Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Nusipirkau victoria secret blizgesius ir esu labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti
ojj
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 02 03, 20:28)
blink.gif  blink.gif as irgi noooooooriuuu.. akcija gal kokia?  bigsmile.gif kur pirkot kiek kainavo?  ax.gif

gaila bet ne akcija.. mokejau 46 us viena bet visiskai nesigailiu! smile.gif tu blisgesiuku yra eurokos arba kosmada parduotuvese:) as pirkau kosmadoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kartais: 04 vasario 2010 - 00:47
QUOTE(giedrute 99 @ 2010 02 02, 16:31)
g.gif Gaila,as kitam miesto gale verysad.gif O siaip kokia kaina yra Mac blizgesiuko? 4u.gif

63 Lt
Atsakyti
merginos, labai ieskau nude blizgesio, bet kad gerai laikytusi? parekomenduokit koki nors...beje sudomino ar pas mus NARS blizgiu yra pirkti?
Atsakyti
user posted image\

YSL Gloss Pur

Nerealiai padažo, ilgai laikosi, o kvapas..... wub.gif
Atsakyti
kokius mielus blizgesiukus uzmaciau thumbup.gif
Taip 'slapiai' ant lupu atrodo 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Jemma Kidd Make Up School

Bet kad nelabai kas siuncia i LT g.gif
Atsakyti
Kai kuriu blizgesiuku aprasymai su nuotraukomis My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 02 24, 17:10)
Kai kuriu blizgesiuku aprasymai su nuotraukomis My Webpage

Kaip graziai ant lupu atrodo Yves Saint Laurent Golden Gloss 10 wub.gif
Papildyta:
Vakar gavau 2 Givenchy blizgius, likau suzaveta. Spalvos labai grazios, malonios ant lupu, graziai dengiasi. Bus mano mylimi wub.gif
Vienas tokios spalvos:
user posted image
Kito tokia splava kaip desneje:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 24 vasario 2010 - 16:32
QUOTE(savita1 @ 2010 02 24, 16:32)
Vakar gavau 2 Givenchy blizgius, likau suzaveta. Spalvos labai grazios, malonios ant lupu, graziai dengiasi. Bus mano mylimi wub.gif

Man Givenchy taip pat labai patinka drinks_cheers.gif Gal parodysi kaip taviskiai ant lupu atrodo ?Spalvytes atrodo labai grazios bigsmile.gif O as laukiu naujo, Dior Addict lip polish smoothing blizgesio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 24 vasario 2010 - 16:39
savita1, kokie gražūs blizgesiai. Labai butu faina pamatyti kaip atrodo ant lupų
Atsakyti
Tikrai faini, esu patenkinta. Gal net nukonkuriuos man Guerlain Kiss Kiss blizgius biggrin.gif
Va idedu foto kaip atrodo ant rankos, gal veliau kada ir ant lupu pademonstruosiu.
Rytoj dar turiu gauti senei jau islauksta MAC blizgi, pirma, nes tokio dar nesu turejusi, tai irgi parasysiu atsiliepimus 4u.gif ir idesiu visu tada turimu foto ax.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2010 02 24, 17:37)
O as laukiu naujo, Dior Addict lip polish smoothing blizgesio  blush2.gif

Sito?
user posted image
Mane irgi jie labai gundo bigsmile.gif
Atsakyti
savita1, grazu bigsmile.gif As irgi planuoju dar isigyti Givenchy Gloss Interdit, noreciau Impertinent Nude spalvos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(savita1 @ 2010 02 24, 16:45)
Sito?

Taip, spalvyte Radiance Expert (sheer beige) smile.gif kai gausiu, parasysiu atsiliepimus
user posted image
Atsakyti