QUOTE(sania @ 2010 01 17, 18:38)
Sildomos grindys ten kur plyteles (tamburas, 1-o auksto folas, virtuve, wc, vonia) ir nepastebejau, kad suo neguletu kur plyteles. Tinka jai visur, o kad suo nemegsta sildomu grindu neteko girdet, nors tuom kazkaip ir nesidomejau 
As galiu irgi patvirtint, kad sunims ne motais tos sildomos grindys, dar geriau jiems ant ju. Mano tevu suo tik ir stengiasi ant siltu grindu miegot, o vandens labai mazai tegeria, kaip ir musu katinas, beje, jam atrodo to vandens kaip ir nereikia, nors pilam kiekviena diena sviezia, maza ka...
liliux4, dideliausi sveikinimai
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 17, 16:40)
O is ko galvoji zidinio apdaila?
Ko gero darysim is plytu
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 01 17, 17:22)
Dekui uz info
QUOTE(zuikulis @ 2010 01 17, 17:32)
mes tai anglies uzsiperkam gargzduose, laugaliu gatvej. nefasuota nezinau po kiek, nes enzadam piltis i kiema, paprasciausiai nera kur. o fasuota maisiukuose po 50kg kainuoja po 24 lt. mes vienu kartu tris imam, ir 70 sumokam
QUOTE(westa @ 2010 01 17, 22:01)
na kadangi galiu turbūt nemažai apie šunų pomėgius papasakot.. maniškiai visi 8 labai mėgsta šildomas grindis.. Jų kambariuose visur šildomos grindys 
8 sunis????
QUOTE(liliux4 @ 2010 01 17, 15:24)
Labukas,
Na seniai prisijungus buvau. Dabar kad skaitymo turiu
Mes namą beprojektuodami nepajutom, kaip dar vieną lelių susiprojektavom
Dabar bloga ištisai: dieną naktį, nėr sveikatos net prie kompo sėdėt.
Sveikinimai
As jau kazkaip galvoju kad mano gyvenimelis apsivers auktyn kojom, bet va i tokias seimas paziurejus tikras pavyzdys
O pas muni siandien gedulo diena kaip sakiau, gavau grasinima is lietuves draugo kuri pas mane dirba. yra slyksciu zmoniu, jau neduokdie lietuviai
soryy nenoriu lietuvaiciu yzeist, bet svetur ta taisykle auksine
QUOTE(uogute @ 2010 01 18, 00:55)
Sveikinimai
oho tikrai seimyna didele.
As jau kazkaip galvoju kad mano gyvenimelis apsivers auktyn kojom, bet va i tokias seimas paziurejus tikras pavyzdys
O pas muni siandien gedulo diena kaip sakiau, gavau grasinima is lietuves draugo kuri pas mane dirba. yra slyksciu zmoniu, jau neduokdie lietuviai
speju ji skris ryt is darbo, ale sirdyj taip neramu
O siaube su grasinimais nekas, turbut nekaip jauties.
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 17, 23:15)
uogute, nelabai supratau apie ta grasinima, bet laikykis, kaip taisykle,kas garsiai loja-tas neknda...
Ir klausimeli turiu
Pas jus kokio plocio vartai ir vartukai?Ir kokio plocio tvoru tarpai prieki tarp klinkeriniu stulpeliu
Nu taip tvarkingai atrodo tas ivaziavimas pas tave nuotraukose
Aciu 
Ir klausimeli turiu
vartai berods 4m, varteliai nebzinau, kazkas virs metro, tarpai tarp stulpeliu irgi nezinau
o del siandienos, tiesiog teko israsyti yspejima lietuvaitei uz nepaklusnu elgesi ir sakojimasi, po ko gavau ne atsiprasyma o jos draugo agresyvu skambuti viena, antra tada jau nebekeliau grasinanti
Papildyta:
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 17, 23:00)
Oiii siais laikais mandrumo pakramciusiu daug kur speju yra
Sveikutės,
Turim tėvelį namie, tai išsiklausinėjau vakar ir visus susikaupusius klausimus. Rytine Kava, pas mus pagal projektą virtuvėje visgi temperatūrinis daviklis, lygtai tokį ir dėjo MB, bet tiksliai nepamena. Ką ten lietaus drenažas domino, tai visas instrukcijas MB ėmė iš drenažo vamzdžių gamintojų puslapių: kadangi naudojo Wawin'ą, tai pirmiausia iš jų puslapio, o pasitikrinimui dar kelis akimis permetė.
Pas mus pultelis irgi lyg IIa. hole turėtų būti (kol kas drabužinėje guli prie IIa. signalizacijos dėžutės nenaudojamas, nes IIa. signalizacija dar minimaliai pravedžiota).
Dėl didesnės pelenų talpos tai sutikčiau. O siurblio būtinybės nejaučiu. Kapsulėje viskas taip švariai išdega, kad šepetuku truputį prašluojam pelenus iš kampų ir viskas.
Kaip šunys nežinau, bet kada gėlėms keliskart daugiau vandens reikia, tai faktas. Ir vistiek džiūsta
. O perkelti nuo šildomų grindų kol kas neturiu kur. Viliuosi, kad neišmirs per šią žiemą jos man...
dėl leliaus. O dėl statybų
... Na, su keturiais vaikiais mūsų statybų tempai sulėtojo keturgubai mažiausiai. Ale juda po truputį, tikiuosi, kad užbaigsime.
Užtai ketvirtas nėštumas - pats produktyviausias statybų laikas buvo. Išnaudok jį
.
Patikėk, gyvenimas išties labiau verčiasi sulaukus pirmagimio, nei pagimdžius ketvirtąjį
. Kažkur skaičiau, kad po trečiojo vaiko stabdžiai dingsta, nes tris, keturi, penki ir t.t. - iš esmės jau jokio skirtumo
.
Turim tėvelį namie, tai išsiklausinėjau vakar ir visus susikaupusius klausimus. Rytine Kava, pas mus pagal projektą virtuvėje visgi temperatūrinis daviklis, lygtai tokį ir dėjo MB, bet tiksliai nepamena. Ką ten lietaus drenažas domino, tai visas instrukcijas MB ėmė iš drenažo vamzdžių gamintojų puslapių: kadangi naudojo Wawin'ą, tai pirmiausia iš jų puslapio, o pasitikrinimui dar kelis akimis permetė.
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 16, 14:12)
AR DEJOTES kas nors antra signalizacijos dezute miegamajam, kaip kad prie duru????????
Pas mus pultelis irgi lyg IIa. hole turėtų būti (kol kas drabužinėje guli prie IIa. signalizacijos dėžutės nenaudojamas, nes IIa. signalizacija dar minimaliai pravedžiota).
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 16, 18:55)
Skaiciau, kad pelenams is zidinio issiurbt - galima kazka nusipirkt, tipo prisideda prie siublio kazkoks - grynai pelenu issiurbimui. GAL KAS KAZKA girdeje ar kaip juos isimat, tuos pelenus? Ir tipo talpa pelenu geriau kai yra didesne 
Dėl didesnės pelenų talpos tai sutikčiau. O siurblio būtinybės nejaučiu. Kapsulėje viskas taip švariai išdega, kad šepetuku truputį prašluojam pelenus iš kampų ir viskas.
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 17, 10:18)
Kazkur skaiciau, kad sunys nemegsta sildomu grindu, geria daug daugiau vandens...
Kaip šunys nežinau, bet kada gėlėms keliskart daugiau vandens reikia, tai faktas. Ir vistiek džiūsta
QUOTE(liliux4 @ 2010 01 17, 16:24)
Labukas,
Mes namą beprojektuodami nepajutom, kaip dar vieną lelių susiprojektavom
Dabar bloga ištisai: dieną naktį, nėr sveikatos net prie kompo sėdėt.
Baltike, nuramink, kad ir su keturiais vaikiukais galima namą pasistatyt
Baltike, nuramink, kad ir su keturiais vaikiukais galima namą pasistatyt
QUOTE(uogute @ 2010 01 17, 22:55)
Patikėk, gyvenimas išties labiau verčiasi sulaukus pirmagimio, nei pagimdžius ketvirtąjį
QUOTE(Baltike @ 2010 01 18, 10:08)
Sveikutės,
Mane drenazas domino
Tai numatomi lauko darbai butu sie: pasikviesti landsafto dizainere (as turiu viena pazistama, bet gal kas dar rekomenduotu kokia nebrangininke (a)), drenazas, tvora+vartai prieky, trinkeles (jei uzteks pinigu siais metais
QUOTE(gabby27 @ 2010 01 17, 00:10)
Labas vakaras,
Dar del ko dziaugiuosi, kad nedejom stoglabgiu, kur miegam, nors norejau. Cia kai liutis buna labai baisus garsas. Stoglangis laiptynei ir vonios kambaryje.
na nezinau ka dar parasyti. Del signalizacijos dziaugiuosi, labai geras dalykas ypac tas rezimas, kai namie buni
Dar del ko dziaugiuosi, kad nedejom stoglabgiu, kur miegam, nors norejau. Cia kai liutis buna labai baisus garsas. Stoglangis laiptynei ir vonios kambaryje.
na nezinau ka dar parasyti. Del signalizacijos dziaugiuosi, labai geras dalykas ypac tas rezimas, kai namie buni
-Kazkaip ir as esu pries stoglangius. Butu mano valia ju nebutu nei miegamajam, nei vaiku kambariuose. Nes jei stipriai lyja tai baisus garsas
Va stoglangiai manau gera ideja yra vonioje, skalbimo kambaryje ir dar gal drabuzineje