Įkraunama...
Įkraunama...

Ar realu pasistatyti namą be paskolos ?

O mes irgi pasistatem be paskolu tongue.gif ir per metus laiko , tiesa pamatai viena ziema pastovejo 4u.gif
Atsakyti
oi oi su tom mano įkurtuvėm, pas mus dabar visiškas štilius darbuose cry.gif jei neskaityti lysvių kapstymo smile.gif

Nerute, man tai irgi labai norėjosi darytit vidų kiek spėjame žiemą. Ir meistrai laisvesni, ir kalėdinės nuolaidos labai neblogos būna medžiagoms.
Bet geriau nesuplanuokit iš anksto, nes gali statybos kažkiek vėluoti, galit labai pavargę būti ir norėti kažkokio poilsio tarpe pastatymo ir apdailos. Ir neaišku koks ruduo bus, kaip su tinko ir betono džiuvimu seksis. Nes jei tinkas nedžius tai jokios apdailos nepadarysi. Juk sau darai, negi dėsi ant šlapio tinko arba nebaigusio džiūti betono.
Štai mes kažkaip "įsiilsėjom", visai nebesinori vėl į statybų maratoną stoti blush2.gif Tai ir laukia mūsų apdaila, Sakau gal kitos žiemos, kad jau būtų pagal mano norą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu, 4u.gif 4u.gif 4u.gif netikėjau, kad yra tokių žmonių kurie moka pasistatyti iš savų pinigų ir thumbup.gif džiaugiuosi, kad tokių yra. drinks_cheers.gif Jeigu vyras dar dirba prie statybų - JĖGA. Gal jis daug ką padarė pats, ką draugai, gal kur kokias geras nuolaidas turi.. ir t.t. Gal jie buvo nemenką sumelę susitaupę, o paskui gal ir kas padėjo. Bet įsivaizduokite, kaip faina pasistatyti namą be paskolos, be procentų, be visų tų turto įvertinimo draudimo įmokų ir t.t. kurie suvalgo tiek pinigų, kuriuos galima panaudoti statyboms. O čia visos statnčios skaičiuoja kas ir kiek kainuoja.
Mes irgi galvojame pamatus ir "dežutę" statyti iš savų,o visa kitą iš paskolos, nors taip mes nenorime schmoll.gif jos imti, kad net blogą darosi. cry.gif Priauga tokie procentai banke ir kaip pagalvojų kad mokėsiu juos 25-30, o gal ir visus 40 metų. Gal paprašyk savo pažistamos pasiskelbti šiame forume, tegu pasidalina patirtimi, čia jos visom reikia 4u.gif
Atsakyti
VEDITA, jus turėjote visus pinigus iš karto ar kas finansavo?
Atsakyti
Zvirbliuke kokią paskolą davė sklypui-vartotojišką?
Atsakyti
Na o ka daryt jei ne visu pajamos nesa is einanciu dar ir nama statyt sad.gif tenka naudotis banko teikiamoms "gerybemis" Aisku suma zenkli iseina, bet pagalvojus jei ne statytum o pirktum tai kazka panasaus ir sumoketum, o po tu n metu reik tiketis pastatytas nameliukas kur kas vertingesnis bus nei paskola + palukanos smile.gif Na cia siaip reik optimistiskai ziuret i si reikala smile.gif

Aifa, o pas mus zada dezute su isorine apdaila iki rugsejo suresti smile.gif Tai va svarstom dabar, ar ziema taip ir palikt ar po truputi bandyt savom jegom kazka irengineti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 06 gegužės 2005 - 22:13
Esu mačius naują knyga "Kaip aš stačiau namą" ar pan. Ten ir aprašoma vieno žmogaus patirtis kaip pasistatyti namą be paskolos. Varčiau trumpai, nelabai galiu išsamiau ką parašyti...
Atsakyti
LAIMA A, kur matei knygą, gal gali parašyti, ten aprašo visą statybos eigą?
Kada jis statėsi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerlenda @ 2005 05 09, 08:20)
LAIMA A, kur matei knygą, gal gali parašyti, ten aprašo visą statybos eigą?
Kada jis statėsi? 4u.gif

Ta knygą galima nusipirkti Maksimoj. Ji vadinasi: Kaip aš pasistačiau namą be rangovo, be paskolos". Autorius pasistatė namą 8 km nuo Kauno centro, sklypas sodų bendrijojos pakrašty. Sklypo paieška prasidėjo nuo 2002 rudenio, į namą įsikėlė 2004 rudenį.

Nu pasakykit man, tai kur įsidarbint, kad 4K Lt atliktų per mėnesį namo statybai? cry.gif
Atsakyti
aha, ash irgi niekaip nemoku sutaupyti daugiau negu uzdirbu cry.gif
Atsakyti
Namą, statytis ir taupyti pinigus, man atrodo 2 nesuderinami dalykai schmoll.gif . Gavai atlyginimą ir kažką nusiperki, kitą mėnesį tas pats, ir gyveni nuo atlyginimo iki atlyginimo.
Prie namų statybos reikia paskelbti naują temą. sunglasses2.gif

Kaip buti sočiam ir beveik neišleisti pinigų maistui tongue.gif , nes statybos surys essen.gif viską. victory.gif
Atsakyti
mano giminaiciai per 1.5 metu 89 kv. jau sienos ishvarytos, sudeti langai, durys, stogas ir vidus visas /sienos lubos/ gipskartonio plokshtem, yra pajungtas shildymas. dabar tik vidine apdaila liko ir gyvenk sau smile.gif
Atsakyti