Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Sveikutes niu baigiau as su ta tona-tris maisus iskraciau-sudas tik kelis daiktus neblogus radau ir psio-bet zmoniu naglumas-atejo siandien tokia boba pasieme dvi striukes ir duoda 2 litus,sakau mazai,sako gi po lita,sakau buvo jau tokia akcija atrakcija,.dabar jau po 10,ji sako:as vistiek imu ir dar atnesiu kur praeita savaite pirkau kazkoki daikta.Niu ir naglumas galvoju-sakau neimi po 10 litu,padek skudura ir namo eik lotuliukas.gif uzknisa tokios mane
ai dar susikroviau 20 maisu-vaziuosiu i koki kaima nors po 20 litu parduosiu blush2.gif
diena man siandien nebloga visai thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Siandien dienele vidutine. Senai buvo superine diena, bet matau iki pavasario neteks pasidziaugti. As laikau po 5 Lt humana salia po 3 varo.

rogrinta uzuojauta labai tave suprantu siaubinga, kai taip papuola. Man tik ka taip buvo su Eudros originalu. As skaiciuoju tai 400 atsiimsiu, o 200 minusas. As labai bijau originalo. Mano vyrui sake Utenoje, kad puse tonos reikia imti tada tik gali pasakyti geras ar blogas originalas.

As ryt varau uzsipirkinet. Paziuresim, kaip pasiseks.

Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2010 01 14, 00:03)
Mano vyrui sake Utenoje, kad puse tonos reikia imti tada tik gali pasakyti geras ar blogas originalas.

Su originalu jau taip yra,kuo daugiau imi,tuo didesnė tikimybė,kad bus daugiau gerų daiktų. Maišai iš įvairių rajonų,iš įvairių rinkėjų. Man šį kartą matyt papuolė ta dalis,kurią rinko tokie,kurie perkrato maišus,patys saviems viską išsirenka,o tada jau veža įmonei priduot
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 13, 23:07)
Su originalu jau taip yra,kuo daugiau imi,tuo didesnė tikimybė,kad bus daugiau gerų daiktų. Maišai iš įvairių rajonų,iš įvairių rinkėjų. Man šį kartą matyt papuolė ta dalis,kurią rinko tokie,kurie perkrato maišus,patys saviems viską išsirenka,o tada jau veža įmonei priduot

as irgi kai imiau is utenos tai man ne kas papuole,dar ir nei vieno rubo nepardaviau,visa nuostoli dengia MADOS rubai doh.gif
Atsakyti
neringule dziaugiuosi kad dienele gera. Jo tokie zmones tai uzknisa ir pas mane tokia bobulka atsirado. Bet as sakau: as neseimininke ir negaliu nieko nuleidineti.
O kaip tu ta tona visumoj patenkinta ar bus pelno ?
Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2010 01 13, 23:12)
neringule dziaugiuosi kad dienele gera. Jo tokie zmones tai uzknisa ir pas mane tokia bobulka atsirado. Bet as sakau: as neseimininke ir negaliu nieko nuleidineti.
O kaip tu ta tona visumoj patenkinta ar bus pelno ?

jau ka isleidau atsiemiau-turbut turesiu pelno kazkiek blush2.gif ***** man viska gadina,tas,kad zmogu reikia samdyti lotuliukas.gif dar daug prekiu turiu neblogu
Atsakyti
doh.gif doh.gif as ryt is patryto i mokescius vaziuoju doh.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif gal kavos? g.gif
doviliukei- ka mokesciuos darysi?
kaip gerai jau ketvirtadienis thumbup.gif gal zmogiuku bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 14, 10:09)
Laba ryta 4u.gif gal kavos? g.gif
doviliukei- ka mokesciuos darysi?
kaip gerai jau ketvirtadienis thumbup.gif gal zmogiuku bus ax.gif

reik menesinius dokumentus pristatyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 14, 10:17)
reik menesinius dokumentus pristatyt doh.gif

tai tau ten smagu ax.gif daznai lankais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 14, 10:21)
tai tau ten smagu  ax.gif daznai lankais biggrin.gif

cia reik kas darbuotoja idarbinus mirksiukas.gif
Papildyta:
geros dienos ir prekybos merginos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos is ryto,nu rogrinta,nesekmes tave persekioja,bet neamzinai tas,gal tuoj tuoj prades baisiausiai sektis. mirksiukas.gif
Lasiuk,dziaugiosi kad tau pasiseke smile.gif
As orginala visada perku,rusiotu vos pora trejeta kartu pirkau.Zinokit ne visada blogas orginalas-tai jau praknistas cia lietuviu.Airijoje,anglijoje siuksles gana brangiai kainuoja,mazas konteineriukas kas antra diena veza,uz kekviena karta isvezimo ima po 8-10euru,daug kas ,ta tikrai zinau,labdarai sukrauna kuo daugiau siuksliu visokiu,kad nereiketu i konteineri mesti,uz siuksles moketi.Tikrai ta zinau.Na o geru zmoniu maiseliai labai geri,kurie su gerais tikslais labdarai aukoja.Tai va,loterija.Bet as jau perpratau,matau is maiseliu kas per siunta,yra keliatas pozymiu,is ko atsikrti galima,nu jus jau pacios zinot mirksiukas.gif
Atsakyti