sveikinu katuliuxa, sveik, ilsekis

sveika, katuliuxa. O kaip dabar jautiesi jau? ar pati ka pasidarai?
kaip susiorganizavai grizima?
p.s. as tai net neisivaizduoju dardancios savarankiskai is kito miesto. isejus is klinikos, slinkau kaip pervaziuota, istinusi veida pyle karstis (sesute net temperatura matavo, bet nebuvo), o ejau tik iki auto.
tikrai, kad merginos, jeigu neturit RIMTOS pagalbos namuose, neskubekit darytis. viena, kai esi be vaiku ir gali gulineti, o kita kai zinai, kad yra kuo rupintis ir tai pastoviai kelia galvos skausma
.
kaip susiorganizavai grizima?
p.s. as tai net neisivaizduoju dardancios savarankiskai is kito miesto. isejus is klinikos, slinkau kaip pervaziuota, istinusi veida pyle karstis (sesute net temperatura matavo, bet nebuvo), o ejau tik iki auto.
tikrai, kad merginos, jeigu neturit RIMTOS pagalbos namuose, neskubekit darytis. viena, kai esi be vaiku ir gali gulineti, o kita kai zinai, kad yra kuo rupintis ir tai pastoviai kelia galvos skausma

QUOTE(ginitaa @ 2010 01 09, 16:10)
nebijok,as irgi bijau skausmo,nuo menkesiau alpstu,bet po op tik para buvo sunku,o paskui per para uzteko vienos tabletes nuo skausmo nakciai.tad nebijok tikrai nieko 

Tai va baisiausia tai,kad dar ir dejuot negalesiu,nes vyras vis dar kategoriskai atsisako man pritart,tai busiu issisiepus su tokiu skausmu

[/quote]
vaikai mazi, vadinamosios RIMTOS pagalbos itariu, kad neturiu, ziauriai bijau ir t.t.
minusu daug, bet man labai svarbu, kad to rezultato laaaabai noriu, kol neskauda atrodo, kad istversiu bet ka

pasakiau sau, kad trauktis nebera kur, ir jei nesidarysiu op, didele krutine sapnuosiu ir dusausiu visa gyvenima

QUOTE(J'adore @ 2010 01 09, 15:38)
Labai individualu- snekejau su moterimi, operuota ta pacia diena kiap as, tai jau po savaites ji miegojo ant sono. As ant desinio jau po truputi irgi pradedu miegoti paskutines 2 naktis, o ank kairio sono dar negaliu, skauda. Dienomis nebeskauda visai
Manau, turi omeny tai, kad kitos po narkoes verkia ar sneka visokius vejus, kol "atsipaipalioja"
Kaip tik apie tai kalbejau pries op su anesteiologe, tai sake dabartiniai vaistai tokiu "sposu" nebekrecia
As taip pat pabudau normaliai, be jokiu kalbu, pykinimo ar dar ko, tik su drambliu ant krutines

Manau, turi omeny tai, kad kitos po narkoes verkia ar sneka visokius vejus, kol "atsipaipalioja"

QUOTE(kos @ 2010 01 09, 17:48)
Tai va baisiausia tai,kad dar ir dejuot negalesiu,nes vyras vis dar kategoriskai atsisako man pritart,tai busiu issisiepus su tokiu skausmu
juk nesinori girdet-ka as tau sakiau!
jei zinociau,kad issiversiu viena tai geriau jau viena vaziuociau,tyliai ramiai susitvarkyciau be vyro ir be vaiku 

pas mus panasiai, vyras iki galo niekaip su tuo negali susitaikyti

vyras neseniai nusipirko daikta, siam sprendimui as buvau kategoriskai pries, bet jo noras buvo labai stiprus ir pasielge savanaudiskai

tai va, sitas atsakymas jo laukia, jei man pasakys ka nors

QUOTE(ginitaa @ 2010 01 09, 16:03)
na as narkoze turejau trecia,tai ne viena taip nepaveike kaip sita
ir drebulys krete ir rimtai asaros pacios riedejo
seseles prasydavau,kad nuvalytu,nes bijojau rankas pakelti

man antra narkozė,bet irgi purčiausi iš šalčio,tai kišo šildomą pagalvę ar kažką pan.į lovą

Papildyta:
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 09, 16:58)
vaikai mazi, vadinamosios RIMTOS pagalbos itariu, kad neturiu, ziauriai bijau ir t.t.
minusu daug, bet man labai svarbu, kad to rezultato laaaabai noriu, kol neskauda atrodo, kad istversiu bet ka
pasakiau sau, kad trauktis nebera kur, ir jei nesidarysiu op, didele krutine sapnuosiu ir dusausiu visa gyvenima

jei, labai nori-viską įveiksi.aš po savaitės jau variau į du darbus.taigi,nusiramink ir įgyvendink savo svajones

Papildyta:
QUOTE(katuliuxa @ 2010 01 09, 16:24)
Sveikos merginos, na va as jau irgi su naujais ()(), 3dienele po OP, labai trumpam prisedau prie pc nes jegu tikrai nlb yra.. Trumpai mano ispudziai, kita karta parasysiu daugiau. Tai va del skausmu nezinau kaip cia tiksliau issireiksti... Pasakyti, kad nesveikai skaudejo yra per maza... Pirma nakti maniau isprotesiu, vaistai tik palaike, nuolat prasinejau nuskausminamuju... 2 ir 3 SIEK TIEK geriau, bet irgi ziauru... Dejausi 335cc. i lengva A/B, kaip ir kazkuria is cia esanciu irgi TA perkalbejo ir idejo per pazastis... Del dydzio, tikrai dideliais nepavadinciau, meldziuosi, kad is vis butu C nes itarima turiu kad bus B... Vaizdu kolkas irgi tikrai nesu patnekinta, na bet tikiuosi, kad jis dar kis. Sekmes paneles, biski atsigavus papasakosiu daugiau 

sveikinimai

QUOTE(rimantess @ 2010 01 09, 16:19)
man antra narkozė,bet irgi purčiausi iš šalčio,tai kišo šildomą pagalvę ar kažką pan.į lovą
ir silpna buvo,[COLOR=red]atsistoti tą pačią dieną negalėjau

As irgi- pirma diena sesele vakare sako- einam i wc, ir pajudet reikia, ir pries nakti nueiti, tai siaip ne taip atsisedau ant lovos jos padedama, bet jau atsistoti jegu nebeuzteko

Katuliuxa- sveikinu ir pakentek dar kelias dienas, paskui tikrai bus geriau

Del dydziu pritariu- jei naturali krutine labai i sonus ziuri, ja DAUG padidinus juk nebus grazu...

QUOTE(graikine @ 2010 01 09, 13:10)
sveikos,
as nuo vakar jau namie. Savijauta tai nelabai kokia, naktis - siaubinga, isgulet ant nugaros visa nakti kosmaras: ir uzpakali skauda, ir nugara dega, tad tenka ir pasedet, ir pavaiksciot, ir tablete isgert. krutine istinus, liemenele spaudzia. Geriu nuskausminamuosius ir viliuosi, kad kasdien kazkiek palengves.
Mazaji teko isvezt pas mociute, nes pamates mane po paros skandala iskele, vien tik apie kojas mano ejo, musesi ir verke
p.s. apie MN klinika ir joje dirbancius zmones galiu atsiliepti tik gerai, sesutes labai rupestingos, gydytojas - paprastas. Tad galiu rekomenduoti (tiesa, nezinau koks bus galutinis vaizdas, bet tikiuosi paciu geriausiu rezultatu).
Tiesa, gal kuri galit pasidalinti info kaip palengvinti nakties laika, kaip isitaisyti patogiau? gal kokiu gudrybiu ismokot? Ir kada tas maudziantis patinimas prades dingti?
Kol kas is gulimos padeties pati nepasikeliu, tai man tokia priklausomybe nuo kt.zmogaus - kosmaras...
as nuo vakar jau namie. Savijauta tai nelabai kokia, naktis - siaubinga, isgulet ant nugaros visa nakti kosmaras: ir uzpakali skauda, ir nugara dega, tad tenka ir pasedet, ir pavaiksciot, ir tablete isgert. krutine istinus, liemenele spaudzia. Geriu nuskausminamuosius ir viliuosi, kad kasdien kazkiek palengves.
Mazaji teko isvezt pas mociute, nes pamates mane po paros skandala iskele, vien tik apie kojas mano ejo, musesi ir verke

p.s. apie MN klinika ir joje dirbancius zmones galiu atsiliepti tik gerai, sesutes labai rupestingos, gydytojas - paprastas. Tad galiu rekomenduoti (tiesa, nezinau koks bus galutinis vaizdas, bet tikiuosi paciu geriausiu rezultatu).
Tiesa, gal kuri galit pasidalinti info kaip palengvinti nakties laika, kaip isitaisyti patogiau? gal kokiu gudrybiu ismokot? Ir kada tas maudziantis patinimas prades dingti?
Kol kas is gulimos padeties pati nepasikeliu, tai man tokia priklausomybe nuo kt.zmogaus - kosmaras...
Sveikinu

QUOTE(katuliuxa @ 2010 01 09, 15:24)
Sveikos merginos, na va as jau irgi su naujais ()(), 3dienele po OP, labai trumpam prisedau prie pc nes jegu tikrai nlb yra.. Trumpai mano ispudziai, kita karta parasysiu daugiau. Tai va del skausmu nezinau kaip cia tiksliau issireiksti... Pasakyti, kad nesveikai skaudejo yra per maza... Pirma nakti maniau isprotesiu, vaistai tik palaike, nuolat prasinejau nuskausminamuju... 2 ir 3 SIEK TIEK geriau, bet irgi ziauru... Dejausi 335cc. i lengva A/B, kaip ir kazkuria is cia esanciu irgi TA perkalbejo ir idejo per pazastis... Del dydzio, tikrai dideliais nepavadinciau, meldziuosi, kad is vis butu C nes itarima turiu kad bus B... Vaizdu kolkas irgi tikrai nesu patnekinta, na bet tikiuosi, kad jis dar kis. Sekmes paneles, biski atsigavus papasakosiu daugiau 
Papildyta:
Dar vienas patarimelis
paneles dekites DAUGIAU
jeigu krutys neziuri lb i sonus... Man mano mazoki, bet ar deciaus didesnius nzn, bijociau kad dar labiau i sonus atsikis, kas manau yra dar blogiau nei mazesni... O as esu tokia prie kuklesniu ir per dideliu nemegstu, bet dekites didesnius!!!! tikrai nebus per dideli su musu chirurgais, jie siulo MAZAI

Papildyta:
Dar vienas patarimelis

Sveikinu Tave

Tai tu ten nakti sesle kvietei su knopke

QUOTE(oilypoil @ 2010 01 09, 17:09)
pas mus panasiai, vyras iki galo niekaip su tuo negali susitaikyti
vyras neseniai nusipirko daikta, siam sprendimui as buvau kategoriskai pries, bet jo noras buvo labai stiprus ir pasielge savanaudiskai
as jam savaite tai kartas nuo karto primindavau, jis neiskente ir sako nu kiek tu dar man prikaisiosi?savaite, dvi...as iskentesiu, bet uztad koki daikta dabar turiu...
svarbu, kad viskas pavyktu, nes tada jau neissisuksiu, pamokslu teks klausyti ilgai ir nuobodziai 

QUOTE(blonde75 @ 2010 01 08, 11:24)
as apvalius dejau