Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (11 tema)

[quote=Ice tea,2010 01 19, 11:40]
Mano Estella pavirto Pink Surprise lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet gerai, nes TOKIO dar neturiu mirksiukas.gif

user posted image

Nu, bet tokio net sortimente nebuvo doh.gif Pati tokio noriu... ax.gif Kazkaip neatsimenu, kad Estella su vaikiuku butu buvus. Novela buvo. ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 20 sausio 2010 - 20:15
Merguches, kas iki eiguliu pashokes amarilku? ax.gif kam i AZ adresa ir telefonus surashyt?
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 01 20, 22:20)
Merguches, kas iki eiguliu pashokes amarilku? ax.gif  kam i AZ adresa ir telefonus surashyt?

rasykit man. Ir dar nurodykit kiek, kas ir kokių užsisakė. Būtų gerai, kad nurodytumėt kur pervesti pinigus
O gal yra daugiau norinčių paimti?
Visą dieną laukiau, kada parašysit. Jaučiau, kad amariliai šiandien atvažiavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 20 sausio 2010 - 20:38
QUOTE(Lutpede @ 2010 01 20, 21:36)
Jaučiau, kad amariliai šiandien  atvažiavo

Valio thumbup.gif Aš ir šiandien galvojau apie Uups amarilius blush2.gif Kur pinigėlius pervesti?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 01 20, 19:36)
rasykit man. Ir dar nurodykit kiek, kas  ir kokių užsisakė. Būtų gerai, kad nurodytumėt kur pervesti  pinigus
O gal yra daugiau norinčių  paimti?
Visą dieną  laukiau, kada parašysit. Jaučiau, kad amariliai šiandien  atvažiavo

amariliai jau vakar atvazhiavo, tik iki mano tevu vos shiandien atsikrapshte... tuoj parashysiu koordinates i AZ, o sarashiukas, atrodo, toks: (jeez, kol atradau karsta.gif)

QUOTE(uups @ 2009 12 13, 10:34)
diasaja- neon
Ice tea- evergreen, Black Pearl, ir Novella
Lutpede-2xblack pearl
kristele neon (mainams)

QUOTE(diasaja @ 2010 01 20, 19:52)
Valio thumbup.gif Aš ir šiandien galvojau apie Uups amarilius blush2.gif Kur pinigėlius pervesti?

pirma pasizhiurekim ar jie gyvi, gerai unsure.gif tikiuosi, mano instrukciju laikesi ir tie amariliai nesushalo/neuzhduso ten dezhej unsure.gif

ee...tik po kiek jie ten kainavo tai neprisimenu lotuliukas.gif tikiuosi, jus prisimenat, bo pas bakker tik keli belike:
http://www.bakker-ho...mp;promotion=J2
Atsakyti
Kaip jums faina, vėl nauji augaliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 01 20, 23:30)
pirma pasizhiurekim ar jie gyvi, gerai unsure.gif  tikiuosi, mano instrukciju laikesi ir tie amariliai nesushalo/neuzhduso ten dezhej unsure.gif

ee...tik po kiek jie ten kainavo tai neprisimenu lotuliukas.gif  tikiuosi, jus prisimenat, bo pas bakker tik keli belike:
http://www.bakker-ho...mp;promotion=J2

Užtat aš atsimenu kiek tuo metu kainavo Black Pearl -9,95Eu, o dėl stovio, tai galvoju, kad viskas turėtų būti gerai. Na žodžiu rytoj patikrinsim. bigsmile.gif Žadu važiuoti iš ryto, prieš tai žinoma pasiskambinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 20 sausio 2010 - 23:40
QUOTE(kristele10 @ 2010 01 20, 20:03)
Nu, bet tokio net sortimente nebuvo  doh.gif Pati tokio noriu...  ax.gif Kazkaip neatsimenu, kad Estella su vaikiuku butu buvus. Novela buvo. ?  g.gif

Novelą aš imu iš uups mirksiukas.gif Tikrai iš tavęs negalėjau imti mirksiukas.gif
Bet tu nesinervuok, juk VISKAS GERAI thumbup.gif LABAI norėjau rožinio wub.gif Dabar TURIU thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lutpede @ 2010 01 20, 23:38)
Užtat aš atsimenu kiek tuo metu kainavo Black Pearl -9,95Eu,

O aš užsirašius, kad Black Pearl 9.50 eur g.gif

uups, parašyk ir man sąskaitos numeriuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 01 21, 07:41)

O aš užsirašius, kad Black Pearl 9.50 eur g.gif

uups, parašyk ir man sąskaitos numeriuką  mirksiukas.gif

manau, 9.50 ir buvo,- juk ir dabar 9.50 mirksiukas.gif
sakaitele parashysiu veliau, kai jau amarilius rankose turesit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 01 20, 22:30)

ee...tik po kiek jie ten kainavo tai neprisimenu lotuliukas.gif  tikiuosi, jus prisimenat, bo pas bakker tik keli belike:

Aš ir neprisimenu. Gal kitos prisimins Neonų kainą?
Atsakyti
AMARILIAI jau pas mane. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tik ką grįžau.
Supakuota klasiškai. Atrodo, kad nesušalo. Pasilikau savo 2 Black Pearl, o kitus perduosiu jums.
Sakykit kam atiduoti ar Kristelei ar Ice Tea? Aš dabar darbe, jei norit -galit atvažiuoti.
Jei perduoti Kristelei, tai galiu rytoj iš ryto pas ją užvežti
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 01 21, 10:38)
AMARILIAI jau pas mane.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Tik ką grįžau.
Supakuota klasiškai. Atrodo, kad nesušalo. Pasilikau savo 2 Black Pearl, o kitus perduosiu jums.
Sakykit kam atiduoti ar Kristelei ar Ice Tea? Aš dabar darbe, jei norit -galit atvažiuoti.
Jei perduoti Kristelei, tai galiu rytoj iš ryto pas ją užvežti

Ei, ei- aš PATI iš tavęs pasiimsiu, nes man iki Kristelės TOLI doh.gif

Atsakyti