Įkraunama...
Įkraunama...

TARYBINIAI eglės žaisliukai

QUOTE(laimusia30 @ 2011 12 10, 10:22)

Nesuprantu is kur Jus gaunat tu zaisliuku, as nei vieno pasiulymo negaunu biggrin.gif Nu ir konkurencija biggrin.gif

per SM tai mažai pasiūlymų, tik iš plačiojo interneto smile.gif Dar parašiau į vietos laikraščio internetinį pletkų skyrelį, tai šian einu pažiūrėt...
Atsakyti
o as Norfoj kokius 5 zaisliukus siandien nusipirkau smile.gif Labai panasus i senoviskus ir neapsitryne biggrin.gif
Atsakyti
O aš šiandien buvau savo miesto turguje, bet nė vieno žaisliuko neradau, net ir naujoviškų ir tų su žiburiu nerasi verysad.gif
Atsakyti
o mes keleta nauju gavom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimusia30 @ 2011 12 10, 13:57)
o as Norfoj kokius 5 zaisliukus siandien nusipirkau smile.gif Labai panasus i senoviskus ir neapsitryne biggrin.gif

pernai pries sventes buvo nuolaidos, tikiuos ir siemet ju, tai palauksiu, gal dar liks biggrin.gif

QUOTE(irocka7212 @ 2011 12 10, 17:28)
o mes keleta nauju gavom smile.gif

laukiam nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
Bent mūsų kaimo norfoje, tai 40 proc. nuolaida žaisliukams savaitglį tai ir aš dar nupirkau besmegenį ir nykštuką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 10 gruodžio 2011 - 16:56
QUOTE(ziogelis2003 @ 2011 12 10, 18:55)
Bent mūsų kaimo norfoje, tai 40 proc. nuolaida žaisliukams savaitglį tai ir aš dar nupirkau besmegenį ir nykštuką.

oi geras, varau i norfa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2011 12 10, 20:26)
oi geras, varau i norfa bigsmile.gif

Ir pas mus Norfoje nuolaida....as tai isigijau astuonis biggrin.gif
Atsakyti
as 5 vnt pasiemiau, labai grazus smile.gif
Atsakyti
na va musu nauji zaisliukai
user posted image

Marija1 labai grazus zaisliukai smile.gif
Atsakyti
OHo kokie nematyti... bent jau man... tie virsutiniai 3 zaisliukai fantastishki... ypac saule... Neuzklausei kiek jiems metu?
Atsakyti
QUOTE(irocka7212 @ 2011 12 11, 01:46)
na va musu nauji zaisliukai

labai faini, tik neiziuriu antroj eilej 2 viduriniu ir trecioj vidurinio zaisliuko...kas ten? blush2.gif
Atsakyti