O as manau, kad reikia dziaugtis tokia krutine, kokia turi. Pvz mano drauge buvo labai nepatenkinta, kad jos per maza, jai buvo taipats baisiausias dalykas, Tad issidejo inplantus - silikonus, bet kiek ji skausmo patyre, ir kai vaiku tures, negkles maitinti, kompilikacijos bus, bet ji patenkinta. o as manau reikia dziaugtis, koia turi

Sveikos.
Mano krutine labai BAISI, tikrai turiu kompkeksu del jos, bet daryti plastine operacija, nezinau ar verta. Dydis taiB , bet nukarusi nerealiai, kai maitinau nesiojau 5 ismera o dabar, dar tie spogai .
O siaip kaip maitinau oda isitempe matosi labai poros, ir tuo metu man augo ant krutines tokie mazi plaukuciai, bet jie buvo labai siurkstus, kaip pas vyra( jei nesiskutes), toks buvo siaubas. Dabar irgi labai negrazi ,bet ka tu padarisi
Net nuotaika sau sugadinau, geriau nerasiciau
Mano krutine labai BAISI, tikrai turiu kompkeksu del jos, bet daryti plastine operacija, nezinau ar verta. Dydis taiB , bet nukarusi nerealiai, kai maitinau nesiojau 5 ismera o dabar, dar tie spogai .

QUOTE(liuda @ 2004 12 26, 21:02)
Sveikos.
O siaip kaip maitinau oda isitempe matosi labai poros, ir tuo metu man augo ant krutines tokie mazi plaukuciai, bet jie buvo labai siurkstus, kaip pas vyra( jei nesiskutes), toks buvo siaubas. Dabar irgi labai negrazi ,bet ka tu padarisi
tu tik neprarask vilties. ar verta ar neverta, zinok, ne vien tau spresti. o nueiti konsultacijai, tikrai verta. blogiau nebus. ten tau ir pasakytu viska, jie mato, kada verta, kada ne. jei neverta, bando atkalbeti. net jei verta, kartais bando atkalbeti. tikrai, nueik tik pasikalbeti Mano krutine labai BAISI, tikrai turiu kompkeksu del jos, bet daryti plastine operacija, nezinau ar verta. Dydis taiB , bet nukarusi nerealiai, kai maitinau nesiojau 5 ismera o dabar, dar tie spogai .

Žinoma nueik
, juk blogiau nuo to tikrai nebus

Aš irgi beveik neturiu krūtinės...
O dabar ,kai paskaičiau jūsų pasakojimus,kad be 200lt normalaus liemenuko nenusipirksi,tai išvis susinervijau baisiai...
200 lt... liemenukui !!! košmaras !!! Aš džinsams tiek gailiu

mm man drauge atsiunte labai faina liemenuka is VS( JAV ) ,toki kaip su pagalvelem,padidina krutine,o jau patogumas...ir graziai labai atrodo
mmm vel tokio noreciau...ziurejau www.migle.lt puslapi irgi yra liemenuku su pakietinimais padidinanciais vienu dydziu krutine,bet kaina tai
gaila kazkaip...

Jau rašiau, bet pasikartosiu - turguj galima nusipirkt tokį gerą, pakeliantį krūtinę liemenuką už 15-30 Lt. Tiesiog reikia įsimint, kaip atrodo tas modelis - susiuvimas per liemenelės kaušelius turi eiti įstrižai, o ne horizontaliai.
Va kaip šitam pavyzdy.
Dažniausiai tokie modeliukai būna dar su kišenėle iš kaušelio vidaus, kur dedama pagalvėlė, kuri dar labiau pakelia, padidina krūtinę, bet galima jos ir nesidėt.
Beje, kai ieškojau tinkamo pavyzdžio, pastebėjau, kad geros nuolaidos MIGLĖJ - būtent toks liemenukas 40 Lt. Galit pasižiūrėt ir kitų - miglė.
Va kaip šitam pavyzdy.
Dažniausiai tokie modeliukai būna dar su kišenėle iš kaušelio vidaus, kur dedama pagalvėlė, kuri dar labiau pakelia, padidina krūtinę, bet galima jos ir nesidėt.
Beje, kai ieškojau tinkamo pavyzdžio, pastebėjau, kad geros nuolaidos MIGLĖJ - būtent toks liemenukas 40 Lt. Galit pasižiūrėt ir kitų - miglė.
QUOTE(liepsnele @ 2005 03 25, 12:47)
... susiuvimas per liemenelės kaušelius turi eiti įstrižai, o ne horizontaliai.
Niekaip man nedaeina, ką gero duoda tas susiuvimas įstrižai???Na rodos pas mane liemenuke irgi toks susiuvimas.Ir ką?Ogi nieko,yra pakietinimas,bet jis nenatūraliai išgaubtas,mano papai jame ,,paskęsta" ir tas pakietinimas įdumba.Atrodo,sakyčiau,tragiškai - įlenktas papas

O be to,taip ir nesupratau - kur gauti tas vandens(ar kokias ten?)pagalvėles,kurias galima būtų užsikišt į tą kišenėlę,ar jos bent natūralų vaizdą duoda?
QUOTE(Amazing @ 2005 03 25, 20:36)
Niekaip man nedaeina, ką gero duoda tas susiuvimas įstrižai???Na rodos pas mane liemenuke irgi toks susiuvimas.Ir ką?Ogi nieko,yra pakietinimas,bet jis nenatūraliai išgaubtas,mano papai jame ,,paskęsta" ir tas pakietinimas įdumba.Atrodo,sakyčiau,tragiškai - įlenktas papas
.Deformacija kažkokia.
O be to,taip ir nesupratau - kur gauti tas vandens(ar kokias ten?)pagalvėles,kurias galima būtų užsikišt į tą kišenėlę,ar jos bent natūralų vaizdą duoda?

Susiuvimas labiau sustumia krūtis ir jas pakelia. "Kietos" liemenėlės rinktis nereikia, na tokios, kur kaip iškrakmolyta stovi, reikia rinktis grynai medžiaginę, ir svarbu savo dydį atitaikyt, nes pagal pagal tavo parasšymą suprantu - kad jei skęsti joje, reikia mažesnės. Tada ji ir sustums papus, ir pakels. Būna ir AA dydžių, ne A mažiausias.
O pagalvėlės parduodamos komplekte kartu su liemenėle, jos medžiaginės, jų nesimato. Jo dar labiau dadeda papam suspaudimo ("sucentravimo") ir juos labiau pakelia. Pagal mane, tai tikrai natūraliai atrodo. Iš mažų papukų padaro "lipančius lauk"

O dėl tų vandeninių dalykų - tai čia visai skirtingas dalykas. Būna liemenukai - vandenynai, užsidedi tokį banguojantį, liulantį liemenuką ant krūtinės, ir taip atrodo tarsi tai būtų tokia tavo didelė krūtinė, na per drabužius taip atrodo. Ir tas liemenukas tipo natūraliai juda, kai judi - banguoja kaip dideli papai

Liepsnele,jei jau esi žinovė šioj srity
tai dar noriu paklaust,o koks dydias yra mažesnis už A 70 ?

Parduotuvėse dar būna AA 70.
Nors mano pačios tai B, bet turėjau draugę, kuri vis ieškodavo pačių mažiausių, tai ir aš žinau
.
Beje, dar gali būti tas pats dydis, bet skirtingų firmų skirtis. Reikia atidžiai ieškot, matuotis.
Nors mano pačios tai B, bet turėjau draugę, kuri vis ieškodavo pačių mažiausių, tai ir aš žinau

Beje, dar gali būti tas pats dydis, bet skirtingų firmų skirtis. Reikia atidžiai ieškot, matuotis.
Sveikos
Ir mane kamuoja ta pati problema - A dydis
Kiek ašarų išlieta ir įvairiausių būdų išieškota, kaip čia "pasididinus"...Mokykloj labai kentėjau, negana to, kad tikras šakaliukas, tai dar ir to seksualiausio "objekto" nerasta
Labiausiai siutindavo visokie juokeliai ir anekdotai, lyg savo noru tokia krūtinę turėtum (ar, tiksliau, neturėtum
)
Vėpsodavau į kitas su didžiausiu pavydu ir apmaudu, lygindavau su savim, aišku, savo nenaudai ir net dėl to tapau drovi visai kituose dalykuose.
Dabar jau senokai esu susitaikius su tuo, kad nelemta man būt didžiakrūtei (nepadėjo nei KT, nei vaiko gimimas - kol maitinau, buvo B, tik nustojau - kaip mat grįžo buvęs A). Visa laimė, kad stangri ir graži forma, net masažistė pagyrė, kad atrodau kaip visai negimdžiusi, bet tai labai stipriai neguodžia...berods (jei neklystu), Sofi Loren yra pasakiusi, kad nelabai dailias kojas geriausia maskuoti gilia iškirpte
Tai aš šitą principą taikau atvirkščiu būdu
Lyg ir padeda
Žinoma, labai gelbsti ir "Miglės" liemenėlės, kurių nusiperku, kai būna nuolaida arba turguje būna, apie 15 Lt kainuoja. Kaip liepsnelė jau minėjo, būtinai su įstrižu įsiuvimu, man tada "neišsiplečia" į šonus, kaip kišenės, o gerai priglunda ir paspaudžia krūtinę taip, kad truputį net "išlipa" per viršų
Stengiuosi taip pat nešioti visada šviesias palaidinukes (šviesi spalva optiškai didina), su kišenėlėm krūtinės srityje, žabo, mano plaukai ilgi, tai užmetu juos ant krūtinės
Svarbiausia, kai mylimam žmogui esi pati nuostabiausia ir tavo krūtinė gražiausia
Tik, aišku, apmaudu, kad vis tiek truputį esi "nepilnavertė", net gėda prie kitų moterų persirenginėti, eiti į paplūdimį, apsirengti ką nors aptempto ar su iškirpte

Ir mane kamuoja ta pati problema - A dydis

Kiek ašarų išlieta ir įvairiausių būdų išieškota, kaip čia "pasididinus"...Mokykloj labai kentėjau, negana to, kad tikras šakaliukas, tai dar ir to seksualiausio "objekto" nerasta

Vėpsodavau į kitas su didžiausiu pavydu ir apmaudu, lygindavau su savim, aišku, savo nenaudai ir net dėl to tapau drovi visai kituose dalykuose.
Dabar jau senokai esu susitaikius su tuo, kad nelemta man būt didžiakrūtei (nepadėjo nei KT, nei vaiko gimimas - kol maitinau, buvo B, tik nustojau - kaip mat grįžo buvęs A). Visa laimė, kad stangri ir graži forma, net masažistė pagyrė, kad atrodau kaip visai negimdžiusi, bet tai labai stipriai neguodžia...berods (jei neklystu), Sofi Loren yra pasakiusi, kad nelabai dailias kojas geriausia maskuoti gilia iškirpte

Svarbiausia, kai mylimam žmogui esi pati nuostabiausia ir tavo krūtinė gražiausia