolinimas nuo vaiko tąsymo... doh.gif
Atsakyti
o as manau, kad vaikstyne labai geras daiktas, maniskiui tai labai patiko vaikscioti su vaikstyne. thumbup.gif
Atsakyti
Mano lelytei vaikstyne irgi patinka, labai linksma buna joje, o as galiu kai kuriuos darbus nudirbti, manau, kad tai, kas palengvina gyvenima, tikrai naudinga smile.gif
Atsakyti
sutinku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valedy @ 2007 03 13, 12:25)
Na man atrodo,kad vaikštynė tik dailioj formoj atsifutbolinimas nuo vaiko tąsymo...  doh.gif

tai tu vaika tasai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2007 03 13, 11:50)
Mano lelytei vaikstyne irgi patinka, labai linksma buna joje, o as galiu kai kuriuos darbus nudirbti, manau, kad tai, kas palengvina gyvenima, tikrai naudinga smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(dowiliuke @ 2007 03 13, 12:58)

juk nelajkom mes savo mazyliu vajkstynej visa diena smile.gif
Atsakyti
na mes irgi kazkaip nedraugaujam su vaikstynemis, labai jau as blogos nuomones apie jas, vis tik is tiesu kreivalioja ir tuos stuburiukas, ir gyva pavyzdi maciau, kaip mergyte, daug laiko praleidusi vaikstyneje, vaiksciodavo ismokus ant pirstu galu... blink.gif tad, manau, geriau tegu vartosi ant zemes g.gif bigsmile.gif
be to, ropoti vaikuciams butina, nes formuojama taisiklinga laikysena, butent del ropojimo, o su vaikstynemis sis etapas beveik visada pasokamas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnyte...: 15 kovo 2007 - 00:02
QUOTE(Agnyte... @ 2007 03 15, 01:00)
na mes irgi kazkaip nedraugaujam su vaikstynemis, labai jau as blogos nuomones apie jas, vis tik is tiesu kreivalioja ir tuos stuburiukas, ir gyva pavyzdi maciau, kaip mergyte, daug laiko praleidusi vaikstyneje, vaiksciodavo ismokus ant pirstu galu...  blink.gif tad, manau, geriau tegu vartosi ant zemes  g.gif  bigsmile.gif
be to, ropoti vaikuciams butina, nes formuojama taisiklinga laikysena, butent del ropojimo, o su vaikstynemis sis etapas beveik visada pasokamas  ax.gif

mes nuo 6 men. vaikstynej, nezinau ir ropoja, ir stojasi isikibus, manau, kad tie dalykai ne nuo vaikstynes priklauso, aisku, jei visa diena vaiko joje nelaikai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte... @ 2007 03 15, 00:00)
na mes irgi kazkaip nedraugaujam su vaikstynemis, labai jau as blogos nuomones apie jas, vis tik is tiesu kreivalioja ir tuos stuburiukas, ir gyva pavyzdi maciau, kaip mergyte, daug laiko praleidusi vaikstyneje, vaiksciodavo ismokus ant pirstu galu...  blink.gif tad, manau, geriau tegu vartosi ant zemes  g.gif  bigsmile.gif
be to, ropoti vaikuciams butina, nes formuojama taisiklinga laikysena, butent del ropojimo, o su vaikstynemis sis etapas beveik visada pasokamas  ax.gif

mūsų leliui buvo problemytė: jis nežinojo, ką veikti su kojytėmis. Galbūt skamba ir juokingai, bet statomas jis iš viso kojytėmis nesiremdavo. Darėm krūvą masažų ir pirkom vaikštynę, kad vaikas pajustų, kaip galima valdyti kojytes. Porą dienų mažius įtariai žiūrėjo į tą vaikštynę, bet kai išmoko, tai laksto kaip vėjas, net pagauti sunku. O aš tuo metu laaabai daug nuveikti galiu. O dėl ropojimo, maniškis pirma išmoko su vaikštyne duotis, o paskui ropoti, dabar jau ir stojasi lovytėj pats thumbup.gif Manau, kad, kai vaikštynė naudojama su protu, tai ji didelis palengvinimas mamai ir smagus laiko praleidimas mažyliui thumbup.gif
Atsakyti