Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

as tai turiu skaistalus is givenchy. tikrai nerealus tokie:) siaip kristianoje (kaune,laisves alejoje) dirba tokia moteris,tiksliai vardo neatsimenu,bet berods daiva gal... tai zodziu ji yra visaziste ir ji visada mielai parodokaip kokias priemones naudoti,kas tinka veidui. as tai niekad nepirkau skaistalu,nes nemokejau teptis,bet ji paaiskino kas tinka mano veidui,ir netgi parode kaip paryskinti skruostus... vakare grizus namo,net nenorejau nusivalyti veido,nes lb dailiai buvo nupaisius mane blush2.gif
Atsakyti
praita savaite as ir tokius pirma karta isigijau tongue.gif
Sarmoj dairiausi dairiausi, ir kaip pirmam kartui pasiemiau pigesnius, bet likau labai patenkinta, o kai tuos sunaudosiu, ziuresiu gal kokius kitus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskel: 28 rugpjūčio 2006 - 18:33
QUOTE(braskel @ 2006 08 28, 18:33)
praita savaite as ir tokius pirma karta isigijau  tongue.gif
Sarmoj dairiausi dairiausi, ir kaip pirmam kartui pasiemiau pigesnius, bet likau labai patenkinta, o kai tuos sunaudosiu, ziuresiu gal kokius kitus  ax.gif

Apie kokius skaistalus jus cia kalbate, panele braskel g.gif smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(SKAIDRE @ 2006 08 28, 20:32)
Apie kokius skaistalus jus cia kalbate, panele braskel g.gif  smile.gif ?

ai, apie rimmel tongue.gif
Beja, gal jau nusipirkai guerlain? bigsmile.gif
Atsakyti
Naudoju Artdeco skaistaliukus, skaisčiai rožinės spalvos. Man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkau Lorealio skaistalus, tokia rozine kvadratine dezute - tai negaliu atsidziaugti kaip man jie patinka thumbup.gif ir atrodo labai graziai, ir laikosi visa diena. Anksciau naudojau Nivea, bet sitie zymiai graziau atrodo. Gal ir spalva geresne sugebejau prisitaikyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geliuke: 29 rugpjūčio 2006 - 14:54
O as naudoju Maybelline, spalvyte labai naturali ir graziai atrodo ant veiduko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Glory @ 2005 08 25, 10:21)
Taip, pritariu, skaistalai lb pagyvina veiduka. o kokie atsiliepimai butu apie LOREALIO skaistalus? ( zinau kad juos berods pries metus reklamavo Laetitia Casta) wink.gif  tongue.gif

Man patinka. Graziai pasidengia ir spindi.
Atsakyti
Turiu ArtDeco skaistalus. Man patinka smile.gif
Atsakyti
Aš naudoju švedų gamybos Egipto žemę-labai patinka, nes gali odai suteikti vos vos įdegio atspalvį, o gali atrodyti kaip iš soliariumo. Su tais pačiais ir skruostus ryškiau padažau.
Atsakyti
QUOTE(ziza @ 2006 08 30, 10:52)
Aš naudoju švedų gamybos Egipto žemę-labai patinka, nes gali odai suteikti vos vos įdegio atspalvį, o gali atrodyti kaip iš soliariumo. Su tais pačiais ir skruostus ryškiau  padažau.

as irgi turiu egipto zeme. faini wub.gif naudoju ir kaip bronzanta ir kaip skaistalus ax.gif dar turiu dior skaistalus ir estee lauder bronzanta. abu gery, o dior isvis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 30 rugpjūčio 2006 - 16:44
o kaip atitaikyti skaistalu spalwyte?
Atsakyti