Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos 2

Apklausa: kokią momkyklą renkatės, pasiūlymas argumentuoti temoje (48 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(guziukas @ 2010 02 18, 22:36)
mane dabar domina berniukui,tai sake kelnes ir liemenes,atrodo ir golfai vienodos spalvos g.gif
nu paziuresim kaip cia bus biggrin.gif

bandau spėti,kad golfą tik spalvą reik atitaikyti, o kelnės ir liemenės tai gal ir gerai, bet va su kelnėm irgi visko gali būti, ekelienai ar sėdmeninė dalis gali būti pasidėvėję ,
Atsakyti

Sveikos mamytes,

Mano dukra baigia pradines klases po geru metu ir prasides galvosukis kokia rinktis mokykla nuo 5 klases g.gif , neturiu jokio zalio supratimo apie centre esancias mokyklas, noreciau kad butu stipri mokykla anglu kalbos pamokoms. Ka galvojate ar girdejote apie S.Dacho, Verdenes ar Vytes mokyklas?
Kokia pasiulytumete mokykla esancia miesto centre? notworthy.gif
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2010 02 19, 11:13)
Sveikos mamytes,

Mano dukra baigia pradines klases po geru metu ir prasides galvosukis kokia rinktis mokykla nuo 5 klases  g.gif , neturiu jokio zalio supratimo apie centre esancias mokyklas, noreciau kad butu stipri mokykla anglu kalbos pamokoms. Ka galvojate ar girdejote apie S.Dacho, Verdenes  ar Vytes mokyklas?
Kokia pasiulytumete mokykla esancia miesto centre?  notworthy.gif
Aciu.

as pasakysiu tik ka girdejau,kad Dacho tai tik pradines stiprios,visa kita ispustas burbulas biggrin.gif kazkam gal gerai,bet kazkas ir bega is ten unsure.gif
I Verdenes eina daug pazystamu vaikau,aisku visi gyvena tame gale,negirdejau jokio nusiskundimo schmoll.gif bet is tu kurie nelanke sios mokyklos girdejau kad ten po pamokine veikla labai prasta,drausme labai prasta,pleso rubus,musas doh.gif o kaip is tikro nezinau biggrin.gif
O Vytes net nezinau kuri cia blush2.gif jei buvusi 5-ta vid tai nesu nei vieno gero zodzio aplamai girdejusi net nuo savo laiku doh.gif nors pasigooglinus ir geru mokiniu yra,priklauso ir nuo pacio vaiko labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 19 vasario 2010 - 10:15
QUOTE(guziukas @ 2010 02 19, 11:09)
as pasakysiu tik ka girdejau,kad Dacho tai tik pradines stiprios,visa kita ispustas burbulas biggrin.gif kazkam gal gerai,bet kazkas ir bega is ten unsure.gif
I Verdenes eina daug pazystamu vaikau,aisku visi gyvena tame gale,negirdejau jokio nusiskundimo schmoll.gif bet is tu kurie nelanke sios mokyklos girdejau kad ten po pamokine veikla labai prasta,drausme labai prasta,pleso rubus,musas doh.gif o kaip is tikro nezinau biggrin.gif
O Vytes net nezinau kuri cia blush2.gif

Aciu labai uz nuomone, bet kokia ji man labai svarbi 4u.gif , o Vites mokykla randasi sportininku rajone, apie ja visai nieko nerandu aprasymo, o jei randu tai nuomone pasyvi blush2.gif . Tai kokia mokykla tinkama parinkti dukrai? bash.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipėdiete: 19 vasario 2010 - 10:28
QUOTE(Klaipėdiete @ 2010 02 19, 12:17)
Aciu labai uz nuomone, bet kokia ji man labai svarbi  4u.gif  , o Vites mokykla randasi sportininku rajone, apie ja visai nieko nerandu aprasymo, o jei randu tai nuomone pasyvi  blush2.gif . Tai kokia mokykla tinkama parinkti dukrai?   bash.gif

mano pazystami taip bijojo vaika leist kur nors is tu rajonu kad isvede i Univrsa Via,bet i ja as nevesciau tikrai,nes ten ne mokymasis svarbiausia o pinigai,remimas doh.gif turiu pavyzdi gyva,kad vaikas isiziojes kol daeina ka sakai,kol sumasto ka atsakyt,na matos kad atsilikes truputi,bet mkykloj pirmune lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes teveliai nuolat kisa mokytojai doh.gif Kur cia mokymas??? ir tai ne vienas pavizdys doh.gif Nors irgi ,gal kazkam gerai g.gif
Jei jau turit pinigu tada geriau i gera privacia sportininku g. nors nezinau ar ji tebera,bet ten klasej po 5-6 mokinius,ten vaikas jau pirmokas laisvai kalba angliskai,atrodo ji ten sustiprinta g.gif nepamenu kaip vadinasi,bet turejau gyva pavyzdi vaiko,kuris dabar aisku emigravo,o sia mokykla liko labai patenkinti,aisku ten reik moket daaaug biggrin.gif

Jei jums kito pasirinkimo nera,kaip sios trys mokyklos,tai rinkites pagal arciau gyvenama vieta mirksiukas.gif nes man jos visos trys kazkuom pansios ax.gif gal pirmiau i Verdene mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guziukas: 19 vasario 2010 - 10:34
QUOTE(Klaipėdiete @ 2010 02 19, 09:13)
Sveikos mamytes,

Mano dukra baigia pradines klases po geru metu ir prasides galvosukis kokia rinktis mokykla nuo 5 klases  g.gif , neturiu jokio zalio supratimo apie centre esancias mokyklas, noreciau kad butu stipri mokykla anglu kalbos pamokoms. Ka galvojate ar girdejote apie S.Dacho, Verdenes  ar Vytes mokyklas?
Kokia pasiulytumete mokykla esancia miesto centre?  notworthy.gif
Aciu.

O kodėl jūs nenorit palikti vaiko ten, kur dabar mokosi?
ir šiaip, pagal tokius kriterijus tikrai neįmanoma pasirinkti mokyklos, todėl, kad nežinote, į kurią iš 5 klasių papuls vaikas, kurie mokytojai jam dėstys. Čia karatsi būna loterija, nes nėra nė vienos mokyklos, kurioje totaliai visi mokytojai būtų stiprūs.

QUOTE(guziukas @ 2010 02 19, 10:33)
Jei jau turit pinigu tada geriau i gera privacia sportininku g. nors nezinau ar ji tebera,bet ten klasej po 5-6 mokinius,ten vaikas jau pirmokas laisvai kalba angliskai,atrodo ji ten sustiprinta g.gif nepamenu kaip vadinasi,bet turejau gyva pavyzdi vaiko,kuris dabar aisku emigravo,o sia mokykla liko labai patenkinti,aisku ten reik moket daaaug biggrin.gif

Tikrai nemanau, kad ši mokykla gersenė nei Universa VIA. O jūs nepagalvojot, kad čia visa esmė vaike? Tie, kurie gabūs, jie gerai mokosi ir paprastose, ne privačiose, ir ne prestižinėse mokyklose.
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 02 19, 11:33)
mano pazystami taip bijojo vaika leist kur nors is tu rajonu kad isvede i Univrsa Via,bet i ja as nevesciau tikrai,nes ten ne mokymasis svarbiausia o pinigai,remimas doh.gif turiu pavyzdi gyva,kad vaikas isiziojes kol daeina ka sakai,kol sumasto ka atsakyt,na matos kad atsilikes truputi,bet mkykloj pirmune lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes teveliai nuolat kisa mokytojai doh.gif Kur cia mokymas??? ir tai ne vienas pavizdys doh.gif Nors irgi ,gal kazkam gerai g.gif

Jei jums kito pasirinkimo nera,kaip sios trys mokyklos,tai rinkites pagal arciau gyvenama vieta mirksiukas.gif nes man jos visos trys kazkuom pansios ax.gif gal pirmiau i Verdene mirksiukas.gif

Del Universa Via pritariu 100 proc. ka parasei, as esu vedusi savo dukra dar kai ji buvo darzelinuke i sestadienine mokyklele, tai toks "vejas" ten, vaikai ateina pasizaisti, nei pasimokyti, o pinigus moketi reikia kaip uz brangu moksla blush2.gif .
Muzu gyvenamoji vieta yra prie juros, taip kad visos mokyklos yra per toli nuo namu verysad.gif .
Manau kad privacios ilgai neissilaikys "krizes" laikotarpiu, o ir moketi didelius pinigus neverta, manau geriau papildomai vesti vaika mokytis pas mokytoja, jei jauciasi silpniau mirksiukas.gif .
Tik musu mociute gyvena netoli Vites mokyklos, todel ir domiuosi ja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2010 02 19, 10:51)
Del Universa Via pritariu 100 proc. ka parasei, as esu vedusi savo dukra dar kai ji buvo darzelinuke i sestadienine mokyklele, tai toks "vejas" ten, vaikai ateina pasizaisti, nei pasimokyti, o pinigus moketi reikia kaip uz brangu moksla  blush2.gif .
Muzu gyvenamoji vieta yra prie juros, taip kad visos mokyklos yra per toli nuo namu  verysad.gif .

O aš visai tam nepritariu. Juk jei vaikas negabus, nieko tu nepadarysi, kad ir ant galvos stovėtum.
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2010 02 19, 11:33)
mano pazystami taip bijojo vaika leist kur nors is tu rajonu kad isvede i Univrsa Via,bet i ja as nevesciau tikrai,nes ten ne mokymasis svarbiausia o pinigai,remimas doh.gif turiu pavyzdi gyva,kad vaikas isiziojes kol daeina ka sakai,kol sumasto ka atsakyt,na matos kad atsilikes truputi,bet mkykloj pirmune lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nes teveliai nuolat kisa mokytojai doh.gif Kur cia mokymas??? ir tai ne vienas pavizdys doh.gif Nors irgi ,gal kazkam gerai g.gif

Gal zinai kiek reike mokieti uz men. "Universa Via"
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 19, 11:05)
Gal zinai kiek reike mokieti uz men. "Universa Via"

Anksčiau būdavo apie 600 Lt, ar nepabrango, neįsivaizduoju.
Atsakyti
[quote=ezra,2010 02 19, 11:51]
O kodėl jūs nenorit palikti vaiko ten, kur dabar mokosi?
ir šiaip, pagal tokius kriterijus tikrai neįmanoma pasirinkti mokyklos, todėl, kad nežinote, į kurią iš 5 klasių papuls vaikas, kurie mokytojai jam dėstys. Čia karatsi būna loterija, nes nėra nė vienos mokyklos, kurioje totaliai visi mokytojai būtų stiprūs.
Nepaliksiu vaiko todėl, kad keliames gyventi arciau juros vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaipėdiete @ 2010 02 19, 11:19)
Nepaliksiu vaiko todėl, kad keliames gyventi arciau juros    vacation4.gif

Tada aišku. Į S. Dacho abejoju, ar papulsit, nes ten griežtai pagal gyvenamąją vietą. cool.gif
O iš kitų rinkitės tą, kuri jums patogiausiai dėl susisiekimo, iš kurios vaikui būtų patogu pačiam grįžti.
Verdenėje - aštuonios klasės, po to į gimanziją eina kitoje gatvės pusėje - Žemynos.
Vitės - dešimtmetė (pakolkas) - šalia gimnazijos nėra, vėl reiktų rinktis kažkokią.
Atsakyti