SENOJI TEMA
ir toliau dalinames atsiliepimais apie gimdyma Pasvalyje

Man jau buvo neramu biškiuką

Laukiu pasisakymų

Aš gimdžiau Pasvaly 2008 vasarą, per mano gimdyma pasikeitė gal 4 gydytojai, leliuką priimė Verbickienė. Lavai maloni, raminanti gydytoja. Aš jau skundžiausi, kad nebegaliu kentėt, o ji su šypsena ramino, kad jau greitai, dar pora valandų palauk
Šiaip ir gimdymo metu labai padėjo, vis patarinėjo, viską aiškino kas vyksta, kaip, kodėl ir pan. Na man ji patiko. Nors apskritai Pasvaly gimdykla ir gydytojai liuks

QUOTE(vikija @ 2010 01 18, 22:35)
Aš gimdžiau Pasvaly 2008 vasarą, per mano gimdyma pasikeitė gal 4 gydytojai, leliuką priimė Verbickienė. Lavai maloni, raminanti gydytoja. Aš jau skundžiausi, kad nebegaliu kentėt, o ji su šypsena ramino, kad jau greitai, dar pora valandų palauk
Šiaip ir gimdymo metu labai padėjo, vis patarinėjo, viską aiškino kas vyksta, kaip, kodėl ir pan. Na man ji patiko. Nors apskritai Pasvaly gimdykla ir gydytojai liuks 

O jei ne paslaptis,kyšį jai davei,ar nea? Ir beje,visos nemokamos palatos dvivietės?
Nieko nedaviau nei vienai. Bet po gimdymo vyras nupirko kavos, saldainiu dze ir nunese, bet padave berods akuserei, na zodziu pasake, kad cia visom, kurios mums padejo
Nemokamu palatu nemaciau, mes emem mokama, nes norejom but visi kartu.
O daugiau manau suzinotum pasiskambinus arba uzejus i gimdymo skyriu. Turbut ir paaiskintu, ir parodytu

Tikrai ne tik papasakotų bet ir parodytų. Kai buvau kaip tik lankėsi tokių "ekskursantų" pora
.
Nemokamos palatos dvivietės, bet irgi su patogumais prie kiekvienos ir jei nėra daug gimdyvių taip pat guldo po vieną.

Nemokamos palatos dvivietės, bet irgi su patogumais prie kiekvienos ir jei nėra daug gimdyvių taip pat guldo po vieną.
sveikos, merginos, pamaniau, kad Pasvalys arciausiai, norejau palausti gal turit kokia rubrikele Birzu mamytems, na ir Pasvalio
ar tiesiog integruojates?

QUOTE(Singa222 @ 2010 01 24, 17:28)
sveikos, merginos, pamaniau, kad Pasvalys arciausiai, norejau palausti gal turit kokia rubrikele Birzu mamytems, na ir Pasvalio
ar tiesiog integruojates?

Sveika

Čia biržiečių plepesiai, o pasvaliečių gal Dovilepp įmestų , o šiaip paieškok pasvaliečių, yra tėmelė

http://www.supermama...;#entry34120808
O MAN BIRZIETES ARTIMESNES
. ATVYKAU I BIRZUS GYVENTI T.Y. AUGINTI SAVO DUKRELES, TAI NORECIAU BENDRAUTI

QUOTE(Singa222 @ 2010 01 24, 20:35)
O MAN BIRZIETES ARTIMESNES
. ATVYKAU I BIRZUS GYVENTI T.Y. AUGINTI SAVO DUKRELES, TAI NORECIAU BENDRAUTI 

Tai prašom užsukti į biržiečių temutę

Sveikos,
pati esu is Vilniaus, bet svarstau galimybe gimdyti Pasvalyje. Kadangi mano dalis seimos "is mediku" jie ziauriai gyria siuos gimdymo namus. Bet praverciau senesne tema nuo 2005 metu tai daug kur rase merginos, kad deja su epiduromis si istaiga turi problemu, truksta mediku kurie ja suleidzia arba ju poziuris yra "naturalus gimdymas". Sakykite situacija tokia islykus ir siais metais?
pati esu is Vilniaus, bet svarstau galimybe gimdyti Pasvalyje. Kadangi mano dalis seimos "is mediku" jie ziauriai gyria siuos gimdymo namus. Bet praverciau senesne tema nuo 2005 metu tai daug kur rase merginos, kad deja su epiduromis si istaiga turi problemu, truksta mediku kurie ja suleidzia arba ju poziuris yra "naturalus gimdymas". Sakykite situacija tokia islykus ir siais metais?