Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (11 tema)

QUOTE(egleja @ 2010 01 12, 11:17)
nezinau kas darosi mano charizmai,lapus isvare ilgiausius,ziedo pumpuriuko snapukas matosi,bet visai ne krust nelenda,ka daryti,ir giraffe uzsikoncervavus  g.gif ,sakyciau gal per salta ar temperaturu kaita netinka,bet 2 kiti amariliai lenda kaip ant mieliupo centimetra i diena tai tikrai,ka daryti  verysad.gif

Gali ir visai neišlysti žiedkotis, nes visą energiją atiduoda lapams. Nors gal...
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 01 12, 10:23)
Gali ir visai neišlysti žiedkotis, nes visą energiją atiduoda lapams. Nors gal...

atnesiau ji i silciausia kambari,gal kas bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 01 12, 10:23)

Pas mane taip yra su Royal Velvet antruoju žiedkočiu-išlindę tik 1-2cm. ir nejuda daugiau, o lapai didžiausi, ilgiausi, storiausi. O tai įdomu, kas atsitiks su tuo žiedkočiu mažiuku-ar sudžius, ar pradeda pūti?
Atsakyti
pas mane velvetas iskiso ziedkoti visai netiketai,gavau 2 svogunus rugpjuti su didziausiais lapais,prastovejo lauke kol salta nepradejo darytis,parsinesiau namo galvojau nu gal ruosis miegotpo vienalapatai nugelto kita nauja iskiso,ir ka galu gale ziedkoti iskiso,tai manau ,kad negali jis mums nelysti del to,kad lapus augina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 12, 11:42)
Pas mane taip yra su Royal Velvet antruoju žiedkočiu-išlindę tik 1-2cm. ir nejuda daugiau, o lapai didžiausi, ilgiausi, storiausi. O tai įdomu, kas atsitiks su tuo žiedkočiu mažiuku-ar sudžius, ar pradeda pūti?

Greičiausia, kad sudžius. Turit stebėti. Jei pradės gesti ir liks sausas-vadinasi džiūsta. Jei bus žalias sveikas pumpuras- gali po kurio laiko išlysti.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 01 12, 09:42)

Viskas bus gerai mirksiukas.gif Išlįs ir sužydės- nepraraskit vilties mirksiukas.gif
Atsakyti
kad nebūtų liūdna įdedu savo puokštelę: Papilio ir moonlight (jis šiek tiek blyškesnis nei Lemon Lime ) Į albumą foto įdėsiu kai netingėsiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 12 sausio 2010 - 10:54
Shian nusipirkau Flaming Peacock assa.gif
Ir ishsiaishkinau, kad mano kolbris vistik, yra white peacock (kazhkokia vishtide pas mane,- trys povai hihihi.gif)
Ir dar, drauge shianakt ish LT ishvazhiavo pas mane. Jei viskas bus gerai,- kita savaite jusu amariliai bus Kaune thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 01 12, 09:52)
kad nebūtų liūdna įdedu savo puokštelę: Papilio ir moonlight (jis šiek tiek blyškesnis nei Lemon Lime ) Į albumą foto įdėsiu kai netingėsiu blush2.gif

nu kaip man grazhu tokie visokie zhaliai geltoni wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 01 12, 10:55)
Shian nusipirkau Flaming Peacock assa.gif
Ir ishsiaishkinau, kad mano kolbris vistik, yra white peacock (kazhkokia vishtide pas mane,- trys povai hihihi.gif)
Ir dar, drauge shianakt ish LT ishvazhiavo pas mane. Jei viskas bus gerai,- kita savaite jusu amariliai bus Kaune  thumbup.gif

Supervištinykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Džiugios žinios iš Snieguolės fronto tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2010 01 12, 11:55)
Jei viskas bus gerai,- kita savaite jusu amariliai bus Kaune  thumbup.gif

kaip malonu bus gauti dovanas bigsmile.gif
Atsakyti
uups
kokią gerą naujieną pasakėt
. biggrin.gif
Laukiam su nekantrumu. Būtų gerai, kad nurodytumėt kaip atsiskaityti. Gal turit kokią LT sąskaitą, tai pravesčiau pinigus
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 01 12, 11:13)
uups
kokią gerą naujieną pasakėt
biggrin.gif
Laukiam su nekantrumu. Būtų gerai, kad nurodytumėt kaip atsiskaityti. Gal turit kokią LT sąskaitą, tai pravesčiau pinigus

turiu, turiu ir lietuvishka...kai amarlius jau turesit ant palangiu, tada galesit atsiskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti