Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(bum @ 2010 01 08, 17:41)

bigsmile.gif tai jau nekantriai lauksiu....taip noretrus, kad ir tamsta imtum "storet", o tai cia tokiu fainu temu prikurei. Labai nusipelnei priziuko. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ziuriu geros nuotaikos. puiku smile.gif
As vakar pasikirpau plaukus, baigiu dantukus tvarkytis, tai irgi kaip jau ir pasiruosusi priimti nuomininka i savo pilvuka biggrin.gif
Atsakyti
^Vakarė^, linkiu kad šį ciklą ir pavyktų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 01 08, 15:32)
Kuri čia?

As pas E.T. registravausi, kazkodel mano dabartine gine butent pas ja kreipe, man rodos jos asmeniskai pazystamos g.gif nenusivyliau, pati gydytoja labai patiko, o ar teks rezultatais dziaugtis, matysis ateityje...

QUOTE(bum @ 2010 01 08, 17:41)
Vasario 9 lotuliukas.gif

Ka spesi nuveikti iki tada? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 08, 17:12)
As pas E.T. registravausi, kazkodel mano dabartine gine butent pas ja kreipe, man rodos jos asmeniskai pazystamos  g.gif  nenusivyliau, pati gydytoja labai patiko, o ar teks rezultatais dziaugtis, matysis ateityje...
Ka spesi nuveikti iki tada?  mirksiukas.gif

Ah, neteko pas ją lankytis ax.gif Aš savo ginei nė nerodau grafikų, bet šiaip nuogąstavimus išreiškiu pasiremdama BT - kad per anksti ar per vėlai ovuliavo biggrin.gif
Tikiuosi IUI rolleyes.gif
Atsakyti
Ingutevi, na ir pas tave zigzagu zigzagai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 01 08, 17:19)
O ginė nesakė kaip daryti? Manau kaip ji sakė taip ir daryk 4u.gif

kai buvau pas giniu, tai jis pasake gerti Dufastona iki mm..o jei NT +( uz 8 dienu t.y.siandien NT) tada Dufastona testi... O NT - , tai tada ka daryti... Bet nezinau ar man buvo O, nes kiek skaiciau, kad Dufastonas kelia BT...

http://www.babyplan.ru/profile/31260

Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2010 01 08, 17:30)
kai buvau pas giniu, tai jis pasake gerti Dufastona iki mm..o jei NT +( uz 8 dienu t.y.siandien NT) tada Dufastona testi... O NT - , tai tada ka daryti... Bet nezinau ar man buvo O, nes kiek skaiciau, kad Dufastonas kelia BT...

http://www.babyplan.ru/profile/31260

O ginius nežiūrėjo kai buvai nuėjus su echo ar buvo ovuliacija? g.gif
O jautrų NT darei?
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 01 08, 18:27)
Ah, neteko pas ją lankytis ax.gif Aš savo ginei nė nerodau grafikų, bet šiaip nuogąstavimus išreiškiu pasiremdama BT - kad per anksti ar per vėlai ovuliavo biggrin.gif
Tikiuosi IUI

As nerodziau, ji sake, nereikia, turejau, bet tik tiek paskojau kaip buna man duphastona geriant, zinai pirmas vizitas, tai ispasakojau viska kas gali buti svarbu, o gal tik man rodes, kad svarbu hihihi.gif
Viena kas aisku, kazkokios O vyko, tiek, kad jos gal kokios nepilnavertes. Nes per tuos 9 ciklus, kai jau vaistai i trasa eina buvo, kad sugerus duphastona ciklas 28-29 dienos, baigiau gerti - pora dienu ir mm. Taciau didziuma ciklu budavo - bebaigiant gerti duphastona - pakyla BT ir po 14 dienu ateina mm. Todel vistiek kazkas vyko g.gif
Labai linkiu, kad sis IUI butu vaisingas ir atnestu 2.gif o gal net ir 2.gif 2.gif
QUOTE(Rastika @ 2010 01 08, 18:29)
Ingutevi, na ir pas tave zigzagu zigzagai

O jo lotuliukas.gif vingiuoti ir suoliuoti as moku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2010 01 08, 15:32)
Sveikos,
Bet nusileidai, tai gal dabar jau ateis O bigsmile.gif

Gal. Nors jei pagal įprastą ciklą, tai po savaitės mmm turėtų ateit.

Tavo viršutinis taškas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau nebezinau ka galvoti.. mmm veluoja jau savaite, o siandien pasidarius NT rodo neigiama.Bet temp. nekrenta. Gal dar yra galimybiu, kad gal dar per mazas nestumas???
Grafikiukas http://www.fertility...com/home/2a8c39
Atsakyti
Emanuela,
sunku ką spręsti gal užsitėsi mmm, o gal jutai kada O įvyko?
Atsakyti