QUOTE(laime2 @ 2010 01 11, 07:49)
Labas rytas, mergytes

,
Kreipiuosi ir vel i jus patarimo ir atsakymo
Norejau pasitikslinti, jei as matuoju BT 6 val ryto, o sianakt nuo 4 val. labai blogai miegojau, varciausi ir snuduriavau (miegas nebuvo labai gilus ir pastovus), bet is lovytes niekur nebuvau islipusi ir i joki WC nejau

Tai mano ta parodyta temperatura nuo to prasto miegojimo gali buti uzaukstinta ar atvirksciau pamazejusi

? Ta prasme, kad butu teisingesnis vaizdas, ar man nuimti koki 0,1 ar prideti?
Is anksto visoms dekoju, kurios man pagelbesite isspresti sita "rebusa"
Rasyk kokia ir buvo, tik grafike pazymek prie "specific", kad buta miego trukumo (sleep deprived).
QUOTE(ksise @ 2010 01 11, 08:43)
labas rytas,as visaip galvojau,bet atsakymo nesugalvojau,gal jus man padesit,niekaip nesuprantu kaip gali atsirastsi O ir pakilti bt jei pastoji po mmm,kiek suprantu nesciom 0 nebuna.paaiskinkit man durnai.
Pabandysiu ir as populiariai isaiskinti
Pirmiausia reikia pazymeti, kad be O nestumo nebuna. Neent nekaltas prasidejimas (is religines fantastikos sferos) arba dirbtinis apvaisinimas megintubelyje.
Pastojama ne tada, kai turima lytiniu santykiu (nebent jie tiesiai ant O uztaikyti), pastojama tada, kai spermiukas apvaisina kiausineli. Jei mylimasi pora dienu po mm ir tikrai zinoma, kad tada nebuvo O, vadinasi, po tu lytiniu santykiu spermiukai isliko gyvybingi iki kada jau O vyko (jei uzkilo veliau BT, tai O buvo diena pries uzkilima) ir butent tada ivyko pastojimas, kai issilaike spermiukai apvaisino ovuliavusi kiausineli. Veliau dar jam isitvirtint gimdoje tenka (kas atsitinka 4-9dienos po ovuliacijos). Taigi, kaip matai, pastojimas toli grazu neivyksta per lytinius santykius- tai zymiai ilgesnis procesas.
Neziniuxe, labai del taves dziaugiuosi, manau, kad vaiduokliukas ne veltui

Ir dar man smagu ziureti, kad po tokio smigimo zemyn vel kilimas- vadinasi reikia tiketi gera baigtim iki pat galo, kol mm neparsivelka! Linkiu, kad vaiduokliukas tik rysketu!!!!! Dar primink, kiek cuklu planavote
Alvyda
Valiusiuke,
Evelinute- kantrybes laukiant atomazgos!
Rastika, o kodel esi tikra, kad NT neigiamas, o ne broluotas?