Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Labas Rytas smile.gif
kaip Jus cia greitai kalbat:)
sekmes darbuose:)))
Atsakyti
bigsmile.gif lasiuk baik gazdinti
Atsakyti
Laba rytuka 4u.gif
nu gi ir varot palikau vakar senuos namuciuos o siandien ziuriu kad jau pribaiget ax.gif
lasiuk- gal zinai kaip su tuo PSD jei augini maza vaika nes kaip ir esi soc drausta kazkas man sake kad tada nereikia moket tu 72lt ir tik metu gale reikia sumoket jei virsitum ta suma 864lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 11, 09:21)
bigsmile.gif  lasiuk baik gazdinti

smile.gif ok..tyliu..
Papildyta:
QUOTE(ingace @ 2010 01 11, 09:32)
Laba rytuka 4u.gif
nu gi ir varot palikau vakar senuos namuciuos o siandien ziuriu kad jau pribaiget ax.gif
lasiuk- gal zinai kaip su tuo PSD jei augini maza vaika nes kaip ir esi soc drausta kazkas man sake kad tada nereikia moket tu 72lt  ir tik metu gale reikia sumoket jei virsitum ta suma 864lt g.gif

verysad.gif niek nesakysiu,nes man liepe baigt gasdint
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif kas kavos?
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 11, 10:34)
smile.gif ok..tyliu..
Papildyta:

verysad.gif niek nesakysiu,nes man liepe baigt gasdint

gazdink gazdink geriau tu nei kas kitas pvz; VMI lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 11, 09:41)
gazdink gazdink geriau tu nei kas kitas pvz; VMI lotuliukas.gif

del tavo situacijos reikia i ligoniu kasas eit,daug privilegiju ten su tais vaikais,tikimybe kad nereiks tau moket,tik ta skirtuma jei virsysi,taciau i kasas tas nueik,kazka man rods sake reik pristatyt ten
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2010 01 11, 10:38)
Labas rytas bigsmile.gif kas kavos?

as kavos ax.gif siandien iskrovos diena darau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 11, 10:44)
del tavo situacijos reikia i ligoniu kasas eit,daug privilegiju ten su tais vaikais,tikimybe kad nereiks tau moket,tik ta skirtuma jei virsysi,taciau i kasas tas nueik,kazka man rods sake reik pristatyt ten

ir siaip as dar dekrete iki kovo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 11, 09:32)
Laba rytuka 4u.gif
lasiuk- gal zinai kaip su tuo PSD jei augini maza vaika nes kaip ir esi soc drausta kazkas man sake kad tada nereikia moket tu 72lt  ir tik metu gale reikia sumoket jei virsitum ta suma 864lt g.gif

http://www.ktlk.lt/gyventojams/apsd/
stai visa info apie PSD
Atsakyti
vienas iš tėvų (įtėvių), auginantis vaiką iki 8 metų, taip pat vienas iš tėvų (įtėvių), auginantis du ir daugiau nepilnamečių vaikų– vaiko/vaikų gimimo liudijimus;
tai as galiu but rami tik i sodra rei nueit ir viska iki galo issiaiskint ax.gif
Papildyta:
nu vsio varau plaut galva reik darbe graziai but nail.gif
Atsakyti
Sveikos is ryto,verslininkaites,as kaip visada,per viduriuka plepuciu,ir kaip visada 15 ziniuku biggrin.gif Kia cia man taip iseina g.gif
Aciu lasiuk uz konsultacijas,nu ka,uz gero menesio prasides galvos skausmas-deklaracijos.... blink.gif As tai turiu voka,ten dedu vis po 10-20Lt,bus mokesciams ,nes kai reiketu visa suma staiga sukrapstyti,butu strioko,jei prekybos nebutu ta menesi geros.
Rogrinta,taip ir toliau drausmes duok musu namucios,turi kazkas tvarka palaikyti thumbup.gif
Papildyta:
Vajuta,labas,skaitai tai prisijung,senai matyta,pasakok kas gero pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
paskaiciavau ka tureciau moket pagal skaiciuokle kai pas mane nera pelno. gaunasi tik tas privalomas draudimas. o kadangi auginu vaika iki 8 metu, esu jau draudziama valstybes. vadinasi, jei gerai suprantu, nieko moketi nereiks.
Papildyta:
QUOTE(ovimama @ 2010 01 11, 11:15)
Sveikos is ryto,verslininkaites,as kaip visada,per viduriuka plepuciu,ir kaip visada 15 ziniuku  biggrin.gif Kia cia man taip iseina  g.gif 
Aciu lasiuk uz konsultacijas,nu ka,uz gero menesio prasides galvos skausmas-deklaracijos.... blink.gif As tai turiu voka,ten dedu vis po 10-20Lt,bus mokesciams ,nes kai reiketu visa suma staiga sukrapstyti,butu strioko,jei prekybos nebutu ta menesi geros.
Rogrinta,taip ir toliau drausmes duok musu namucios,turi kazkas tvarka palaikyti  thumbup.gif
Papildyta:
Vajuta,labas,skaitai tai prisijung,senai matyta,pasakok kas gero pas tave  mirksiukas.gif

as visad prisijungus, nes kompo neisjungiu.. na kartais buna, kad manes cia visiskai nera biggrin.gif
o siaip man sekasi po truputi.. dirbu kasdien iki kokiu 4 ir neilgiau.. vienakart ilgiau pabuvau, bet nuo 4 visai zmoniu pas mane nebejo... tai kazkur 5 val uzsidariau, nes jau nejauku buvo... ir dar penktadieni pas mane atejo santechnikai, nuplove vamzdi matavimosi kabinoj... dulkes sukele, vanduo po kiek laiko pradejo begt.. pastaciau metalini kibira, o garsas geras doh.gif geda pries zmones buvo.. ta smarve kai metalas pjautas.. palaukiau kol pora moteriskiu iseis ir uzsidariau.. buvau susiplanavus diena, norejau anksciau iseit, o privalejau sedet ir laukt kada baigs tvarkyt...oi pikta buvo unsure.gif
Papildyta:
oi, ne nuplove, o nupjove blush2.gif
Atsakyti