Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

sveikinu katuliuxa, sveik, ilsekis 4u.gif
Atsakyti
sveika, katuliuxa. O kaip dabar jautiesi jau? ar pati ka pasidarai?
kaip susiorganizavai grizima?
p.s. as tai net neisivaizduoju dardancios savarankiskai is kito miesto. isejus is klinikos, slinkau kaip pervaziuota, istinusi veida pyle karstis (sesute net temperatura matavo, bet nebuvo), o ejau tik iki auto.

tikrai, kad merginos, jeigu neturit RIMTOS pagalbos namuose, neskubekit darytis. viena, kai esi be vaiku ir gali gulineti, o kita kai zinai, kad yra kuo rupintis ir tai pastoviai kelia galvos skausma doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2010 01 09, 16:10)
nebijok,as irgi bijau skausmo,nuo menkesiau alpstu,bet po op tik para buvo sunku,o paskui per para uzteko vienos tabletes nuo skausmo nakciai.tad nebijok tikrai nieko  4u.gif

Tai va baisiausia tai,kad dar ir dejuot negalesiu,nes vyras vis dar kategoriskai atsisako man pritart,tai busiu issisiepus su tokiu skausmu biggrin.gif juk nesinori girdet-ka as tau sakiau! smile.gif jei zinociau,kad issiversiu viena tai geriau jau viena vaziuociau,tyliai ramiai susitvarkyciau be vyro ir be vaiku smile.gif
Atsakyti

tikrai, kad merginos, jeigu neturit RIMTOS pagalbos namuose, neskubekit darytis. viena, kai esi be vaiku ir gali gulineti, o kita kai zinai, kad yra kuo rupintis ir tai pastoviai kelia galvos skausma doh.gif .
[/quote]

vaikai mazi, vadinamosios RIMTOS pagalbos itariu, kad neturiu, ziauriai bijau ir t.t.
minusu daug, bet man labai svarbu, kad to rezultato laaaabai noriu, kol neskauda atrodo, kad istversiu bet ka doh.gif
pasakiau sau, kad trauktis nebera kur, ir jei nesidarysiu op, didele krutine sapnuosiu ir dusausiu visa gyvenima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J'adore @ 2010 01 09, 15:38)
Labai individualu- snekejau su moterimi, operuota ta pacia diena kiap as, tai jau po savaites ji miegojo ant sono. As ant desinio jau po truputi irgi pradedu miegoti paskutines 2 naktis, o ank kairio sono dar negaliu, skauda. Dienomis nebeskauda visai  bigsmile.gif

Manau, turi omeny tai, kad kitos po narkoes verkia ar sneka visokius vejus, kol "atsipaipalioja"  tongue.gif  Kaip tik apie tai kalbejau pries op su anesteiologe, tai sake dabartiniai vaistai tokiu "sposu" nebekrecia  smile.gif As taip pat pabudau normaliai, be jokiu kalbu, pykinimo ar dar ko, tik su drambliu ant krutines  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taikliai apibūdinai lotuliukas.gif MB sakė,kad aš po narkozės kelis kartus tą patį pasakojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai linksmi tie bajeriukai,kai prisimeni praėjus laikui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2010 01 09, 17:48)
Tai va baisiausia tai,kad dar ir dejuot negalesiu,nes vyras vis dar kategoriskai atsisako man pritart,tai busiu issisiepus su tokiu skausmu biggrin.gif juk nesinori girdet-ka as tau sakiau! smile.gif jei zinociau,kad issiversiu viena tai geriau jau viena vaziuociau,tyliai ramiai susitvarkyciau be vyro ir be vaiku smile.gif

pas mus panasiai, vyras iki galo niekaip su tuo negali susitaikyti smile.gif
vyras neseniai nusipirko daikta, siam sprendimui as buvau kategoriskai pries, bet jo noras buvo labai stiprus ir pasielge savanaudiskai doh.gif as jam savaite tai kartas nuo karto primindavau, jis neiskente ir sako nu kiek tu dar man prikaisiosi?savaite, dvi...as iskentesiu, bet uztad koki daikta dabar turiu...
tai va, sitas atsakymas jo laukia, jei man pasakys ka nors tongue.gif svarbu, kad viskas pavyktu, nes tada jau neissisuksiu, pamokslu teks klausyti ilgai ir nuobodziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginitaa @ 2010 01 09, 16:03)
na as narkoze turejau trecia,tai ne viena taip nepaveike kaip sita  doh.gif  ir drebulys krete ir rimtai asaros pacios riedejo  lotuliukas.gif  seseles prasydavau,kad nuvalytu,nes bijojau rankas pakelti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man antra narkozė,bet irgi purčiausi iš šalčio,tai kišo šildomą pagalvę ar kažką pan.į lovą lotuliukas.gif ir silpna buvo,atsistoti tą pačią dieną negalėjau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 09, 16:58)
vaikai mazi, vadinamosios RIMTOS pagalbos itariu, kad neturiu, ziauriai bijau ir t.t.
minusu daug, bet man labai svarbu, kad to rezultato laaaabai noriu, kol neskauda atrodo, kad istversiu bet ka doh.gif
pasakiau sau, kad trauktis nebera kur, ir jei nesidarysiu op, didele krutine sapnuosiu ir dusausiu visa gyvenima biggrin.gif

jei, labai nori-viską įveiksi.aš po savaitės jau variau į du darbus.taigi,nusiramink ir įgyvendink savo svajones mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katuliuxa @ 2010 01 09, 16:24)
Sveikos merginos, na va as jau irgi su naujais ()(), 3dienele po OP, labai trumpam prisedau prie pc nes jegu tikrai nlb yra.. Trumpai mano ispudziai, kita karta parasysiu daugiau. Tai va del skausmu nezinau kaip cia tiksliau issireiksti... Pasakyti, kad nesveikai skaudejo yra per maza...  Pirma nakti maniau isprotesiu, vaistai tik palaike, nuolat prasinejau nuskausminamuju... 2 ir 3 SIEK TIEK geriau, bet irgi ziauru... Dejausi 335cc. i lengva A/B, kaip ir kazkuria is cia esanciu irgi TA perkalbejo ir idejo per pazastis...  Del dydzio, tikrai dideliais nepavadinciau, meldziuosi, kad is vis butu C nes itarima turiu kad bus B... Vaizdu kolkas irgi tikrai nesu patnekinta, na bet tikiuosi, kad jis dar kis. Sekmes paneles, biski atsigavus papasakosiu daugiau smile.gif

sveikinimai 4u.gif ir stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2010 01 09, 16:19)
man antra narkozė,bet irgi purčiausi iš šalčio,tai kišo šildomą pagalvę ar kažką pan.į lovą lotuliukas.gif  ir silpna buvo,[COLOR=red]atsistoti tą pačią dieną negalėjau

As irgi- pirma diena sesele vakare sako- einam i wc, ir pajudet reikia, ir pries nakti nueiti, tai siaip ne taip atsisedau ant lovos jos padedama, bet jau atsistoti jegu nebeuzteko smile.gif tik sekancia diena iki wc nuslinkau smile.gif

Katuliuxa- sveikinu ir pakentek dar kelias dienas, paskui tikrai bus geriau 4u.gif Man padejo tai, kad didiziaja laiko dali pirmomis dienomis pusiausedom gulejau nejudedama- tada neskaudedavo smile.gif

Del dydziu pritariu- jei naturali krutine labai i sonus ziuri, ja DAUG padidinus juk nebus grazu... ax.gif Tai tokiu atveju siulyciau atsargiau su dideliais dydziais... O jei krutine tiesiai ziuri, ir patinka akivaizdziai didele, tada drasiai prasykit daugiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 09 sausio 2010 - 16:37
QUOTE(graikine @ 2010 01 09, 13:10)
sveikos,
as nuo vakar jau namie. Savijauta tai nelabai kokia, naktis - siaubinga, isgulet ant nugaros visa nakti kosmaras: ir uzpakali skauda, ir nugara dega, tad tenka ir pasedet, ir pavaiksciot, ir tablete isgert. krutine istinus, liemenele spaudzia. Geriu nuskausminamuosius ir viliuosi, kad kasdien kazkiek palengves.
Mazaji teko isvezt pas mociute, nes pamates mane po paros skandala iskele, vien tik apie kojas mano ejo, musesi ir verke  verysad.gif

p.s. apie MN klinika ir joje dirbancius zmones galiu atsiliepti tik gerai, sesutes labai rupestingos, gydytojas - paprastas. Tad galiu rekomenduoti (tiesa, nezinau koks bus galutinis vaizdas, bet tikiuosi paciu geriausiu rezultatu).

Tiesa, gal kuri galit pasidalinti info kaip palengvinti nakties laika, kaip isitaisyti patogiau? gal kokiu gudrybiu ismokot? Ir kada tas maudziantis patinimas prades dingti?
Kol kas is gulimos padeties pati nepasikeliu, tai man tokia priklausomybe nuo kt.zmogaus - kosmaras...

Sveikinu 4u.gif 4u.gif Skaitau tavo posta ir matau save, tos pacios problemos, galiu tik paguosti, kad antra naktis namie buvo truputeli geresne, tikiuosi sianakt jau vel bus geriau. Patogios vietos niekaip nerandu, tai irgi bludinu, tik man dar didesne beda, nes neturiu kas man padetu atsikelti is lovos, tai buna juokas per asaras, kaip as muistausi, kol issliuogiu blink.gif Laikykis
Atsakyti
QUOTE(katuliuxa @ 2010 01 09, 15:24)
Sveikos merginos, na va as jau irgi su naujais ()(), 3dienele po OP, labai trumpam prisedau prie pc nes jegu tikrai nlb yra.. Trumpai mano ispudziai, kita karta parasysiu daugiau. Tai va del skausmu nezinau kaip cia tiksliau issireiksti... Pasakyti, kad nesveikai skaudejo yra per maza...  Pirma nakti maniau isprotesiu, vaistai tik palaike, nuolat prasinejau nuskausminamuju... 2 ir 3 SIEK TIEK geriau, bet irgi ziauru... Dejausi 335cc. i lengva A/B, kaip ir kazkuria is cia esanciu irgi TA perkalbejo ir idejo per pazastis...  Del dydzio, tikrai dideliais nepavadinciau, meldziuosi, kad is vis butu C nes itarima turiu kad bus B... Vaizdu kolkas irgi tikrai nesu patnekinta, na bet tikiuosi, kad jis dar kis. Sekmes paneles, biski atsigavus papasakosiu daugiau smile.gif
Papildyta:
Dar vienas patarimelis smile.gif paneles dekites DAUGIAU biggrin.gif jeigu krutys neziuri lb i sonus... Man mano mazoki, bet ar deciaus didesnius nzn, bijociau kad dar labiau i sonus atsikis, kas manau yra dar blogiau nei mazesni... O as esu tokia prie  kuklesniu ir per dideliu nemegstu, bet dekites didesnius!!!! tikrai nebus per dideli su musu chirurgais, jie siulo MAZAI

Sveikinu Tave 4u.gif 4u.gif
Tai tu ten nakti sesle kvietei su knopke biggrin.gif , as girdejau, nes ir pati nelabai miegojau, bet skausmas klinikoje buvo pusetinas, labiau kankinuosi namie. O tu matai kaip su tais dydziais, as dejau 365, tai man jie dabar tokie dideli atrodo, bet speneliu problema pasitaise, ziuri tiesiai ax.gif.Laikykis
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 09, 17:09)
pas mus panasiai, vyras iki galo niekaip su tuo negali susitaikyti smile.gif
vyras neseniai nusipirko daikta, siam sprendimui as buvau kategoriskai pries, bet jo noras buvo labai stiprus ir pasielge savanaudiskai doh.gif as jam savaite tai kartas nuo karto primindavau, jis neiskente ir sako nu kiek tu dar man prikaisiosi?savaite, dvi...as iskentesiu, bet uztad koki daikta dabar turiu...
tai va, sitas atsakymas jo laukia, jei man pasakys ka nors tongue.gif svarbu, kad viskas pavyktu, nes tada jau neissisuksiu, pamokslu teks klausyti ilgai ir nuobodziai mirksiukas.gif

lotuliukas.gif nu tu bent turesi kuo atsikirst,uztai ir geriausia kai kuo maziau zmoniu zinos,tada ir neprikaisios ir seksis labiau...
Atsakyti
QUOTE(blonde75 @ 2010 01 08, 11:24)
Beje, o tu apvalius dejai ar lasho formos blush2.gif

as apvalius dejau
Atsakyti