Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai greitpuodyje ir garpuodyje

QUOTE(Ledi @ 2010 11 14, 16:24)
mes nusipirkom dabar garpuodi philips toki
http://www.mea.phili...-hd9120_56/prd/

bet kolkas bandziau  tik vistos file kepti ir saldytas darzoves  biggrin.gif
salotos skanios gavos, o vista be skonio kad ir dejau prieskoniu  g.gif
reik eit skaityt receptu , nes reik nauja daikta panaudot  thumbup.gif

Papildyta:
pas mane intrukcijoje parasyta kad mesa turi but atsaldyta, o saldytas darzoves reik det ne atsaldytas
tai as taip ir bandau daryt  blush2.gif
ir dar yra prieskoninem zolelem pas mane specialius skyrelis kur jas reik det, bet ant mesos taip pat barstau prieskoniu , nes man ir taip skonio truksta pvz vistos krutineleje  doh.gif
Papildyta:
as turiu klausima, o pvz mesa isukta i folija galima deti i garpuodi ? ax.gif

Sveikinu su geru pirkiniu smile.gif
Šiaip reikia ir nusiteikti, kad maistas garpuodyje ruoštas tikrai nebus laaabai įvairaus skonio, na jis skaitosi toks prie sveikesnių, nes pvz, ruošiant bulves, aš tai net druskos ant jų nededu, gaunasi toks savotiškas skonis. Man skanu, o MV sako - prėska. Tai va, jei liežuvis pripratintas prie įvairių spalvingų skonių, tai reikia arba laiko su tuo garpuodžiu susidraugauti, arba tiesiog netinkantis pirkinys unsure.gif

Beja, mesytę įsuktą į foliją galima dėti į garpuodį, tik nesu bandžiusi, galvoju kiek laiko tada ji keptų? g.gif Bet mintis gera 4u.gif

Sekmės naudojant smile.gif
Atsakyti
Darėm įdarytas paprikas garpuodyje (viskas taip pat kaip ir orkaitėje). Gavosi super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 11 14, 15:24)
as turiu klausima, o pvz mesa isukta i folija galima deti i garpuodi ? ax.gif

Tikrai galima, as dazniausiai taip ir darau mirksiukas.gif
Folijoje gaminu ir zuvi ir mesa.
Jei truksta skonio pabandykit marinuot mesyte bent pora valandu pries gaminima.
Vistyte man skaniai gaunasi su soja, kariu, cesnaku pamarinuota ir folijoje gaminta. Gaminu apie 40 min.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mačiau kalbėjot apie koldūnus garpuodyje g.gif kaip juos gaminat perverčiau kelis psl atgal ir neradau nieko apie juos g.gif tiesiog sumetat ir verdat? g.gif
Atsakyti
as irgi nusipirkau garpuodi, na nerealus dalykas thumbup.gif rus. saituosa LABAI daug ivairiu receptu, ir ruletu, ir pyragu ir ko tik nori, as kolkas dariau tik darzoves, ryzius, vistiena, omleta, vakar varskes apkepa thumbup.gif labai skanu, man asmeniskai ir skonio ne truksto, ir labai dietiska, jokiu riebalu, mesyte sultinga. tikrai geras dalykas, dar bandysiu sriubas gamint smile.gif
pirkau Philipes toki: http://www.azon.lt/S...-HD9140-30.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaZantipA: 25 lapkričio 2010 - 09:55
gaila, kad aš neskaitau rusiškai verysad.gif
Atsakyti
vakar gaminau vistienos kotletukus:
vistiens krutinele smulkiai supjausciau, sumaisiau su 2 kiausiniais, morkomis tarkuotoomis ir svogunais, dar idejau prieskoniu ir 1 sauksta jogurto naturalaus, gavosi skanu ( bet druskos truko) ir lesius su paprika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2010 11 09, 14:06)
dariua koldunus garpuody, garinosi 60min bet guminiai man gavosi labai doh.gif  siaip skanus tikrai,bet guminiai...mazu del to kad pirktiniai jauciu g.gif  reikes savu pasigaminti ir pabandyti bigsmile.gif

Gal sudejot ir uzkimsot skyles per kur praeina garas.Reikia bandyt taip det maista kad palikt laisvas skyles.Bent mano garpuodziui tai aktualu.
sekmes gaminant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magira: 04 gruodžio 2010 - 23:01
as irgi dariau koldunus garpuodi, dejau uzsalusius, uzteko 25 min, BET man asmeniskai buvo per riebus, vyrui labai patiko
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti