Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(Satori @ 2007 08 09, 14:13)
Editule,
paziurek truputi auksciau temoje, bei BRONZANTU temoje, ten, berods, buvo keletas nuorodu kaip pasidazyti. Kazkurioje is temu yra nuorodos i video smile.gif Sekmes

aciukas, bandysiu ieskoti ir mokytis blush2.gif
Atsakyti
man patiko Oriflame skysti skaistalai - tokiame buteliuke kaip nagu lakas. Spalva - roze, skaniai kvepia, skruostukai atrodo sviezi ir gaivus su jais:) Ir kaina juokinga - 10 Lt lotuliukas.gif
Atsakyti
As naudoju Oriflame rutulinius skaistalus smile.gif ji suteikia sveikos odos blizgesi, labai man tinka ir graziai atrodo smile.gif puikus pirkinys, tikrai galiu pagirt nors si gamini is oriflame, nes toli grazu ne visi oriflame produktai geri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuka: 17 rugpjūčio 2007 - 15:26
O gal kuri galite palyginti Lorealio ir Bourjois skaistalus?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 21, 20:35)
O gal kuri galite palyginti Lorealio ir Bourjois skaistalus?

Kazkada turejau Bourjois skaistalus, tai man jie labai nepatiko schmoll.gif Kazkokie kieti, sunkiai tepesi ir nieko nesimate. Gal priklauso nuo spalvos unsure.gif Is vidutines kainos lygio, man patinka Artdeco skaistalai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 21, 19:39)
Kazkada turejau Bourjois skaistalus, tai man jie labai nepatiko  schmoll.gif  Kazkokie kieti, sunkiai tepesi ir nieko nesimate. Gal priklauso nuo spalvos  unsure.gif Is vidutines kainos lygio, man patinka Artdeco skaistalai  thumbup.gif

kokius turi? spalva ta prasme? ar blizgesio duoda ar tik spalvyte matine? kaina turbut ir proto ribose mastau.gif masciau apie ysl, bet gal situos pabandyt..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 10 21, 20:43)
kokius turi? spalva ta prasme? ar blizgesio duoda ar tik spalvyte matine? kaina turbut ir proto ribose mastau.gif masciau apie ysl, bet gal situos pabandyt..

Turiu nr. 44(koraliniai) , ir 02(rusvi). Bet jie neturi svelniai roziniu jokiu, prie salto makijazo, tai tokius turiu kitos firmos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 21 spalio 2007 - 20:00
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 21, 19:58)
Turiu nr. 44(koraliniai) , ir 02(rusvi). Bet jie neturi svelniai roziniu jokiu, prie salto makijazo, tai tokius turiu kitos firmos  bigsmile.gif

blizga/neblizga? itariu kompatiniai ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 10 21, 21:02)
blizga/neblizga? itariu kompatiniai ar ne?

Tokie vidutiniai, nei labai matiniai, nei labai blizgus. Taip, kompaktiniai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 21 spalio 2007 - 20:17
o ka galetumete parekomenduoti is blizgiu..?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2007 10 21, 21:33)
o ka galetumete parekomenduoti is blizgiu..?smile.gif

Apvalute, o kaip tau Nars Orgasm?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 21, 22:36)
Apvalute, o kaip tau Nars Orgasm?

man jie patinka, bet noreciau dar blizgesniu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti