Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

Smagute Tai papasakok kaip įmanoma rasti tokius grožius, čia iš forumo pasitaikė ar kitu būdu? Bet faini tai labai 4u.gif
Atsakyti
smagute grazuoliai tai tikrai thumbup.gif , man atrodo,kad gavom is vienos pardavejos zaisliukus,nes kabliukai vienodi mirksiukas.gif
o as turiu su uzrasu CCCP, bet tik 1 vnt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2011 12 07, 18:44)
Stai mano nauji grazuoliai:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Tas anciukas su meskinu, tai nerealus smile.gif
Atsakyti
ACIU uz pagirimus!!!
Radau per skelbimus, ir matyt buvau ne pirma, kazkam is Vilniaus pardaveja jau buvo atidejusi kazkokiu zaisliuku... Niu, prisipazinkit, kas buvo pirma? thumbup.gif Irochka buvo matyt trecia mirksiukas.gif
As ieskau per google, tai ir ismeta tai skelbimus, tau aukcionus... bet dazniausiai i skelbimus kur perka zaisliukus, o nei kur parduoda, na ir musu temuke pirmoji sarase smile.gif 4u.gif

Bet nesiseka man su CCCP simbolika, taip ju noriu ir beveik nei vieno neturiu.... blush2.gif Toj pasistengsiu surasti mano svajones nuotrauka smile.gif
Papildyta:
Na mazdaug taip atrodo tai ko as LAAAABAI ieskau... Jei kas turi, ar rastu busiu laiminga ir atsidekosiu kaip tik galesiu... blush2.gif 4u.gif wub.gif drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o stai mano vaikystes zaisliukai,tarp ju yra su tarybine simbolika
user posted image
user posted image
Atsakyti
Toj sprogsiu is pavydo!!!! thumbup.gif
Atsakyti
pardavime tokiu nemaciau, nes vyras labai ieskojo, o pasirodo jie gulejo palepeje lotuliukas.gif
Atsakyti
Uoj, mergaitės, kokių gražumų prisižiūrėjau..mes irgi namuose turime keliolika stiklinių senovinių žaisliukų, nepasakyčiau, kad kolekcionuoju juos, bet labai saugau - primena vaikystę smile.gif 4u.gif Ir eglutę puošiu tik jais smile.gif

Papsakosiu vieną istoriją, kuri nutiko vaikystėje..Pamenu tik užėjusi mada buvo tų visokių Maximinių plastikinių žaisliukų, atėjo metas puošt eglutę, o pas mus nei vieno naujoviško nebuvo :/ puoliau į ašaras, sakiau geriau jokios eglutės nei papuošta tais negražiais "rusiškais" žaislais verysad.gif Ir tik po kelių metų supratau, kur tikrasis grožis.. smile.gif Tai va čia toks prisiminimas 4u.gif

Sėkmės, mergaitės, pildant savo žaisliukų kolekcijas smile.gif Grižusi namo nufotografuosiu ir parodysiu, ką aš turiu smile.gif bet ten ,žinoma, nieko ypatingo, palyginus su jūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2011 12 04, 23:44)
myliu, gerbiu, tikiuos issaugot vaikams, gal ir anukams, kad tik vertintu biggrin.gif
as irgi vakar visa tema ziuredama aikciojai, pas visas nerealus zaisliukai thumbup.gif

tas žodis - kad tik vertintų -nerealiai skamba, nesupras jie šito, nebent genuose išliks užfiksuota, kad reikia ir privalu išsaugotus vertinti bigsmile.gif

QUOTE(ziogelis2003 @ 2011 12 06, 03:02)
Tai dabar ir nežinau, atidarau dėžes, pasižiūriu, paglostau, ir vėl padedu  ax.gif

hihihi.gif ir ilgai taip? lotuliukas.gif

QUOTE(ziogelis2003 @ 2011 12 07, 10:23)
Na ir kur Jums taip sekasi rasti žmogelių visokių, jau net antikvariatus peržiūrėjau ir nieko... Nusipirkau Norfoje vakar klouną ir angeliuką dainuojantį, visai padorūs (nors tokie žmogeliai bus )

būtent Norfa prekiauja rusiškais žaisliukais, bet šitais mūsų laikų naujoviškais smile.gif

QUOTE(irocka7212 @ 2011 12 07, 11:09)
siemet mano vyras miske rado visa deze tokiu zaisliuku, dauguma buvo suduzti, bet keleta buvo sveiki, ju bukle aisku jau nelabai, bet vistiek smile.gif

hihihi.gif miške? kaip grybus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Barbadose @ 2011 12 07, 15:21)
Ačiū už pagyras:) Vieną kitą žaisliuką gaunu ir taip labai pamažu didėje kolekcija. Jau kelis metus renku žaisliukus, tai ir sukaupė nedidelė kolekcija.
Kelis vienodus žaisliukus turiu. Kiti atrodo nuotraukose vienodi, bet jų spalvos skiriasi, apdužęs ar nusitrinęs vienas kitas būna. Dėl pardavimo tai nežinau... Esu labiau linkusi mainyti.

pažiūrėk anksčiau prieš pora keletą puslapių mano nuotrauką, tas žadėtas čemodanas tavęs niekaip nepasiekia mirksiukas.gif
o gal jau įsigijai ir nebereikia?
Atsakyti
Tai Jums dar pasisekė, nes mano istorija kur kas liūdnesne, nes užsigeidusi tu sintetinių plastikinių, senus tiesiog išmečiau, dar ir padaužiau išmesdama, nežinau kas užėjo, bet tai buvo laabai seniai...Nėr nė ką ir sakyti kaip gailiuosi...
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2011 12 07, 23:44)
Tai Jums dar pasisekė, nes mano istorija kur kas liūdnesne, nes užsigeidusi tu sintetinių plastikinių, senus tiesiog išmečiau, dar ir padaužiau išmesdama, nežinau kas užėjo, bet tai buvo laabai seniai...Nėr nė ką ir sakyti kaip gailiuosi...

žinok, aš kai užsimaniau tų naujoviškų žaisliukų, ale madingų, gražių, tai taip lyg tarp kitko irgi "netyčia" tai vieną tai kitą sudaužydavau, kad tik tėvai tuos naujus pirktų sad.gif
Atsakyti
Tai vadinas ne viena tokia "išradinga" buvau doh.gif
Atsakyti