Įkraunama...
Įkraunama...

Mediniai žaislai

QUOTE(mkdk @ 2010 03 30, 14:10)

laba diena, labai graziai rasote apie naturalius medinius zaisliukus, kad dazai kenkia ir pan drinks_cheers.gif ...., tik kazkaip neradau Jusu albume nedazyto zaisliuko.
idomu butu - o kas gamintojas.
dekui
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 03 30, 13:19)
Sutinku, kad yra ir geros kokybes plasmasiniu zaislu. Patys stengemes pirkti tik kokybiskus, taciau dovanu gavom ir abejotinos kokybes. Tiesa, viena  ''lavinamaji'' plasmasini esu ir pati nupirkusi - pasigailejau.
Manyciau, jog pacioj pradzioj naudingesni plasmasiniai zaislai (skambantys, gergzdintys ar kitokius garsus isgaunantys), taciau kuomet vaikas tampa samoningesnis ir zaislas ima tarnauti ne tik kaip barskutis, i pirmasias vietas irasyciau medinius zaislus.

drinks_cheers.gif sutinku smile.gif
Atsakyti
ir aš už medinukus, ypač rankų darbo
Atsakyti
Pas mus yra visokių ir medinių, ir plastikinių, ir kokių tik nėra biggrin.gif Ir žaidžia visais... Man gražu mediniai, tačiau vien tik jais vaikų neauginčiau, kad paskui "seilės netekėtų" pamačius spalvotą plastmasinį pigiuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visosspalvos @ 2010 04 07, 09:16)
... kad paskui "seilės netekėtų" pamačius spalvotą plastmasinį pigiuką  smile.gif

Gerai čia pasakyta lotuliukas.gif
Čia gal ne į temą, bet parašysiu: mano brolis du vaikus augina visia be žaislų (tik gamtos dovanos), bet kai svečiuose pamato žaislą, tai net akys dega ir griebia jau tada visom keturiom lotuliukas.gif
Atsakyti
ne nu jau visai be žaislų tai irgi...kažkokį aukso vidurį reikia rasti g.gif
Atsakyti
iš medinių žaislų labiausiai pasiteisino trys - medinis kardas, žaidimų kauliukas (pagaliau nebepametame) ir dūdelė.
Atsakyti
Sveikos Mamos,

Gal pasakytumete kur galima isigyti mediniu zaislu? Noreciau kokiu nors delioniu arba barskuciu.. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaMJ @ 2010 04 19, 22:45)
Sveikos Mamos,

Gal pasakytumete kur galima isigyti mediniu zaislu? Noreciau kokiu nors delioniu arba barskuciu.. smile.gif  4u.gif

Mano vaikai labai myli medinukus. Ypač patinka traukiami žaislai, kurie važiuodami kaip nors juda, taip pat labai faina turim supamą zuikį thumbup.gif
Gražių žaisliukų mačiau ekomamos parduotuvėj, jų internetinis puslapis ekomama . Taip pat jų būna visokiausiose mugėse.
Atsakyti
šiaip, visokių žaisliukų būna ne tik mugėse. Taip, ten tikrai būna ir tikrai gražių, bet kur kas patogiau namie sėdint (vaikas dar nepavargęs nuo begalinio vaikščiojimo ir žmonių masės...) išsirinkti naują žaislą.
Pats asmeniškai primenybę teikiu internetinėms parduotuvėms, nes tai kur kas praktiškiau, o ir pasirinkimas gausesnis, be to, nespaudžia tai, jog žaislą renkiesi visą amžinybę. Pridėjus truputį vaizduotės, galima daugmaž primesti, kaip žaislas iš nuotraukos atrodys realybėje.
Žinoma, visos parduotuvės turi savų pliusų ar trūkumų, bet dažniausiai renkuosi šias- mediniai žaislai, ji lietuviška, kainos kišenės nedrasko, o ir žaislai ekologiški (čia mum su žmona buvo lemiamas faktorius) tačiau žaislų pasiūla baigiasi ties 5-6m. amžiaus vaiku, tad savo vyresnei dukrai ten jau beveik nieko nerandu. Visiems gerai žinomas Next'as ir Ebay. Iš produktų gausybės sunku išsirinkti, atrodo, kad visko nori biggrin.gif kartais (ypač ebay) pakiša kiaulę su pristatymu (na, vietoj planuotų 2sav. pristatymas užtrunka mėnesį ar daugiau, tad šiuo atžvilgiu užsienis pralaimi).
Manau, internetinė prekyba jau greitai nukonkuruos paprastas parduotuves, nes pastarosios viską perka dideliais kiekiais, tad apie kokybę jau galiu ir nepradėt kalbėt, taip? Internetinę prekybą vystančios kompanijos sudarytos kiek kitu principu, tad jos, bent jau man asmeniškai, kelia daugiau pasitikėjimo, ir praktika parodė, kad ne veltui.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2010 04 06, 13:40)
ir aš už medinukus, ypač rankų darbo

drinks_cheers.gif , o pigiausia juos pirkti nedideliu miesteliu mugese, gal perpus pigiau nei parduotuveje ar internetu ax.gif
Atsakyti
as esu isimylejusi medinius zaislus. matyt nuo vaikystes islikes prisiminimas. Ta meile stengiuos perduoti ir vaikams...
vyresnioji zaidzia su mediniu domino, mediniais stalo zaidimais, mazyliui jau pradeda patikti medines masineles.
man jie taip kvepia...ir zinomu firmu gamintojai raso, kad dazai nekenkia...nebutina pirkti tik nedazytus ar tik is ekologisku parduotuviu wink.gif
Atsakyti