Labukas
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 01 10, 13:22)
Pažiūrėjau tavo vonios foto ir kilo mintis, kad sau daryčiau baltas spinteles

Kai negaliu išsirinkti iš kelių variantų, bandau pasirinkti atmetimo būdu, kai lieka kokie du variantai, ieškau pliusų ir minusų, bandau įžvelgti kokių nors niuansų, kurie palengvintų pasirinkimą. Tad tavo atveju pamačiau ir prisiminiau niuansą dėl praustuvo ties margomis plytelėmis (kad jis kaba baltų ir margų plytelių sandūroje), tad manau vaizdas bus vientisesnis, jei spintelė su prasutuvu bus vienos spalvos
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 01 10, 13:45)
O mes beje apie boscha galvojam, kaip jums ta technika?
Nežinau kaip dėl skalbimo mašinos ar džiovyklės, bet indaplove aš labai patenkinta

Džiovyklė pas mus Electrolux Iron Aid - iki šiol labai džiaugiuosi

Beje, Bosch ir Siemensas yra panašiai kaip Electrolux ir AEG - gamintojas tas pats, gaminiai panašūs, tik vieni truputį brangesni
QUOTE(rumbaciacia @ 2010 01 10, 18:16)
Sveikos, as labai daznai paskaitineju, taigi ryzausi ir pas jus pasikonsultuoti. Namukas pastatytas jau pries daugiau nei metus , tai tik dabar nusprendem , kad jau laikas pradeti ir kraustytis. O kiek visokiu klausimu kyla del irengimo tai siaubas

Sakykit, kaip jus issirinkote voniai spalvas, plyteles, kaip jas sukomponuoti

, ar pas ka konsultuojates ar is savo fantazijos viska darote ???.
As tai mazdaug zinau, kad noreciau sviesios vonios kokios kakavines spalvos su tamsiaisneis akcentais, tik kaip juos sukomponuoti

nes ji labai pas mus mazyte (grindu kvadratura tik 4.5)
Aš tavo vietoje pasirinkčiau vien šviesias plyteles
QUOTE(milaaa @ 2010 01 10, 22:17)
dvi sienas deliojau plyteles vertikaliai, kitas dvi, kaip ir toje nuotraukoje horizontaliai. truputi neramu, kas gausis
Aš taip nerizikuočiau... Jei pas jus vonios kambarys panašaus išdėstymo kaip nuotraukoje, tada turėtų pasiteisinti, bet jei kambarys standarinis kvadratinis gali gautis nei šis nei tas... Fotkėje yra langas, už kurio tęsiasi tarsi kita patalpa, todėl skirtinga kryptimi suklijuotos plytelės ne tik priduoda įvairumo, bet tarsi atskiria zonas...