Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(I@I @ 2010 01 22, 13:49)
Labas Merginos...
Na va pagaliau sendien pasirasiau sutarti:)
Vasario viduryje pradesiu tvarkyti patalpas, o kova jau pradesiu dirbt, labai norejau vasari atsidaryt, bet ka jau padarysi:) yra kaip yra:)
sirdele plasda-ir is baimes ir is smalsumo-kaip seksis...nu bet ziuresim...bent ant nuom,os ir ant kuro surinkt...

4u.gif tai dideles sekmes sitam versliuke thumbup.gif ir kad netektu sedet nukabinus nosi taip kaip kai kurioms blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 22, 13:51)
4u.gif tai dideles sekmes sitam versliuke thumbup.gif ir kad netektu sedet nukabinus nosi taip kaip kai kurioms blush2.gif  lotuliukas.gif

ACIU
Nukabinsiu tai nukabinsiu-tiek jau to...ne milijonai...nubraugsiu asara ir viskas...ir toliau gyvensiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I@I: 22 sausio 2010 - 11:53
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 22, 13:48)
oi kokie  grazsus tabai as to raudono noliu smile.gif  smile.gif ir telefono kuris ten ant lovos guli 4u.gif  4u.gif

oi drasiai ir tabi ir telefona labai naujo noriu jau lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 22, 13:04)
va baigiu viska sudet i interneta ax.gif
maise buna nuo 10kg ir daugiau maziau nesu macius

o buna tokiu,kad ismest reikia?

fainuoliai tabiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 22, 14:01)
o buna tokiu,kad ismest reikia?

fainuoliai tabiai  wub.gif

buna, bet nedaug bent man nepasitaike ax.gif dabar viena grojanti faina reiks mest lauk nebent vyras sugalvos kaip pataisyt ax.gif elementai buvo palikti ir isbege tai spiruokle viena uzrudyjus nuluzo jei ka prilituos tai bus liux daikciukas thumbup.gif
o jus pamatytumet mano maziuko reakcija kai zaislu parvezu lotuliukas.gif nezino kur pult lotuliukas.gif smagu ziuret, tik ryte iseidamas i darzeli sako to to ir to neparduok lotuliukas.gif
katik kaip buvau maloniai nustebinta wub.gif atejo moteryte pastovi tokia ir sako kaip pas jus malonu ateit, buvau uzejus i ta nauja kur salia atsidare tai net nemalonu but buvo wub.gif o man taip gera, kad taip sako zmones thumbup.gif
Papildyta:
http://www.supermama...howtopic=544061
gal ka sudominsiu ax.gif
Papildyta:
o gi ziuriu kiek snipuku turim gun_bandana.gif umn.gif ka tai galetu reiksti lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
http://img522.images.../zaislai184.jpg
sita mes uz 45lt pardavem

bet zaisliukai thumbup.gif humanoj tokiu nebuna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 22, 14:15)
http://img522.images.../zaislai184.jpg
sita mes uz 45lt pardavem

bet zaisliukai  thumbup.gif humanoj tokiu nebuna  schmoll.gif

tai maza kaina tada parasiau doh.gif
Atsakyti
o aš irgi noriu žaislu ale labai jau toli man tie šiauliai doh.gif
Atsakyti
tai kur visos dingot? g.gif gryzau po pietu kaip salta lauke kad net nosies kist laukan nesinori schmoll.gif dar su dukra skrajuciu panesiojom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 22, 16:25)
tai kur visos dingot? g.gif gryzau po pietu kaip salta lauke kad net nosies kist laukan nesinori schmoll.gif dar su dukra skrajuciu panesiojom thumbup.gif

pirkeju laukem mirksiukas.gif
Atsakyti
man siandien dienele thumbup.gif seniai tokios nebuvo thumbup.gif jeeeee galesiu atsvest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 22, 17:11)
man siandien dienele thumbup.gif seniai tokios nebuvo thumbup.gif jeeeee galesiu atsvest lotuliukas.gif

nu nu pasakok ka pardavei
Atsakyti