Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(VILTE20 @ 2007 04 15, 08:44)
Man paskutiniu metu  (kazkur per pora savaiciu) irg ipadidejo siek tiek tongue.gif Vizuoliai vargu ar matosi, bet man jauciasi smile.gif Padidejo dle to, kad priaugau svorio ax.gif

mazylee, o nuo kokio sporto tau padidejo?? Bet as sportuoti bijau, nes svoris gali vel nukristi..

nuo treniruokliu sales,ten lankausi jau apie metus..
Atsakyti
o zinot..vis delto manau ateityje darysiuos operacija..nepaisant to,kad mano krutine ir normalus A,stangri,pakankamai graziai atrodo..man negana to,ka turiu,tik va beda,kaip su tuo isgyventi dar kazkiek metu,kol turesiu pinigu ir pan verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2004 04 23, 22:10)
Kaip Jūs i tai ?Ar imatės kokiu priemoniu kad ji atroditu diesnė?
Ir kaip galima tai padaryti? unsure.gif
Per Nomeda girdėjau kad yra visokiu gudrybiu, bet kai pažiuriu parduotuvėse nieko ten nėra sad.gif Gal parduotuvė Pan. prastos?
Papildyta @ [mergetime]1082755114[/mergetime]
Tikriausiai visos didžekrūtės? biggrin.gif  (nepiktybiškai)
Papildyta @ [mergetime]1082756388[/mergetime]
Na turbut ne čia papuoliau sad.gif

na ir mano tokia problemyte... taip noretusi tokiu na truputuka didesniu.... as pirksiu silikoninius ideklus jau esu nusiziurejusi 35 eurai kaina ir desiuos juos i liemenuka jei kur eisiu i svecius ar seip i miesta... na zinoma ne namie-namie galiu ir be liemenuko vaiksciot nuo vyro nepaslepsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 04 15, 22:13)
na ir mano tokia problemyte... taip noretusi tokiu na truputuka didesniu.... as pirksiu silikoninius ideklus jau esu nusiziurejusi 35 eurai kaina ir desiuos juos i liemenuka jei kur eisiu i svecius ar seip i miesta... na zinoma ne namie-namie galiu ir be liemenuko vaiksciot nuo vyro nepaslepsi  lotuliukas.gif

aisku,jei vyrui patinki tokia kokia esi,tai svarbiausia,na o i miesta manau cia geras sprendimas mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos,kurios turite maza krutine,ar jus drovites vaziuoti i papludimi,vilketi atviresnes iskirptes? kartais man atrodo kad cia as viena tokai siame pasaulyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazylee @ 2007 04 20, 22:01)
merginos,kurios turite maza krutine,ar jus drovites vaziuoti i papludimi,vilketi atviresnes iskirptes? kartais man atrodo kad cia as viena tokai siame pasaulyje  g.gif

As tai nesidroviu smile.gif didesnes iskirptes nesioju, kadangi turiu tokia liemenele su daug paralono biggrin.gif biggrin.gif tai niekas nepastebi, kad nieko ten gero nera tongue.gif ax.gif tongue.gif
o del papludimio..tai pernai vos neapsizliumbiau kai po ziemos maudimosi kostiumeli uzsidejau...nes jis visas kabojo doh.gif bet kazkaip kai karsta buvo, kai maudytis norejau buvo dzin wink.gif seip noriu kokio maudimuko kad virsutine dalis butu nors kiek su pakietinimais ax.gif
Atsakyti
na o kokio dydzio jus laikote ja maza? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2007 04 21, 14:18)
na o kokio dydzio jus laikote ja maza? ax.gif  blush2.gif

as savo tai net nr. nezinau koks...nes A dydis butu per daug biggrin.gif biggrin.gif
va cia as pernai vasara tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2007 04 21, 15:18)
na o kokio dydzio jus laikote ja maza? ax.gif  blush2.gif

na pas mane pvz ji yra 36 A ,bet man negana... verysad.gif kartais net B,man rodos..
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 04 21, 15:35)
as savo tai net nr. nezinau koks...nes A dydis butu per daug biggrin.gif biggrin.gif
va cia as pernai vasara  tongue.gif

ir tu dar sakai kad tau blogai?? mad.gif liekna esi ir viskas labai graziai derinasi mirksiukas.gif o tai dabar prilipink sau koki b-c dydi blink.gif na tada abejoju ar bus grazu taip kaip dabar tongue.gif
na zinoma swarbiausia kaip tu pati jautiesi smile.gif bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2007 04 21, 21:55)
ir tu dar sakai kad tau blogai?? mad.gif  liekna esi ir viskas labai graziai derinasi mirksiukas.gif  o tai dabar prilipink sau koki b-c dydi blink.gif  na tada abejoju ar bus grazu taip kaip dabar tongue.gif
na zinoma swarbiausia kaip tu pati jautiesi smile.gif bet cia tik mano nuomone 4u.gif

na,is nuotraukos man irgi pasirode, kad jai tinka tokios formos,kokios yra. As esu stambesne,nes daug sportuoju,pas mane raumenuku nemazai wub.gif
Atsakyti
na tai wa,tada is wis grazu atletiskas raumeningas kunas bigsmile.gif
kad man toki kas thumbup.gif
kzkaip niekada net nepagalvoju apie sawo krutine,kad ji per maza ar dar kzkokia..tik kaip pamatau giliom iskirptem rubus tada,bet pamatau kita grazu be iskirptes ir pamirstu lotuliukas.gif mano tai pat nedidele kzkur 70B blush2.gif
Atsakyti