QUOTE(AiNi @ 2010 04 23, 13:16)
ką turite galvoje? Kuo uždengtumėte kraštą?
Plastmasinės nesirinksiu ir aš, vien dėl to, kad man negražu

bet planuoju dėti plytelėmis, galbūt mozaika... Tokiu atveju taip pat nebus kur kišti kojų
Labai dėkui už visas išvardintas pastabas, manau, pravers visiems
rinkčiausi vonią be jokių kraštų, t.y matytūsi gražios kojelės, na bet jei tektų rinktis akrilinę tada kraštas gal mūryčiau
Papildyta:
QUOTE(jitute @ 2010 04 23, 14:00)
o kodel, butent taip ir galvoju

tik plyteles butu mano be rastu tik ta juosta pamarginta
pas mane tarkim kaip šis variantas....

virsus šviesiai geltonas su raštu, tada marga juostelė ir vėl to pačio rašto bet tik tamsesnio geltonumo plytelės... kai pasižiūriu gražu tačiau jau dabar daryčiau kiek kitaip arba viena sieną tamsių o kitas šviesių arba vien šviesios su juostele perskyrimui...
kolkas mane traukia varinatas kai tik tarkim šis....
vidurys sienos kitos spalvos plytelių, tarkim kaip šiame paveikslėlyje baltos ir per viduriuką su raštu, tarkim taip pat daryčiau tik gal geltonos su per viduriuką tamsesnėm geltonom....
Papildyta:
va toks vienos sienos akcentas šį vakarą man atrodo patraukliausias

..
QUOTE(ausriniuks @ 2010 04 25, 10:20)
Sveikos visoms,
gal galit patarti, kaip geriau ir patogiau isirengti vonios kambari, jos ilgis 2,9 m , o plotis 1,4 m Durys i koridoriu yra ilgojoje sienoje kraste. Gal kas turit ideju, kas kur turi stoveti. Buciau labai dekinga
pirma turite nuspręsti kas labaiu jums tinka ar vonia ar dušas, ar abu?nes jei norite tiek dušo tiek vonios, galima vienoje pusėje dušą su tualetu

ar

, o kitoje pusėje vonią su praustuvu.
......................................................
Papildyta:

rašo, kad tokius gamina vostok gamykla bey man jie tokie ateiviški