Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinės krūtų operacijos***

QUOTE(graikine @ 2010 01 06, 16:31)
ir Kos tokio pat amziaus mazius.
man tik norisi, kad be jokiu komplikaciju ir viskas sekmingai  smile.gif

o koks amzius, jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 06, 15:34)

bent jau mano vyresneliui 4 metukai, o mazyliui - 1 metai ir 7menesiai.
tavo mazius irgi daug maz panasiai, ziuriu.
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 06, 15:34)

maniskiui tai 1.6, o graikines ligtais 1.7 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tukyte @ 2010 01 06, 14:35)
Labai graziai atrodo tavo papuliai  wub.gif , primink kiek dejais?
Amazone, kai uzsidedi bliuskute gilia iskirpte, tau vienodi (.)(.)? Ar nera vienas auksciau iskiles?

Papildyta:
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 06, 15:08)
rimantess   bigsmile.gif  Labai grazu!!!  wub.gif  Bet pas tave galingesni atrodo  thumbup.gif  o tiesa, ta maudymke is VS, ane?  ax.gif  Na ir kaip nesiojas? Ar patenkinta ja?
Papildyta:
Jei neklystu, pas rimantess 360cc apvalus  g.gif

tikrai taip,apvalūs 360 smile.gif

ačiū už pagyras blush2.gif ax.gif
maudymkė iš VS,labai patenkinta thumbup.gif dar vieną nužiūrėjus turiu,reiks parsisiųsti bigsmile.gif tu berods irgi siunteisi? blink.gif
beje,dėl nevienodumo,pas mane irgi vienas mažesnis,bet tik aš jį matau,po drabužiais išvis nesimato.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimantess: 06 sausio 2010 - 14:40
QUOTE(graikine @ 2010 01 06, 16:37)
bent jau mano vyresneliui 4 metukai, o mazyliui - 1 metai ir 7menesiai.
tavo mazius irgi daug maz panasiai, ziuriu.

metukai mazajai, didziajam greitai trys bus, neisivaizduoju kaip po operacijos bus, vyras savaite pabus,o toliau paciai kazkaip suktis teks. niekam nesinori sakyt aapie savo pagrazejima g.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 06, 15:31)
man pries konsultacijia nejauku buvo, tai pries operacija jauciu pati nualpsiu, net narkozes nereikes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

dar norejau paklausti, ar operacinej nuogos gulejot, kaip ten yra neisivaizduoju, neteko tokio dziaugsmo patirti blush2.gif

oj ne, ne nuogos biggrin.gif ateini su ta ju duodama pizama i operacine, ir dabar nepamenu, ar pati virsutine dali nusirengiau, ar man po narkozes nurenge... g.gif o prabudau jau su (.)(.) ir uzdeta ta spec. liemenele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 06, 14:43)
p.s. perziurejau nuotraukytes, tai man rimantes krutine ir pries op buvo labai grazi. Kiek dejai ir kokius?

prieš op nieko gražaus man schmoll.gif nu ne vyriška krūtinė,kaip sakė SV,bet ir ne tokia kaip dabar biggrin.gif visgi verta darytis,kad pasijusti žymiai moteriškesnė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 06, 15:42)
oj ne, ne nuogos  biggrin.gif  ateini su ta ju duodama pizama i operacine, ir dabar nepamenu, ar pati virsutine dali nusirengiau, ar man po narkozes nurenge... g.gif o prabudau jau su (.)(.) ir uzdeta ta spec. liemenele  mirksiukas.gif

jooo...ir be jėgų pabundi,su svoriu ant krūtinės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=rimantess,2010 01 06, 15:38]
Papildyta:

o kokia pas tave buvo baze...ir kokio esi ugio? atrodo tikrai super gerai...matyt pas tave pati krutine putloka buvo, kad sudejus apvalius, vaizdas bent jau mano akimis labai naturalus, kaip lasho...ir pas ka dareisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 06, 15:12)
P.S. Jooo, Rimantes (.)(.) ir pries OP buvo grazios  thumbup.gif

nu baikit,dar pasigailėsiu,kad dariausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimantess @ 2010 01 06, 15:38)
Papildyta:

ačiū už pagyras blush2.gif  ax.gif 
maudymkė iš VS,labai patenkinta thumbup.gif  dar vieną nužiūrėjus turiu,reiks parsisiųsti bigsmile.gif  tu berods irgi siunteisi? blink.gif
beje,dėl nevienodumo,pas mane irgi vienas mažesnis,bet tik aš jį matau,po drabužiais išvis nesimato.. smile.gif

Aga, esu parsisiuntus is viso 3...viena turiu, kita pardaviau nes virsutine dalis buvo per maza...na o 3-iaji teko grazinti, va toki kaip tavo tik kitos spalvos, nes atspalviai skyresi kelnaiciu ir virsutines dalies doh.gif tai vel galvoju koki parsisiust... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blonde75 @ 2010 01 06, 15:29)
super...labai grazu...dareisi pas TA? cia turbut lashas, ar ne? ax.gif  blush2.gif

dėkui smile.gif pas TA dariausi,rinkausi apvalius griežtai pati nusprendus ir laaabai patenkinta tuo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 06, 15:32)
rimantess krutine labai daili ir didele, turbut pati mazute esi 4u.gif

o neee,aš 178,o bazė 12,6,dabar būčiau rinkusi dar didesnę,bet džiaugiuosi ir tuo ką turiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 06, 16:42)
oj ne, ne nuogos  biggrin.gif  ateini su ta ju duodama pizama i operacine, ir dabar nepamenu, ar pati virsutine dali nusirengiau, ar man po narkozes nurenge... g.gif o prabudau jau su (.)(.) ir uzdeta ta spec. liemenele  mirksiukas.gif

aciu uz paguoda biggrin.gif

dar paskaiciavau, kad operacijos diena man gali buti menstruacijos, bet tas turbutet neturi reiksmes blush2.gif
Atsakyti