Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (11 tema)

QUOTE(diasaja @ 2010 01 16, 22:53)
Vienoje nuotraukoje matosi voratinkliai blush2.gif Negi užmatei? g.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif galėjo net vorai būti, kaip gali pastebėti, per tokius grožius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 16, 22:41)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif galėjo net vorai būti, kaip gali pastebėti, per tokius grožius mirksiukas.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Diasaja thumbup.gif thumbup.gif kai tokios dziungles tai ten nors gyvates tegu veisiasi -viskas tiks lotuliukas.gif
o kas ten paskutinej nuotraukoj,pirmas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 01 17, 10:24)
o kas ten paskutinej nuotraukoj,pirmas? ax.gif

Charizma, bet fotografavau vakare su blicu, tai ir vaizdelis ne toks koks yra iš tiesų biggrin.gif
Ačiū už džiungles 4u.gif Aš po jas kiekvieną dieną landžioju mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazu...man knietejo pamatyti kiek atrodo nuotraukose amariliu, nes tuose sarasuose tai ne tas....
Atsakyti
diasaja, o tu tik pačius žiedus nuskini, kai nužydi?? o po to lauki kol kotas nuvys? ar kaip?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 01 17, 13:24)
diasaja, o tu tik pačius žiedus nuskini, kai nužydi?? o po to lauki kol kotas nuvys? ar kaip?? g.gif

Aš taip pat į tai atkreipiau dėmesį - pati pjaunu stiebą palikdama tik apie 10 cm, o kai nudžiūsta, ištraukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2010 01 17, 12:24)

Taip, tik žiedus.negražus vaizdelis su tais kotais būna, bet ko nepadari dėl svogūno gerovės rolleyes.gif
Atsakyti
labukas
jo as airijoje bet kartais gristu i lt gal kartais kuri yra klaipiedete galetu ir man svogunu nors pora nupirkti zadu kovo viduryje grysti tai paiimciau ir susimokeciau labai jau noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza370 @ 2010 01 17, 15:15)
labukas
jo as airijoje bet kartais gristu i lt gal kartais kuri yra klaipiedete galetu ir man svogunu nors pora nupirkti zadu kovo viduryje grysti tai paiimciau ir susimokeciau labai jau noreciau smile.gif

Negi Airijoje nėra įdomesnių rūšių? g.gif Dar ir mums galėtum parvežti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai cia visus idomesnius ir siunciames is uzsienio, lietuvoj tai ne ka cia rasi...jei dar parodo etikete idomesne tai zinok kad prazys raudonas...
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2010 01 17, 16:25)
Tai cia visus idomesnius ir siunciames is uzsienio, lietuvoj tai ne ka cia rasi...jei dar parodo etikete idomesne tai zinok kad prazys raudonas...

Tai jau tikrai doh.gif
Atsakyti