QUOTE(Gilvydomama @ 2006 11 06, 13:14)
baby girl,Kaip matai tikrai įmanoma, juk pusė čia rašiusių pasistatė be paskolų.Viskas priklauso tik nuo santaupų ir gaunamų pajamų dydžio.
baby girl,Kaip matai tikrai įmanoma, juk pusė čia rašiusių pasistatė be paskolų.Viskas priklauso tik nuo santaupų ir gaunamų pajamų dydžio.
Mes baigiam statybas, liko tik sienas nudažyti ir baldus susipirkti.Viskas truko 4 metus.Pirmus metus vyras nusipirko sklypą, aišku mokėjo tik 5000tūkst.lt už 6a.Kai dabar tokių kainų su žiburiu nerasi.Taip pat pasidarėm projektą, kainavo apie 6000tūkst.lt.ir pamatrus pasidarėm talką sukvietę, tai kainavo tik cementas ir žvyras bei talkininkus pavaišinti.
Kitais metais( aš čia kalbu tik apie vasaras, nes kitu metų laiku darbai stovėjo vietoje) iškilo sienos iš Rokų keramikos blokelių ir buvo pastatytos gegnės ir apdengtos plėvele.
2005 metais nuo ankstyvo pavasario buvo uždėta Rannila stogo danga, įdėti langai, garažo vartai ir durys.2006 grindys, vandentiekis ir santechnika.Ką tik baigtas apšildyti fasadas ir aptinkuotas, nudažysim kitą vasarą, nes jau šalta.
Vakar pirmą kart užkūrėm pečių

Gyventi kelsimės tik pavasarį, nes kaip minėjau dar reikia nudažyti sienas ir viską susipirkt.
Daugelį darbų atliko vyras su mano ir savo tėvu, bei pusbroliu, nusimanančiu apie statybas.Net patys stogą uždengė, taip sutaupydami apie 20 000tūkst.lt.Jau nekalbu apie grindų betonavimą ir pan. Samdėmes tik elektriką(apie6000lt), santechnikus(20 000lt su pečium, radiatoriais ir darbu), mūrininkus ir fasado meistrus( 50000lt su vidaus sienų tinkavimu ir pan.)
Nu lyg ir viską apibūdinau, noriu tik paminėti, kad antro aukšto kolkas neįsirenginėjam.
Gal jau ir gyventumėm jei vyras laiko name dirbt turėtų, bet gi pinigėlius "arti" reikia, jis vienas namui ir sutaupė, aš niekur nedirbu ir vaikelį auginu.
O jau nuo pat mūsų draugystės pradžios vyras kartojo, kad bute negyvens ir namą pasistatys, o aš visai juo netikėjau, pasirodo be reikalo