Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

SENOJI TEMA

ir toliau dalinames atsiliepimais apie gimdyma Pasvalyje
Atsakyti
pioneers.gif Šaunuolė, Dovilepp, pasirūpinai mirksiukas.gif
Man jau buvo neramu biškiuką hihihi.gif Kad gali nelikt šitos temutės. Te, širdele 4u.gif
Atsakyti
Laukiu pasisakymų biggrin.gif nestuke.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau Pasvaly 2008 vasarą, per mano gimdyma pasikeitė gal 4 gydytojai, leliuką priimė Verbickienė. Lavai maloni, raminanti gydytoja. Aš jau skundžiausi, kad nebegaliu kentėt, o ji su šypsena ramino, kad jau greitai, dar pora valandų palauk biggrin.gif Šiaip ir gimdymo metu labai padėjo, vis patarinėjo, viską aiškino kas vyksta, kaip, kodėl ir pan. Na man ji patiko. Nors apskritai Pasvaly gimdykla ir gydytojai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikija @ 2010 01 18, 22:35)
Aš gimdžiau Pasvaly 2008 vasarą, per mano gimdyma pasikeitė gal 4 gydytojai, leliuką priimė Verbickienė. Lavai maloni, raminanti gydytoja. Aš jau skundžiausi, kad nebegaliu kentėt, o ji su šypsena ramino, kad jau greitai, dar pora valandų palauk  biggrin.gif Šiaip ir gimdymo metu labai padėjo, vis patarinėjo, viską aiškino kas vyksta, kaip, kodėl ir pan. Na man ji patiko. Nors apskritai Pasvaly gimdykla ir gydytojai liuks  thumbup.gif

O jei ne paslaptis,kyšį jai davei,ar nea? Ir beje,visos nemokamos palatos dvivietės?
Atsakyti
Nieko nedaviau nei vienai. Bet po gimdymo vyras nupirko kavos, saldainiu dze ir nunese, bet padave berods akuserei, na zodziu pasake, kad cia visom, kurios mums padejo smile.gif Nemokamu palatu nemaciau, mes emem mokama, nes norejom but visi kartu. wub.gif O daugiau manau suzinotum pasiskambinus arba uzejus i gimdymo skyriu. Turbut ir paaiskintu, ir parodytu smile.gif
Atsakyti
Tikrai ne tik papasakotų bet ir parodytų. Kai buvau kaip tik lankėsi tokių "ekskursantų" pora smile.gif.
Nemokamos palatos dvivietės, bet irgi su patogumais prie kiekvienos ir jei nėra daug gimdyvių taip pat guldo po vieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 20 sausio 2010 - 14:44
sveikos, merginos, pamaniau, kad Pasvalys arciausiai, norejau palausti gal turit kokia rubrikele Birzu mamytems, na ir Pasvalio 4u.gif ar tiesiog integruojates?
Atsakyti
QUOTE(Singa222 @ 2010 01 24, 17:28)
sveikos, merginos, pamaniau, kad Pasvalys arciausiai, norejau palausti gal turit kokia rubrikele Birzu mamytems, na ir Pasvalio  4u.gif  ar tiesiog integruojates?

Sveika 4u.gif
Čia biržiečių plepesiai, o pasvaliečių gal Dovilepp įmestų , o šiaip paieškok pasvaliečių, yra tėmelė mirksiukas.gif
http://www.supermama...;#entry34120808
Atsakyti
O MAN BIRZIETES ARTIMESNES 4u.gif . ATVYKAU I BIRZUS GYVENTI T.Y. AUGINTI SAVO DUKRELES, TAI NORECIAU BENDRAUTI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Singa222 @ 2010 01 24, 20:35)
O MAN BIRZIETES ARTIMESNES  4u.gif . ATVYKAU I BIRZUS GYVENTI T.Y. AUGINTI SAVO DUKRELES, TAI NORECIAU BENDRAUTI ax.gif

Tai prašom užsukti į biržiečių temutę mirksiukas.gif Junkis drąsiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
pati esu is Vilniaus, bet svarstau galimybe gimdyti Pasvalyje. Kadangi mano dalis seimos "is mediku" jie ziauriai gyria siuos gimdymo namus. Bet praverciau senesne tema nuo 2005 metu tai daug kur rase merginos, kad deja su epiduromis si istaiga turi problemu, truksta mediku kurie ja suleidzia arba ju poziuris yra "naturalus gimdymas". Sakykite situacija tokia islykus ir siais metais? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Anna-: 01 kovo 2010 - 11:53