Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

[quote=biesas66,2010 01 24, 09:47]
procesas paprasciausias paruosiamas kiemas atvezamas betonas ,ispilamas islyginamas ir dedami specialus stampai,galima priklausomai nuo dydzio paskui ispjaut ir padaryti temperaturines siules,mum sitas takelis kur matot gavosi gal dukart pigiau nei klojant trinkelem
[/quote]
Tik idomu kiek pavirsius issilaiko,kad nepradetu po metu trupeti ppo truputi..
g.gif

Papildyta:
Labas rytas siaulieciai 4u.gif Ar nesusalet sianakt,girdejau nemenki salciai buvo smile.gif
[/quote]

na sita takeliu mada Lietuvoje buvo jau pries mazdaug 15 metu, bet nelabai pasiteisino, kadangi visgi betonas.... ir daug darbo su juom.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 24, 09:47)
Labas rytas siaulieciai  4u.gif Ar nesusalet sianakt,girdejau nemenki salciai buvo  smile.gif

Labas labas mirksiukas.gif
Nu jo,spustelejo siandien,brangiausias sake,masinoj -25 rode bigsmile.gif
Atsakyti
Vakaras labas,

bijau pagalvot apie rytdienos ryta..., kazink kiek bus????

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 24, 19:03)
Vakaras labas,

bijau pagalvot apie rytdienos ryta..., kazink kiek bus????

-25
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 01 24, 19:15)

jei bus ryte bent - 21 jauciu vaiko i mokykla neleisiu blush2.gif jis pas mane pirmokas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kreizzy @ 2010 01 24, 19:26)
jei bus ryte bent - 21 jauciu vaiko i mokykla neleisiu blush2.gif jis pas mane pirmokas. g.gif

na siaip jei buna -21, tai iki 5 klases galima neleist i pamokas... ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Aciu visiems uz nuotraukeles ir nuorodeles. Is tikro labai grazios tokios lubos. Beto labai jaukus Bitutes namai.

O kas del salcio, tai mums siandien teko vaziuoti i kaima, tai Pakruojo rajone buvo -30 blink.gif Va kokia ziema, bet girdejau, kad jau nusimato atsilimas. Laukiu nesulaukiu.
Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2010 01 23, 11:12)
Labas rytas,

Notyte paziurejus projekta as daryciau taip; svetaines kampa padidinus iki sandeliuko sienos atsirastu nisa minkstiems baldams,o svetaineje atsirastu erdve ,likusi garazo siena butu terasai  (manau labai jau daug tu kvadratu cia neatsirastu) ir padalinus darbo kambari iseitu drabuzine ir nedidelis wc. bet cia tik mano nuomone smile.gif

Idomi pastaba, tik reiks konstruktores paklaust kaip butu tokiu atveju su stogu, nes garazo stogas zymiai mazesnis uz namo.
Atsakyti
[quote=laimingas,2010 01 24, 10:53]
g.gif

Papildyta:
Labas rytas siaulieciai 4u.gif Ar nesusalet sianakt,girdejau nemenki salciai buvo smile.gif
[/quote]

na sita takeliu mada Lietuvoje buvo jau pries mazdaug 15 metu, bet nelabai pasiteisino, kadangi visgi betonas.... ir daug darbo su juom.... ax.gif
[/quote]

Siauliuose prie siaures dujos toks grindinys islietas(tokiu principu) Tai lygtais jau pradeda trupeti .. g.gif reiks gryzus nulekti paziureti.
Atsakyti
[quote=biesas66,2010 01 24, 20:21]
[/quote]

Siauliuose prie siaures dujos toks grindinys islietas(tokiu principu) Tai lygtais jau pradeda trupeti .. g.gif reiks gryzus nulekti paziureti.
[/quote]

neverta i tai det per daug pastangu... blush2.gif Tiesa, pripazinsiu kad man grazu, bet... trumpalaikis dalykas...keletas metu ir... ir pakankamai lygtai nepigiai daroma... ax.gif
Atsakyti
Idomi pastaba, tik reiks konstruktores paklaust kaip butu tokiu atveju su stogu, nes garazo stogas zymiai mazesnis uz namo.
[/quote]

Turbut nieko nesigaus doh.gif tik dabar pasiziurejau fasada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 01 23, 23:21)

Vat as tokius takelius isivaizduoju savo japoniskam sodui. bigsmile.gif

A tu irgi apie japoniska soda svaigsti biggrin.gif Man grazu ir as kazko ta linkme noreciau. Bet reikia tureti daug laiko ir supratimo. Pas mane nei to, nei to smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 24 sausio 2010 - 22:28
QUOTE(laimingas @ 2010 01 24, 10:53)
g.gif

na sita takeliu mada Lietuvoje buvo jau pries mazdaug 15 metu, bet nelabai pasiteisino, kadangi visgi betonas.... ir daug darbo su juom....  ax.gif

pradeti nepradeda nes pavirsius gruntuojamas,dazomas ir lakuojamas spec.medziagomis
nepasiteisino nes nei tada nei dabar lietuviams didziausias atradimas silikoniniai misiniai ir temperaturines siules
kiek daug darbo galit pasiziureti cia...http://www.youtube.com/watch?v=ED8jUagPy4I
Atsakyti