Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

O as siuo metu vietoj skaistalu naudoju Erdesos zemele.kai ateis vasarele ir idegsiu labiua, tiks visam veidukui, kaklui ir pan.
Atsakyti

QUOTE(Euforija22 @ 2008 04 24, 15:48)
O as siuo metu vietoj skaistalu naudoju Erdesos zemele.kai ateis vasarele ir idegsiu labiua, tiks visam veidukui, kaklui ir pan.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2008 04 24, 12:31)
Sakykit, o persiko  spalvos skaistaliukai kokiam tipazui tinka, na turiu omeny, kokios spalvos turi buti oda, akys, plaukai?  g.gif  Isparduotuvej pardavineja EA skaistaliukus, gundausi pirkti, bet nezinau kokios spalvos skaistalus man pirkti, niekad nesu turejus  blush2.gif

siltam
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 04 24, 17:00)

Nevisada tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 04 25, 15:11)

ziurint koks tas persikas yra - o yra dazniausiai silto atspalvio tongue.gif
Atsakyti
labai vilioja tokie skaistalai, bet bijau, kad nemokesiu jais naudotis, gal kas esat bande, kokie atsiliepimai? bigsmile.gif

user posted image
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2008 04 29, 13:52)
labai vilioja tokie skaistalai, bet bijau, kad nemokesiu jais naudotis, gal kas esat bande, kokie atsiliepimai? bigsmile.gif

user posted image
My Webpage

Skysti skaistalai thumbup.gif Jie suteikia odai švytėjimo,natūralumo. Gerai sutaria su sausa oda,gerai dengiasi. TIK skysti skaistalai deja nelabai tinka riebiai odai,jei poros išsiplėtusios-kreminiai skaistalai pabrėžia tokį defektą.
Turėjau tokius... thumbup.gif tiesa pati nesidažiau,nes rieboka oda buvo tuo metu. Bet merginoms labai jie patiko wub.gif
Atsakyti
gal kas bandete siuos skaistalus? mane labai jie domina cia EL, labai lauksiu atsiliepimu ir nuomoniu thumbup.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 24, 13:25)
man atrodo persikas tinka visoms  rolleyes.gif

No no no, man netinka persikas. Nors labai patinka tokios spalvos skaistalai, bet man jie netinka schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, gal jau yra įsigijusių Loreal mineralinius skaistalus? 4u.gif Šiandien išbandžiau Droge, tai visai patiko, lengvai dengias, nebloga spalva, bet gerokai blizgūs rolleyes.gif
Atsakyti
bandziau ta Loreal thumbup.gif man labai patiko, gerai laikesi, maloniai tepesi 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau artdeco 07 numeri skaistalu, jei kas toki turite, tai butu idomu suzinoti, ar esate sviesiu plauku, ar tamsiu, ar ... ? blush2.gif

user posted image
p.s. kaip manote, kokiam tipui tiktu tokia spalva? g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 17 gegužės 2008 - 20:09