Sveikos,
[quote=daivukas27,2010 01 06, 21:39]
labas vakarelis, pas mane jau atsivilko mm,ir vel viskas is naujo
[/quote]
[quote=Sugar Free,2010 01 06, 21:43]
Sveikos merginos kaip ir žadėjau, kai tik gydytoja patvirtins, kad su mano

viskas ok atbėgsiu pas Jus su stipriais, tvirtais virusiukais, taip, kad griebkit visos, užteks, padalinsiu dar laikau už jus visas kumštukus
[/quote]
Šaunu kad pas jus viskas gerai
[quote=Alvyda,2010 01 07, 07:15]
Žiauriai trūksta miego, ėda rėmuo,pučia pilvą, krečia šaltis, visiškai neturiu nuotaikos ir tuo labiau jėgų... Kelinta diena su tempa vaikštau... BT laikosi kol kas...
[/quote]
Tikiuosi kad čia
požymiai, o ne ligos
[quote=ksise,2010 01 07, 08:58]
sveikos paneles,noreciau suzinoti jusu nuomone,mmm susirgau trym dienom anksciau,pasirgau tik viena diena,po ju bt buvo keturias dienas 36.8,o dabar nukrito 36.2,Kas man daros?
[/quote]
Susirgai tai tikros mmm buvo ar tik patepliojimas?
[quote=pepilota,2010 01 07, 10:40]
Mergaites, jau fertilityfriends visai isprotejo dabar ja jie man brezia O ne 15, o 17CD

Tik as niekaip nesuprantu kodel Juk daugiau jokiu papildomu duomenu nevedu, tik tempa. Tai pagal ka jie ten sprendzia?
http://public.fotki....module-php.html
[/quote]
Gražiai
Gal vėliau persigalvos. Arba tikrai Eggwhite uždėk 14 cd
[quote=vaidalina,2010 01 07, 11:42]
Beje, buvau pas gydytoja del kompiuterines tomografijos proceduros, tai mano galvelei viskas gerai esu visiskai sveika, tik turiu matyt paveldeta migrena
[/quote]
Svarbiausia kad nieko baisaus nėra
O migreną ir aš turiu, suprantu tą 'džiaugsmą'
[quote=gretusiu,2010 01 07, 12:46]
[/quote]
Sveikinu
[quote=Chenelle,2010 01 07, 14:48]
Skaiciau cia, kad slopina, bet as paklausiau gines. Ji aiskiai man patvirtino "pastoti tau tikrai nemaisys". Na kadangi man labai reikai pareguliuot cikla, tai si karta isgersiu, nes skyre del to, kad paskutinis mano ciklas issiplete iki 50 dienu
[/quote]
Manau pastoti nemaišys kitą ciklą, kai bus jau tipo sureguliuotas ciklas
[quote=evelinute,2010 01 07, 15:41]
pasirodau su grafiku ir ataskaita iš gyd. Žėbos - pažiūrėjas vyro tyrimus, mano hormonus, padaręs echoskopiją, įtaria, kad gali būti neaiškios kilmės nevaisingumas nes mano duomenys geri, vyro taip pat ne blogiausi.. žodžiu laukiu dabar chlamidijų tyrimo rezultatų ir jei viskas ok, registruojuosi kiaušintakių praeinamumo tyrimui (grafikėlis paraše)
[/quote]
Svarbu esat gerame kelyje, stebuklas laukia jau už kampo
[quote=gretusiu,2010 01 07, 18:08]
Na as jau su hcg rezultatais - kad ir labai mazas skaiciukas, ale ne maziau 1
57,4 - vadinasi, mazulyti zirniuka jau turiu, nusiciaudesiu ant jusu po gines
[/quote]
Labai geri skaičiukai kaip tokiai cd
Pas ginę geriau eik po poros savaičių - kol kas visviena dar nesimatys nieko apart išvešėjusios gleivinės
[quote=Rastika,2010 01 07, 21:20]
kazin kada geriau darytis NT ar sekmadieni (13 DPO) ar pirmadieni (14 DPO)
[/quote]
Jei sekmadienį tai reiktų jautrų pirkti. Pirmadienį jau visi turėtų rodyti
Evelinute, šaunu kad nepalikai be namų