Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

dabar sportuoju jau pusmetį, krūtinė ryškiai pagražėjo 4u.gif
[/quote]manau reikia, bet kokia krutine priziureti, nepriklausomai nuo dydzio kad ji butu grazios formos mirksiukas.gif o kas is to D dydzio jei ji nukarus..jokio grozio tame nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 04 03, 16:52)
a6 turiu mažą krūtinę

bijau kad po vaikų neliktų spanielio ausys

dabar sportuoju jau pusmetį, krūtinė ryškiai pagražėjo 4u.gif

Tai kaip tik,po zindymo tysta didesne krutine,o maza beveik netysta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilciukas: 07 balandžio 2006 - 21:59
Ir as drasiai papuolu i mazu krutiniu savininkiu kategorija - nesioju geriausiu atveju 75A blush2.gif
Nesuku sau delto galvos, vyrui tinka ir patinka, tai ko dar noret mirksiukas.gif Gal problema tik tame, kad figura ne itin proporcinga atrodo, kai krutine maza, klubai mano ir liemuo per platus lyginant su krutine. Operacijai, skirati vien tik padidinimui, tikrai niekaip nesiryzciau, nenoriu jokiu svetimkuniu savyje nesiotis schmoll.gif
Atsakyti
as ir sutinku kad maza krutine privalumas. mokykloje turejau tokia "gera drauge" kuri nepraleisdavo progos pasigirti savo nemaza krutine ir tuo paciu man igelti, bet va kaip lietuviskai miela sirdy buvo kai ji parduotuvej matavimosi kabinoj apsiverke kai isvydo kaip jos pasididziavimas labai iscentravo apsirengta patikusia palaidine. o taip pat didele krutine zemyn tempia didesne sunkio jega, taigi mazesne krutine ne taip nutys smile.gif o dar! yra didelis pasirinkimas isvairiausiu liemeneliu su silikono idekliukas ir pan kurie didina krutine, o vat tokiu kurie mazina... nera.
Atsakyti
QUOTE(Ryza_Lape @ 2006 04 08, 12:09)
Ir as drasiai papuolu i mazu krutiniu savininkiu kategorija - nesioju geriausiu atveju 75A blush2.gif
Nesuku sau delto galvos, vyrui tinka ir patinka, tai ko dar noret mirksiukas.gif Gal problema tik tame, kad figura ne itin proporcinga atrodo, kai krutine maza, klubai mano ir liemuo per platus lyginant su krutine. Operacijai, skirati vien tik padidinimui, tikrai niekaip nesiryzciau, nenoriu jokiu svetimkuniu savyje nesiotis schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na aišku,kad yra visokios pagalvytės padidinimui ir pan. Tai tinka kai esi su megztuku,nelabai atvira bliuzkute.O kaip su maudymukais? Man šiek tiek kvaila,kai kokie pažįstami mato kaip ir nemažą krūtinę,o kai maudymuką užsidedi,pamato kur kas mažesnę. Jei tai nedidelis skirtumas tai nieko,bet tie "push up" gerokai padidina,vat tada kaip? Ar ir vilkėdamos maudymukus imatės kokių priemonių?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 04 08, 22:26)
Na aišku,kad yra visokios pagalvytės padidinimui ir pan. Tai tinka kai esi su megztuku,nelabai atvira bliuzkute.O kaip su maudymukais? Man šiek tiek kvaila,kai kokie pažįstami mato kaip ir nemažą krūtinę,o kai maudymuką užsidedi,pamato kur kas mažesnę. Jei tai nedidelis skirtumas tai nieko,bet tie "push up" gerokai padidina,vat tada kaip? Ar ir vilkėdamos maudymukus imatės kokių priemonių?

Bet gi dabar ir maudymosi kostiumeliu pilna su pagalvelemis! Geros kokybes - gerai atrodo. Turiu toki ir esu laabai patenktinta!
Atsakyti
Na bet man matosi,kad liemenėlė storesnė,o ne krūtinė. Na gal tik man taip atrodo,kiti gal nepastebi. Be to tokios maudymkės man nelabai patinka.
Atsakyti
labukas!!!
as dar ne mama, turejau labai maza krutine, iki tol kol buvau labai plona..budama 175 sveriau ne daugiau kaip 53 kg.. kai isvaziavau i italija, priaugau beveik 15 kg.. ryskiai padidejus svoriui padidejo kartu ir krutine, aisku nepasidariau pamela anderson, bet skirtumas akivaizdus!bent jau b dydis... gal kam nors taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 04 09, 00:48)
labukas!!!
as dar ne mama, turejau labai maza krutine, iki tol kol buvau labai plona..budama 175 sveriau ne daugiau kaip 53 kg..  kai isvaziavau i italija, priaugau beveik 15 kg.. ryskiai padidejus svoriui padidejo kartu ir krutine, aisku nepasidariau pamela anderson, bet skirtumas akivaizdus!bent jau b dydis... gal kam nors taip buvo?

nu tai logiska kad tie 15kg priaugo prie kuno o ne prie smegenu, tai atitinkamai ir rezultatas matosi. juk ne tik krutine padidejo bet ir kitos kuno vietos taip pat.
Papildyta:
QUOTE(Marzde @ 2006 04 09, 00:42)
Na bet man matosi,kad liemenėlė storesnė,o ne krūtinė. Na gal tik man taip atrodo,kiti gal nepastebi. Be to tokios maudymkės man nelabai patinka.

reikia moketi issirinkti liemenele, ir asmenine patirtis rodo kad siam dalykui reikia negaileti santaupu.
Atsakyti
Kai maitinau vaiką, krūtinė buvo gerokai "išaugusi", tai vyras pastoviai klausinėjo, ar kai man pienas baigsis, vėl viskas bus gerai doh.gif Kadangi baigus maitinti vėl viskas pasidarė "gerai", tai abu esam patenkinti. Manau, kad normaliems vyrams svarbu, ne kokio dydžio krūtinė , o koks žmogus drinks_cheers.gif
Atsakyti
turiu maza krutine ir eu labai patenkinta thumbup.gif nesuprantu ko cia skustis arba keista kai skaitau panasius atsiliepimus mazdaug 'na mano krutine didele o jus su mazom nesijaudinkit atsiras kas ir jus myles' biggrin.gif ne uz ka nenoreciau didesnes,mano apvalios stangrios,uzsimanius galiu ir be liemenuko vaiskciot,niekas nesikrato tongue.gif beto turincios didesne krutine man rodos nestumo metu ir poto vargsta jai dar padidejus ir nusvirus g.gif ir siaip prasau neisizeisti nes nemanau kad krutine isvis yra esminis dalykas kokias turim tokios gerai,bet man graziau mazesnes nei balionai ax.gif
Papildyta:
turejo buti krutine NERA esminis dalykas tongue.gif
Atsakyti