Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

o kaip tavo akytes laikosi?ar apie tai su gydytoju buvot aptare per konsultacija ar veliau sugalvojai? rolleyes.gif
[/quote]
Akys patine, melyniu dideliu nera, tik patraiskanoja. O visa papu istorija ir prasidejo nuo akiu, sugalvojau, kad man reikia pasikoreguoti paakius, kurie buvo kaip maiseliai ir patamseje, atsibodo teplioti visokius brangiausius kremus be rezultato, tai kai pradejau dometis akimis, vyras pasiule ir papulius pasikoreguoti, nes nesugalvoju gudrutis ka man dovanu gimtadieniui nupirkti biggrin.gif. Pasiskaitinejau si foruma, ir priemiau sprendima, nusauti du zuikius vienu suviu blush2.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejau si foruma, ir priemiau sprendima, nusauti du zuikius vienu suviu blush2.gif
[/quote]
saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Nu ir greitos jus,nesuspeju jau as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blonde75 @ 2010 01 08, 09:51)
smagu girdet, kad viskas pavyko ir puikiai jautiesi:) tai vadinasi kaina normali, kadangi dvi operacijas dareisi, tikrai neperlenke smile.gif del nuotrauku idejimo negaliu patart, gal kitos merginos pagelbes...berods, tai nera sudetinga ax.gif
Papildyta:

labai lauksiu is taves ziniu po konsultacijos pas P, idomu, kaip jis tau pasirodys...primink, kada pas ji eisi? Ašs ketinu sausio 23, jei tik jis atvaziuos tadien i Klaipeda ax.gif

14 diena jis bus Vln, jei pavyks-tai leksiu pas ji. jei ne-vaziuosiu i Kauna po 2 savaiciu 4u.gif o kokius tu nori det? koks dabar tavuju dydis??? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Katerina333 @ 2010 01 07, 23:02)
galiu atsiust savo foto,aisku be veido:)Paraskit emaila,man juk negaila,gal nenuziuresit biggrin.gif

Jei netingesi katerina-atsiusk ir man,buk gerute 4u.gif lialyna@yandex.ru, arba dek i musu albumiuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 08, 21:03)
arba dek i musu albumiuka  thumbup.gif

idealiausias variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
neatsimenu ar klausiau, ar tik norejau paklaust.. jei pvz baze yra labai maza, tai su kokiais implantais (apvaliais ar anatom.) galima isgauti didesne krutine???Kaip manot? g.gif
Papildyta:
QUOTE(llonyte @ 2010 01 08, 10:49)
kol kas neissiaiskinau kaip nuotraukytes deti  ax.gif  . Bet man paciai papuliai atrodo didziuliai bigsmile.gif . Dejau 255 anatominius.

jei nepavyksta, atsiusk pastu-o as idesiu 4u.gif lialyna@yandex.ru
Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 01 08, 13:11)
man vitkus irgi sake 300cc tai maximum kiek galima po raumeniu deti, nu negi gincysies su tokiu daktaru doh.gif

ar cia rimtai taip??? unsure.gif
Atsakyti
faini papuliai aistr@ smile.gif tiesiog neitiketina,kad praejus tik sav po op taip naturaliai atrodo,primink kiek tu dejai? :4u:turiu uomeni pimaja nuotraukyte...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kos: 08 sausio 2010 - 22:08
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 06, 14:08)
Nu kad vienodai atrodo su iskirptem, tikrai nera kad vienas jau labai matosi auksciau...idesiu kai turesiu kokia fotke kaip po rubais  mirksiukas.gif

Pas mane dabar taip rolleyes.gif Kaip jau seniau minejau,nevienodai leidžiasi,tai su didesne iškirptematosikad vienas anksčiau smile.gif
QUOTE(Guste111 @ 2010 01 07, 15:20)
Savijauta kaip butu nervu sakneliu uzdegimas, sunku judeti, bet kai ramiai tai nieko, tik man geriau sedet nei gulet. Aptarnavimas pas TA superinis, labai geros seseles, tai jauciausi kaip namie smile.gif. Dabar tik reikia sulaukti galutinio rezultato smile.gif

Guste,sveikinimai wub.gif 4u.gif
Man taip pat aptarnavimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

rimantess,labai jau gražus (*)(*)

įdėjau ir aš savo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistr@: 08 sausio 2010 - 22:07
Aistra super atrodai wub.gif kiek laiko jau praejo po OP? Ar dabar jau vienodi tavo (.)(.) ? Nors ir nuotraukoj, tai as nematau skirtumo tarp ju... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2010 01 08, 22:04)
faini papuliai aistr@ smile.gif tiesiog neitiketina,kad praejus tik sav po op taip naturaliai atrodo,primink kiek tu dejai? :4u:turiu uomeni pimaja nuotraukyte...

Ačiū,kažkodėl realiai jie bent man geriau atrodo blush2.gif
Dėjo 350сс,anatominiai,dalinai po raumeniu.
Papildyta:
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 08, 22:09)
Aistra super atrodai  wub.gif kiek laiko jau praejo po OP? Ar dabar jau vienodi tavo (.)(.) ? Nors ir nuotraukoj, tai as nematau skirtumo tarp ju...  schmoll.gif

jau visas foto sudėjau
Aš matau... dabar panašiai kaip paskutinei foto,nors gal ir labiau susivienodino, reikės nauju foto padaryt smile.gif
2.5men.,po op., 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
Sveikos merginos.Esu naujoke,tat iskasrto atsiprasau jei ne ten kazka parasysiu.Labai domina si tema,nes noriu pasididinti krutine.Apie daktarus labai daug ir visokios nuomenes,bet va Ka jus pasakytumet apie D.Radzeviciu,nes uzsirasiau pas ji konsultacijon? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgaxxx @ 2010 01 08, 23:24)
smile.gif
Papildyta:
Sveikos merginos.Esu naujoke,tat iskasrto atsiprasau jei ne ten kazka parasysiu.Labai domina si tema,nes noriu pasididinti krutine.Apie daktarus labai daug ir visokios nuomenes,bet va Ka jus pasakytumet apie D.Radzeviciu,nes uzsirasiau pas ji konsultacijon? smile.gif

Sveika,ankstesnese temose yra labai daug naudingos informacijos,nuo-iki...tik nepatingek pasiskaityt 4u.gif
Atsakyti