QUOTE(vitalij@ @ 2008 02 21, 17:57)
Va va,aš irgi taip pamaniau,sakau gal sumokėti baudą?Jei reikia sakykit.
Gaila tikrai man tokių žmonių,o tuo labiau vaikų.Nekalti gi jie,kad tėvams taip yra.
Saulyte,man atidavė berniukiškų striukių,batų,nors mums dar jie tiks tik po daug metų.Kam jie ten pas mane stovės sandėly,kai kažkam jų labiau reikia.Tuo labiau,kad čia lb tvarkingos šeimos berniuko yra.Tik nežinau dydžių.Bandysiu dasigauti iki sandėlio ir surasti,nes baisiai užkrauta (vyksta statybos).Kiek supratau turim globojamų berniukų -5 metį darželinuką ir dar vieną 12 metį(Mašos brolį,kiek pamenu).Kokie jų kojos dydžiai ir ūgis?

Saulyte,man atidavė berniukiškų striukių,batų,nors mums dar jie tiks tik po daug metų.Kam jie ten pas mane stovės sandėly,kai kažkam jų labiau reikia.Tuo labiau,kad čia lb tvarkingos šeimos berniuko yra.Tik nežinau dydžių.Bandysiu dasigauti iki sandėlio ir surasti,nes baisiai užkrauta (vyksta statybos).Kiek supratau turim globojamų berniukų -5 metį darželinuką ir dar vieną 12 metį(Mašos brolį,kiek pamenu).Kokie jų kojos dydžiai ir ūgis?
5 metų yra Kristinos berniukas, nežinau dydžio tiksliai, bet normalaus sudėjimo.. Renatos 5 metų berniukas, ūgis 130 cm. - pažiūrėtum kam tiktų.
O kitų Renatos vaikų dydžiai - 8 metų vyresnėlio ūgis 145 cm, mergaitės 6,5 metų ūgis 135 cm.
Mašos brolio koja 40 dydis, smulkus berniukas. Ūgį galėčiau sužinoti.
Taip kad tikrai atrasim kam tiks..

QUOTE(Jurgita&P @ 2008 02 21, 21:07)
xxxsaulyte radau savo paneles ceskes. Ji dabar nesioja 37-38, o jai mazos vadinasi turi tikti.
O del darbo, koki ji turi issilavinima, ar moka dirbti kompiuteriu, na bandyciau vyro paklausineti, taciau man reikia bet minimum informacijos ar CV uzpildyto.
P>S> Deja perduoti galesiu tik kita savaite, dar dezute su rubeliais i VKC, ten ir zaislu ir siaip visokiu dalykeliu
O del darbo, koki ji turi issilavinima, ar moka dirbti kompiuteriu, na bandyciau vyro paklausineti, taciau man reikia bet minimum informacijos ar CV uzpildyto.
P>S> Deja perduoti galesiu tik kita savaite, dar dezute su rubeliais i VKC, ten ir zaislu ir siaip visokiu dalykeliu

Tai gerai, pasakysiu dėl češkių ir paklausiu dėl išsilavinimo.