Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(Elegant @ 2009 01 26, 18:24)
Na jei buvot nusižiūrėjus tai gal ir išmėginkit, aš bandžiau, turėjau 01 spalvą, svarbiausia nepadauginti.. skaistalai toks dalykas, kuris laaabai taupiai naudojasi nes jų reikia labai mažai. o galbūt ką nors geresnio už Nivea atrasit. 4u.gif

Na tai dar karteli dekui uz naudingus patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2009 01 26, 18:30)
Na tai dar karteli dekui uz naudingus patarimus  smile.gif

Nieko labai naudingo nepasakiau. smile.gif Tikiuosi gerus skaistalus išsirinksit, kai tik įsigysit ir išbandysit parašykit savo patirtį šioj temoj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 01 26, 17:37)
rolleyes.gif

Ir čia paminėti Guerlain labai vilioja  wub.gif
Kokia jų kaina pas mus Kristėj?

Arti 150Lt. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 26 sausio 2009 - 22:18
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 01 26, 23:18)
Arti 150Lt. doh.gif

niu jo... nepigu, bet manau verta ant tokio grožio išleist.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 01 26, 17:54)
Kokie atsiliepimai apie Elizabeth Arden  skaistalus?  bigsmile.gif

Turiu rinkinyje su seseliukais. Man spalva ju idealiai tinka, tai labai patenkinta esu - graziai ir naturaliai atrodo, gerai laiko. Realiai tik siuos skaistaliukus ir naudoju, o is rudu atspalviu, tai koki bronzata tepu vietoj skaistalu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2009 01 11, 01:12)
O gal kuri nors turite ar  bandėte tokius CD skaistalus?
user posted image
Būtų labai įdomu išgirsti atsiliepimus g.gif  Ar turi blizgėjimo, kaip dengiasi, ar patogūs naudoti ir kaip spalvytė atrodo?

ar niekas tokių neturite?
o gal teko bent pabandyti? baisiai įdomu, kaip jie ant skruostų pasidengia g.gif
Atsakyti
Isigyjau Elizabeth Erden Cheekcolor skaistalus, labai patenkinta, puikiai dengia, spalvyte labai grazi ant skruostu wub.gif
Atsakyti
nusipirkau Guerlain ,labai patiko wub.gif gerai dengia,odai suteikia skaistumo,svelnumo,ilgai islieka thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2009 02 14, 02:22)
nusipirkau Guerlain ,labai patiko wub.gif gerai dengia,odai suteikia  skaistumo,svelnumo,ilgai islieka  thumbup.gif

user posted image

Sveika,koki numeriuka sau pritaikei g.gif
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2009 02 14, 08:09)
Sveika,koki numeriuka sau pritaikei g.gif

02 soleil couchant mirksiukas.gif
Atsakyti
zinau, kad tai klaidinga nuomone, bet negaliu "perlipt per save" ir naudoti skaistalus. Kitiems - prasom, galiu daryt makiaza ir viskas puiku, bet sau - jokiu skaistalu. Man jie asocijuojasi su "matrioskom", tokiom gerokai imitusiom moteriskem, "ciastuskas" dainuojanciom.. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 02 16, 00:20)
zinau, kad tai klaidinga nuomone, bet negaliu "perlipt per save" ir naudoti skaistalus. Kitiems - prasom, galiu daryt makiaza ir viskas puiku, bet sau - jokiu skaistalu. Man jie asocijuojasi su "matrioskom", tokiom gerokai imitusiom moteriskem, "ciastuskas" dainuojanciom..  biggrin.gif  doh.gif

O tau zymus modeliai ir holivudo zvaigzdes atrodo kaip matrioskos? Pas dauguma yra nemazai skaistaliuku uzdeta bigsmile.gif
Makiazas be skaistalu-tarsi neisbaigtas.
Atsakyti