labas rytas
paskaiciavau ka tureciau moket pagal skaiciuokle kai pas mane nera pelno. gaunasi tik tas privalomas draudimas. o kadangi auginu vaika iki 8 metu, esu jau draudziama valstybes. vadinasi, jei gerai suprantu, nieko moketi nereiks.
Papildyta:
QUOTE(ovimama @ 2010 01 11, 11:15)
Sveikos is ryto,verslininkaites,as kaip visada,per viduriuka plepuciu,ir kaip visada 15 ziniuku

Kia cia man taip iseina
Aciu lasiuk uz konsultacijas,nu ka,uz gero menesio prasides galvos skausmas-deklaracijos....

As tai turiu voka,ten dedu vis po 10-20Lt,bus mokesciams ,nes kai reiketu visa suma staiga sukrapstyti,butu strioko,jei prekybos nebutu ta menesi geros.
Rogrinta,taip ir toliau drausmes duok musu namucios,turi kazkas tvarka palaikyti
Papildyta:
Vajuta,labas,skaitai tai prisijung,senai matyta,pasakok kas gero pas tave
as visad prisijungus, nes kompo neisjungiu.. na kartais buna, kad manes cia visiskai nera
o siaip man sekasi po truputi.. dirbu kasdien iki kokiu 4 ir neilgiau.. vienakart ilgiau pabuvau, bet nuo 4 visai zmoniu pas mane nebejo... tai kazkur 5 val uzsidariau, nes jau nejauku buvo... ir dar penktadieni pas mane atejo santechnikai, nuplove vamzdi matavimosi kabinoj... dulkes sukele, vanduo po kiek laiko pradejo begt.. pastaciau metalini kibira, o garsas geras

geda pries zmones buvo.. ta smarve kai metalas pjautas.. palaukiau kol pora moteriskiu iseis ir uzsidariau.. buvau susiplanavus diena, norejau anksciau iseit, o privalejau sedet ir laukt kada baigs tvarkyt...oi pikta buvo
Papildyta:
oi, ne nuplove, o nupjove