Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

QUOTE(vitalij@ @ 2008 02 21, 17:57)
Va va,aš irgi taip pamaniau,sakau gal sumokėti baudą?Jei reikia sakykit. verysad.gif Gaila tikrai man tokių žmonių,o tuo labiau vaikų.Nekalti gi jie,kad tėvams taip yra.
Saulyte,man atidavė berniukiškų striukių,batų,nors mums dar jie tiks tik po  daug metų.Kam jie ten pas mane stovės sandėly,kai kažkam jų labiau reikia.Tuo labiau,kad čia lb tvarkingos šeimos berniuko yra.Tik nežinau dydžių.Bandysiu dasigauti iki sandėlio ir surasti,nes baisiai užkrauta (vyksta statybos).Kiek supratau turim globojamų berniukų -5 metį darželinuką ir dar vieną 12 metį(Mašos brolį,kiek pamenu).Kokie jų kojos dydžiai ir ūgis?

5 metų yra Kristinos berniukas, nežinau dydžio tiksliai, bet normalaus sudėjimo.. Renatos 5 metų berniukas, ūgis 130 cm. - pažiūrėtum kam tiktų.

O kitų Renatos vaikų dydžiai - 8 metų vyresnėlio ūgis 145 cm, mergaitės 6,5 metų ūgis 135 cm.

Mašos brolio koja 40 dydis, smulkus berniukas. Ūgį galėčiau sužinoti.

Taip kad tikrai atrasim kam tiks.. mirksiukas.gif

QUOTE(Jurgita&P @ 2008 02 21, 21:07)
xxxsaulyte radau savo paneles ceskes. Ji dabar nesioja 37-38, o jai mazos vadinasi turi tikti.
O del darbo, koki ji turi issilavinima, ar moka dirbti kompiuteriu, na bandyciau vyro paklausineti, taciau man reikia bet minimum informacijos ar CV uzpildyto.
P>S> Deja perduoti galesiu tik kita savaite, dar dezute su rubeliais i VKC, ten ir zaislu ir siaip visokiu dalykeliu  mirksiukas.gif

Tai gerai, pasakysiu dėl češkių ir paklausiu dėl išsilavinimo.
Atsakyti
Gal kas gali pagelbėti su mašina pervežimui - reikia iš vienos moteriškės Kristinai dvi kušetes pervežti... Iki ketvirtadienio.
Atsakyti
Jei būsi palangoj užsuk turiu maišelį rūbų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 02 25, 09:15)
Gal kas gali pagelbėti su mašina pervežimui - reikia iš vienos moteriškės Kristinai dvi kušetes pervežti...  Iki ketvirtadienio.

Jau radom mašiną mirksiukas.gif Nebereikia
Atsakyti
Gavosi taip, kad VKC remiama dešimties vaikų šeima pasiėmė abi lovas.
Kristinai reikia lovų - gal kas ką galėsite pasiūlyti... mirksiukas.gif Nes šiuo metu su abiem vaikais miega ant vienos sofos...
Atsakyti
Galiu atiduoti 2 lovas.Mama keitė komplektą,tapo nebereikalingos.Taip pat pridėtume tom lovom čiužinių,pagalvių,baltos patalynės.Tuo pačiu įdėčiau batų berniukams.Tik va,transporto vėl reikia.Gyvenu Palangoj.
Atsakyti
Sveika xxxsaulyte 4u.gif
ryt bandysiu vyrui iduoti deze su daiktais VKC ir ceskes mergytei. Ryte jis bus Plungej, bet po pietu turetu buti Klaipedoj. Paskambins ir kaip visada mirksiukas.gif Aisku jei jam planai nesikeis. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalij@ @ 2008 02 27, 20:36)
Galiu atiduoti 2 lovas.Mama keitė komplektą,tapo nebereikalingos.Taip pat pridėtume tom lovom čiužinių,pagalvių,baltos patalynės.Tuo pačiu įdėčiau batų berniukams.Tik va,transporto vėl reikia.Gyvenu Palangoj.

Tai labai gerai. Ji buvo radusi transportą, pusbrolis lygtai kažkokią auto turi.... Parašau į AŽ Kristinos telefoną - paskambink jai ir susitarsite, kad man nebūti "sugedusiu telefonu"... mirksiukas.gif

QUOTE(Jurgita&P @ 2008 02 27, 22:55)
Sveika xxxsaulyte  4u.gif
ryt bandysiu vyrui iduoti deze su daiktais VKC ir ceskes mergytei. Ryte jis bus Plungej, bet po pietu turetu buti Klaipedoj. Paskambins ir kaip visada  mirksiukas.gif  Aisku jei jam planai nesikeis. Aciu  4u.gif

Ok, bagažinė jau pilnėja lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu šiokių tokių rūbelių, likusių nuo mano vaikiukų. berniukams iki panašiai 3 metų ir mergaitėms iki 1 metų. Gal kam reikėtų, vistiek pas mane dežėse stovi nereikalingai. Dar du vežimėlius turiu 1 sportinis lietuvių gamybos (dar ir išsiimantis lopšiukas yra), o kitas panašiai nuo pusės metų tinkantis Hauk, gal irgi kam reikia. Aišku, su tais vežimukais abu vaikus užauginau, tai, žinoma ne super ideali būklė, bet visdėlto gal kam praverstų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 02 28, 09:36)
Ok, bagažinė jau pilnėja  lotuliukas.gif

kada važiuosi į vkc, galvoju, gal kartu palėkt, aš jau suruošiau savo daiktelius.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti