Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 11, 14:16)
Va būtent  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Tą patį jau parašiau anksčiau tik šiek tiek kitais žodžiais  ax.gif

console.gif užjaučiu ir labai suprantu, dėl tokios situacijos. Na belieka laukti, ryt gal jau kažkokio aiškumo sulauksi  bigsmile.gif

l. laukiu nes nzn ar išsiprašyti is darbo, kad turiu tyrimus dėl operacinjos pasidaryti ar ne, jei būtų BT snd nepakilusi neimčiau i galvą irnesakyk.gif , bet manau jei būčiau buvusi nestuke.gif ir snd kaip ir tikroji mmm diena jau turėjo parodyti ar aš nestuke.gif betn mažiausią vaiduokliuką, galvoju kad tikrai as nieko po sirdele neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 11, 14:20)
l. laukiu nes nzn ar išsiprašyti is darbo, kad turiu tyrimus dėl operacinjos pasidaryti ar ne, jei būtų BT snd nepakilusi neimčiau i galvą  irnesakyk.gif , bet manau jei būčiau buvusi  nestuke.gif  ir snd kaip ir tikroji mmm diena jau turėjo parodyti ar aš  nestuke.gif  betn mažiausią vaiduokliuką, galvoju kad tikrai as nieko po sirdele neturiu schmoll.gif

As galvoju, kad NT yra patikimesnis dalykas nei BT 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gretusiu sveikinu nuoširdžiai su nestuke.gif wub.gif

QUOTE(gretusiu @ 2010 01 10, 11:23)
Nezinau, ar nuo magnio, ar nuo didelio norejimo skausmas po truputi slugsta... Siandien atsibudau lyg niekur nieko ir jau norejau pasirazyti  ax.gif Ir prisiminiau - oi, ziurniukas dar miega... didis.gif

nepergyvenk labai, man pradžioje irgi skausmelių buvo, bet magnis padėjo

QUOTE(Delena @ 2010 01 10, 13:34)
Sveikos merginos. O man ka daryti? Gerti toliau Dufastona ar jau nustoti???

man gydytoja sakė taip, geri 10 dienų, tada darai testą, jei neigiamas nebegerk, jei teigiamas - gerk.
bet man buvo paskyrę duphastoną dėl geltonkūnio nepakankamumo, progesteronas žemas buvo, tai 2 mėnesius pagėriau
Atsakyti
QUOTE(Sugar Free @ 2010 01 11, 15:00)
bet man buvo paskyrę duphastoną dėl geltonkūnio nepakankamumo, progesteronas žemas buvo, tai  2 mėnesius pagėriau

O ir rezultatas koks wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Įmetu savo grafikėlį. Šiandien dariau NT, tai net nežinau ar jis teigiamas ar neigiamas, prie lango pakraipius testuką lyg ir matosi antra juostelė, tokia blyyyyyyyški, bet dar per daug nesidžiaugiu, sakau, gal man ten matosi ta vietelė, kuri turėtų nusidažyti biggrin.gif Na, lauksiu toliau, mm turėtų trečiadienį pasirodyt smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2010 01 11, 15:10)
Sveikos  4u.gif
Įmetu savo grafikėlį. Šiandien dariau NT, tai net nežinau ar jis teigiamas ar neigiamas, prie lango pakraipius testuką lyg ir matosi antra juostelė, tokia blyyyyyyyški

laikau kumscius, kad tik rysketu thumbup.gif
Atsakyti
neziniuxe, l. gražei tu čia thumbup.gif

na jei sakote NT patikimesnis tada rame sirtimi laukiu mmm ir einu ryt tyrimus darytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 11, 15:16)
na jei sakote NT patikimesnis tada rame sirtimi laukiu mmm ir einu ryt tyrimus darytis mirksiukas.gif

del visa ko ryt pakartok ryte ax.gif
Atsakyti
....

Spaudžiu kumščius, kad juostelė tik ryškėtų thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 01 11, 15:37)
del visa ko ryt pakartok ryte  ax.gif

galvoju gal neverta, juk buvo ryskus I schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos  4u.gif
Įmetu savo grafikėlį. Šiandien dariau NT, tai net nežinau ar jis teigiamas ar neigiamas, prie lango pakraipius testuką lyg ir matosi antra juostelė, tokia blyyyyyyyški, bet dar per daug nesidžiaugiu, sakau, gal man ten matosi ta vietelė, kuri turėtų nusidažyti  biggrin.gif Na, lauksiu toliau, mm turėtų trečiadienį pasirodyt  smile.gif

user posted image

kad tik ta juostele rysketu, bet pakritimas pas tave 13 DPO su patepliojimu velima implantancija paneseja. tai gal del to ir labai labai blanku rodo. pakartok poryt dar, turetu tikrai rodyti jei esi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(laime2 @ 2010 01 11, 07:49)
Labas rytas, mergytes 4u.gif ,

Kreipiuosi ir vel i jus patarimo ir atsakymo blush2.gif 
Norejau pasitikslinti, jei as matuoju BT 6 val ryto, o sianakt nuo 4 val. labai blogai miegojau, varciausi ir snuduriavau (miegas nebuvo labai gilus ir pastovus), bet is lovytes niekur nebuvau islipusi ir i joki WC nejau schmoll.gif  Tai mano ta parodyta temperatura nuo to prasto miegojimo gali buti uzaukstinta ar atvirksciau pamazejusi g.gif ? Ta prasme, kad butu teisingesnis vaizdas, ar man nuimti koki 0,1 ar prideti?
Is anksto visoms dekoju, kurios man pagelbesite isspresti sita "rebusa" blush2.gif

Rasyk kokia ir buvo, tik grafike pazymek prie "specific", kad buta miego trukumo (sleep deprived).

QUOTE(ksise @ 2010 01 11, 08:43)
labas rytas,as visaip galvojau,bet atsakymo nesugalvojau,gal jus man padesit,niekaip nesuprantu kaip gali atsirastsi O ir pakilti bt jei pastoji po mmm,kiek suprantu nesciom 0 nebuna.paaiskinkit man durnai. g.gif

Pabandysiu ir as populiariai isaiskinti smile.gif

Pirmiausia reikia pazymeti, kad be O nestumo nebuna. Neent nekaltas prasidejimas (is religines fantastikos sferos) arba dirbtinis apvaisinimas megintubelyje.

Pastojama ne tada, kai turima lytiniu santykiu (nebent jie tiesiai ant O uztaikyti), pastojama tada, kai spermiukas apvaisina kiausineli. Jei mylimasi pora dienu po mm ir tikrai zinoma, kad tada nebuvo O, vadinasi, po tu lytiniu santykiu spermiukai isliko gyvybingi iki kada jau O vyko (jei uzkilo veliau BT, tai O buvo diena pries uzkilima) ir butent tada ivyko pastojimas, kai issilaike spermiukai apvaisino ovuliavusi kiausineli. Veliau dar jam isitvirtint gimdoje tenka (kas atsitinka 4-9dienos po ovuliacijos). Taigi, kaip matai, pastojimas toli grazu neivyksta per lytinius santykius- tai zymiai ilgesnis procesas.

Neziniuxe, labai del taves dziaugiuosi, manau, kad vaiduokliukas ne veltui wub.gif Ir dar man smagu ziureti, kad po tokio smigimo zemyn vel kilimas- vadinasi reikia tiketi gera baigtim iki pat galo, kol mm neparsivelka! Linkiu, kad vaiduokliukas tik rysketu!!!!! Dar primink, kiek cuklu planavote ax.gif

Alvyda
4u.gif

Valiusiuke, Evelinute- kantrybes laukiant atomazgos!

Rastika, o kodel esi tikra, kad NT neigiamas, o ne broluotas? g.gif

Atsakyti