Prada į Shalimar mano nosiai nė kiek nepanašūs... Pirmuosius mėgstu, turiu, o Shalimar pateko į kategoriją "gal kada nors su buteliuku, bet dabar mažyčiam atomike sočiai".
QUOTE(Dovkyte @ 2010 08 03, 19:45)
gal galetumet pasakyt i ka panaus Marc Jacobs Daisy?reiktu kuo skubesnio atsakymo
aciu 

Aš Daisy turiu EDP, tai mano nosiai labai panašumo turi su naujaisiais Chanel Chance Eau Tendre

bazėj patapo labai panašūs į Guerlain Armėnijos miškus

Teko issidurti. Buhaltere darbe praejo pro sali,as jai sakau `nori atspesiu kokiais kvepalais kvepi?` ji nusisypsojo ir laukia mano spejimo. Sakau escada magnetism,o ji atsinese buteliuka ir ten visiskai kiti kvepalai bet kvapas identiskas! Buvau nustebusi labai,kad taip gali but.
QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 08 09, 20:49)
Teko issidurti. Buhaltere darbe praejo pro sali,as jai sakau `nori atspesiu kokiais kvepalais kvepi?` ji nusisypsojo ir laukia mano spejimo. Sakau escada magnetism,o ji atsinese buteliuka ir ten visiskai kiti kvepalai bet kvapas identiskas! Buvau nustebusi labai,kad taip gali but.
O gal įsidėmėjote, kokie tie kvepalai????

Tikrai ne
Parode buteliuka,pamaciau,kad kitoks,kad kita firma tai tuom ir pasibaige. O jus ieskot pakaitalo?

QUOTE(BrandNewSmile @ 2010 08 09, 21:13)
Tikrai ne
Parode buteliuka,pamaciau,kad kitoks,kad kita firma tai tuom ir pasibaige. O jus ieskot pakaitalo? 

Sakau, gal pigesnis būtų....
Dar į Escada Magnetism panašus yra

QUOTE(Krisanta @ 2010 08 09, 20:51)
O kaip laiko?

Radau daug panasumu tarp Dior Addict EDP ir Loccitane Neroli EDP. Panasi pradzia ir vidurines natos.
Gal kas turi ideju koks kvapas butu panasus (ir pigesnis
) i Dior Midnight Poison...?
Nors, atvirai, nesitikiu, kad kas nors sitam sedevrui prilygtu, o ir uzuodusi nieko panasaus nesu