Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

kaip sunkiai radai? man atrodo visose pardese ju yra g.gif
nu tada dabar papasakok apie svytejima bigsmile.gif koks kitoks?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 23, 14:29)
kaip sunkiai radai? man atrodo visose pardese ju yra g.gif
nu tada dabar papasakok apie svytejima bigsmile.gif koks kitoks?

Jie LIMITES EDITION rolleyes.gif Lietuvoje net nežiūrėjau,nes čia neperku nei kosmetikos nei kitu priemonių plaukams,veidui bei kūnui.
Neapsakysi to švytėjimo...bet labai gražiai atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 23, 14:52)
Jie LIMITES EDITION rolleyes.gif  Lietuvoje net nežiūrėjau,nes čia neperku nei kosmetikos nei kitu priemonių plaukams,veidui bei kūnui.

Kaune Laisves al. ja tikrai maciau - bet cia pries pora menesiu. Laabai norejau, bet susilaikiau. Tas paveiksliukas taip vilioja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 05 23, 18:21)
Kaune Laisves al. ja tikrai maciau - bet cia pries pora menesiu. Laabai norejau, bet susilaikiau. Tas paveiksliukas taip vilioja  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 05 23, 12:52)

tai pabandyk apipasakot, nes as paciupinejau, pasitepliojau ir nesupratau ka jis daro doh.gif
Atsakyti
Va koki dar grazu dalyka atradau. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 23, 21:45)
tai pabandyk apipasakot, nes as paciupinejau, pasitepliojau ir nesupratau ka jis daro doh.gif

Viršuje jau parašiau ką ji daro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 05 22, 01:13)
O aš negaliu atsidžiaugti savo NARS Orgasm  thumbup.gif . Duoda tokį natūraliai persikinį rausvą (peachy pink) atspalvį "pagardintą" blizgučiais biggrin.gif. Niekad ankščiau nebuvau skaistalų mėgėja, bet dabar kasdien tepuosi  bigsmile.gif .

As irgi dievinu savo NARS Orgasm! thumbup.gif Labai patinka,nors as niekada nebuvau skaistalu megeja tai pat smile.gifsmile.gifsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Olivia* @ 2008 04 09, 19:26)
O man patinka NARS Orgasm,labai naturaliai atrodo,graziai svyti smile.gifsmile.gif
Papildyta:

Ir B6 labai faina "salta" spalvyte smile.gifsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 24 gegužės 2008 - 10:13
QUOTE(busima_mama @ 2008 05 23, 19:52)
Va koki dar grazu dalyka atradau.  4u.gif
user posted image

grazus, yra berods 3 spalvytes
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 23, 21:45)

Visgi šta pudrytė panaši į meteoritus bigsmile.gif Naudoju visam veidui mirksiukas.gif veidukas svyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 05 24, 11:18)
As irgi dievinu savo NARS Orgasm! thumbup.gif Labai patinka,nors as niekada nebuvau skaistalu megeja tai pat smile.gifsmile.gifsmile.gif

O kuo jie tau patinka? spalva itariu kazkokia is persikiniu, ane? blizgus? prie kokios spalvos odos tinka?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 05 25, 17:39)
O kuo jie tau patinka? spalva itariu kazkokia is persikiniu, ane? blizgus? prie kokios spalvos odos tinka?

Atsakysiu ir aš.
Tepasi maloniai, ryškūs, bet jei nepadaugini tai ir neatrodai kaip babuška marūsia. Nėra jie persikiniai, jie daugiau rausvai persikiniai. Blizgūs, bet neįkyriai. Aš esu baltaodė ir ant manęs jie gražiai atrodo. Gražiai turėtų atrodyti ir ant tamsesnės, įdegusios odos smile.gif.
Atsakyti