QUOTE(SandraRupke @ 2010 12 27, 14:11)
Labutis,
as kai gimdziau pries metus galiu pasakyti ko reikejo, dabar manau nedaug kas bus pasikeite
Sau turejau tapkes, chalata, pizama (bet jos prireike iki gimdymo, nes pernesiojau, tai teko paguleti pries gimdyma), ranksluosti (nedave
, tik kai jau mokomoj buvau ten buvo), higienos priemones (muilas, sampunas, sukos, dantu pasta ir sepetelis), kazka paskaityti, atsigerti, dideliu iklotu storu (gleivem pirmom dienom) - bet jei neturesi yra apacioj prekiauja, kremo speneliams (man labai padejo ir tikrai nenugriauze smarkiai, bet kitom nebuna pieno tada jis nereikalingas). Vaikuciui drabuzeliai, sauskelniu mazas pakas ir dregnu serveteliu pakas. Mano mazylio labai sausa odele buvo, tai vyras nupirko kremuko (bet cia po gimdymo pamatysi). Mazyliui drabuzeliu paskaiciuok kiekvienai dienai, max 5 dienom, jei bus cezaris. Bet jei neturi savo ten aprengia. Turek kojinytes ir pirstinytes, labai maziukam jos sala. Daugiau net nepamenu. Praktiskai reikia to ka mazdaug pati naudoji kasdien. Jei reikes kazkokiu vaistu, nusipirksi ten bunant. Telefonas ir pakrovejas.
Gal kiek padejau
Jei kas neaisku klausk
Sekmes susilaukiant maziuko. Man tai buvo nuostabus patyrimas
as kai gimdziau pries metus galiu pasakyti ko reikejo, dabar manau nedaug kas bus pasikeite

Sau turejau tapkes, chalata, pizama (bet jos prireike iki gimdymo, nes pernesiojau, tai teko paguleti pries gimdyma), ranksluosti (nedave

Gal kiek padejau

Sekmes susilaukiant maziuko. Man tai buvo nuostabus patyrimas

QUOTE(*Star* @ 2010 12 28, 18:58)

SandraRupkė labai išsamiai viską aprašė, tik dar galiu pridėt, kad gimdymo metu (sąrėmių metu) tikrai labai troškina, tai turėk atsigert. man vieno butelio mineralinio (negazuoto) neužteko.
Kadangi man buvo kirpta, tai dar nusipirkau tokių diiidelių sauskelnių suaugusiems ir kokias 2 dienas aš jas sėkmingai dėjaus. o kadangi ėmiau tą mokamą brangesnę palatą, tai pagulėdavau ir be nieko, tik pasiklojus tą palutę, kur yra pirkt (kai ėjai echoskopuotis, kur po apačia reikėjo pasiklot)
O paskui dideli Tena manlabiausiai patiko, nes medvilniniai gal jie, žodžiu nedirgino odos. O always tai netiko (sako, kad daug kam netinka), nes drėgmė labai laikos.
Dar higienai prausiklis. Aš pirkaus su alaviju.
Būna tokių purškalų žaizdoms, bet man netiko

O speneliams man labai labai patiko Avent tepaliukas

Šiek tiek iš ankstesnės diskusijos, o taip tai praeitose temose nemažai kalbėjom

Jei tingi ieškoti ir dar kas domina- rašyk čia ar į až