QUOTE(natukee @ 2010 01 27, 22:57)
Sveikutes, noriu Jūsų patarimo

mano veido oda jautri, atrodo kad sausoko, linkus šerpetotis ir pleiskanotis, dar ir spuogai... Netikėtai sužinojau apie šiuos aliejų naudojimus vietoj kremo ir labai apsidžiaugiau, galvojau kad atrasiu čia ką nors man tinkamo, nes kiek kremų išbandžiau, jau atrodo tinka odai viskas gerai, bet po kurio laiko vėl prasideda problemos. Na nusipirkau jojobos aliejų. Bet aš su juo niekaip nesusidraugauju... oda ir šerpetoja, ir dar aktyviau reaguoja i vandenį, kremai įprasti ir tada jau negelbėja, tai tenka vaikščiot nei šiokiai nei tokiai

Ar čia odai netinka? ar kažką negerai darau gal? ar badyt kitą aliejų pirkt?

Ačiū už atsakymą.
na as sakyciau,kad reiketu tau dar ir kitus aliejus pabandyt,abrikosu kauliuku,migdolu.nebandziau,bet esu girdejus geru atsiliepimu apie vynuogiu kauliuku alieju.man labai dabar patinka sezamu

.makadamiju aliejus turi savotiska kvapa,bet sausai odai tai labai puikus daiktas.o spuogelius galima patept levandu,arbatmedzio eteriniu aliejum.jie man tikrai padeda

galima i naudojama alieju po keleta laseliu ju ilasint,suplakt ir tept misiniu oda,situos du galima neskiestus tepti.