Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(aistuzka @ 2007 10 22, 15:03)
Gal sutapimas o gal ir ne, bet pradėjau gerti alaus mieliu tabletes dėl atsiradusios voties, o po dvieju savaiciu pastebejau kad krutys papilnejo.
Gal vistik padeda  mirksiukas.gif

pirmą kart girdžiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2007 10 22, 16:03)
Gal sutapimas o gal ir ne, bet pradėjau gerti alaus mieliu tabletes dėl atsiradusios voties, o po dvieju savaiciu pastebejau kad krutys papilnejo.

Nu pabandysiu ir as, del plauku ir odos vistiek pades, o jei dar papukus padidins is vis thumbup.gif O kiek laiko tu gerei?
Atsakyti
QUOTE(juliux @ 2007 10 22, 14:14)
Kažkur girdėjau, kad nuo vištienos krūtinė auga, ypač olandiškos. Atseit veikia hormonai... g.gif ? Mama net drausdavo ją valgyti... blink.gif, nes per daug sunku bus nečiot "didelius papus" lotuliukas.gif .

QUOTE(kristina0425 @ 2007 10 22, 14:49)
As tai zinau,kad su rozmarino eteriniu aliejum gerai tepti. pati bandziau,tai kazkoks efektas yra. Krutine stangresne, truputi padidejo. Tas aliejus kazkaip aktyvina pieno liaukas.Pirkau Eurokose,bet kosmetologe sake, kad ten negrynas jis,labiau skiestas,bet efektas vistiek yra. Tai uzsisakiau grynesnio aliejaus,ziuresiu, kas bus,kai gausiu. ax.gif

QUOTE(aistuzka @ 2007 10 22, 15:03)

Oho kokie būdai krūtinei didinti hihihi.gif O aš įsitikinusi, kad reikia priaugti svorio, tada gal padidės. O man pačiai tai labai sudėtinga g.gif
Atsakyti
O nieks nezinot kaip Skaiva pasididino? Ji teigia kad plastines nedare.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 10 26, 11:52)

aga,visos jos teigia,kad savaime padidėjo,tiesiog šiaip flirt.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(juliux @ 2007 10 22, 15:14)
Kažkur girdėjau, kad nuo vištienos krūtinė auga, ypač olandiškos. Atseit veikia hormonai... g.gif ? Mama net drausdavo ją valgyti... blink.gif, nes per daug sunku bus nečiot "didelius papus" lotuliukas.gif .

taip taip, vienai mergaitei triju metuku krutie uzaugo nemaza nes daug broileriu mesos valge doh.gif ir butent broileriai sako padeda, nes jie seriami hormonais kad per trumpa laika uzaugtu dideli, o jei kokia is kaimo paprasto valgytum tai manau tikrai nepadetu...galvoju gal reiks kada broileriu uzsipirkt ir bandyt biggrin.gif
Atsakyti
O girdejot tas tabletes ir kremuka Activ Buste? doh.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos damos 4u.gif as cia naujoke, na bet radusi tokia aktualia sau tema noriu prisijungti prie jusu ax.gif
Turiu mazyte A dydzio krutine, puikiai zinau visas ''stebuklingu'' liemeneliu paslaptis ir krutine vizualiai padidinaciu drabuzeliu niuansus, taciau..sakoma-ko nematai, del to galvos neskauda-deja tik ne mano atveju. Pataruosius pora metu aktyviai bandziau ivairias krutine ''uzauginancias'' piliules bei kremus ir veltui ismeciau pinigus (paskaiciavau kad tai butu ketvirtadalis plastines operacijos g.gif ), isbandziau tokius preparatus kaip Breast Gain, Breast Success, Pueraria Mirifica kapsules ir kremus,New Curves, Vanity, Perfect C-na tiesiog jokio efekto, o cia jau kaip ir pripazinti geriausiais(JAV, UK)is simtu sukurtu ir platinamu siuo metu, zvaigzdes rekomenduoja.. doh.gif
Taigi jei kiltu noras ka nors is sitos rusies gaminiu uzsisakyti, patarimas:gariau pagalvokite ko uz tuos pinigus jau nebegalesit nusipirkti, jeigu krutys(99%)neissipus!
Sorry, kad rasau nelietuviskomis raidemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2007 10 26, 11:52)

Tada stebuklas pas ją įvyko biggrin.gif Bet man atrodo, ji buvo prisipažinus, kad darėsi. skaičiau kažkokiam žurnale.
Atsakyti
noreciau ir as suzinoti ar kuri nors bandet Activ'Buste? aceit raso kad jei nebus jokio 'padidejimo' bus galima preparata grazinti ,ir grazins pinigus g.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 10 29, 15:51)
Tada stebuklas pas ją įvyko biggrin.gif Bet man atrodo, ji buvo prisipažinus, kad darėsi. skaičiau kažkokiam žurnale.

as ir girdejau kad prisipazino ax.gif

o del Activ Buste pinigu grazinimo manau kad neatgautum pinigu jei pvz pamatuotu ir butu kad ir puse centimetro didesne apimtis nei pries tai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemuogine_arbata: 29 spalio 2007 - 19:02
QUOTE(ciupute @ 2007 10 29, 19:25)
noreciau ir as suzinoti ar kuri nors bandet Activ'Buste? aceit raso kad jei nebus jokio 'padidejimo' bus galima preparata grazinti ,ir grazins pinigus  g.gif

Sveikutės 4u.gif

Ir aš prisijungsiu prie mažakrūčiu komandos smile.gif Šiandiena aš pabandžiau užsisakyti ta Activ'Buste,dabar lauksiu kada gausiu. Čia ta prekė gal kokia naujiena, aš apie ja pirma karta dabar išgirdau g.gif Bet man neramu,kad pagersiu,kad kokie šalutiniai poveikiai neatsirastu,nors mane užtikrino, kad taip nebus. Nors jei atvirai,užsisakiau, bet taip labai netikiu,kad įvyks kažkas stebuklingo smile.gif Tikrai įdomu, ar kas bandė naudoti?
Atsakyti