Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

liliux4, sveikinimai 4u.gif saunuoliai thumbup.gif As tai tukstancius priezasciu sugalvoju, kodel nereikia mums antro blush2.gif .....
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 01 17, 18:38)
Sildomos grindys ten kur plyteles (tamburas, 1-o auksto folas, virtuve, wc, vonia) ir nepastebejau, kad suo neguletu kur plyteles. Tinka jai visur, o kad suo nemegsta sildomu grindu neteko girdet, nors tuom kazkaip ir nesidomejau g.gif

As galiu irgi patvirtint, kad sunims ne motais tos sildomos grindys, dar geriau jiems ant ju. Mano tevu suo tik ir stengiasi ant siltu grindu miegot, o vandens labai mazai tegeria, kaip ir musu katinas, beje, jam atrodo to vandens kaip ir nereikia, nors pilam kiekviena diena sviezia, maza ka...

liliux4, dideliausi sveikinimai thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
na kadangi galiu turbūt nemažai apie šunų pomėgius papasakot.. maniškiai visi 8 labai mėgsta šildomas grindis.. Jų kambariuose visur šildomos grindys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 17 sausio 2010 - 20:02
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 17, 16:40)
O is ko galvoji zidinio apdaila?

Ko gero darysim is plytu g.gif bet kol darysim gal ka kita sugalvosim,del apdailos dar daug negalvoju rolleyes.gif
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 01 17, 17:22)
kretingoj anglys tona 400lt  mirksiukas.gif po kiek tu radai?

Dekui uz info 4u.gif pigiau neradau g.gif

QUOTE(zuikulis @ 2010 01 17, 17:32)
mes tai anglies uzsiperkam gargzduose, laugaliu gatvej. nefasuota nezinau po kiek, nes enzadam piltis i kiema, paprasciausiai nera kur. o fasuota maisiukuose po 50kg kainuoja po 24 lt. mes vienu kartu tris imam, ir 70 sumokam smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 01 17, 22:01)
na kadangi galiu  turbūt nemažai apie šunų pomėgius papasakot.. maniškiai visi 8 labai mėgsta šildomas grindis.. Jų kambariuose visur šildomos grindys  smile.gif

8 sunis???? bigsmile.gif Kokie cia veisliukai suniukai pas jumis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liliux4 @ 2010 01 17, 15:24)
Labukas,
Na seniai prisijungus buvau. Dabar kad skaitymo turiu biggrin.gif Mes namą beprojektuodami nepajutom, kaip dar vieną lelių susiprojektavom  blush2.gif  Dabar bloga ištisai: dieną naktį, nėr sveikatos net prie kompo sėdėt.

Sveikinimai bigsmile.gif oho tikrai seimyna didele.

As jau kazkaip galvoju kad mano gyvenimelis apsivers auktyn kojom, bet va i tokias seimas paziurejus tikras pavyzdys thumbup.gif

O pas muni siandien gedulo diena kaip sakiau, gavau grasinima is lietuves draugo kuri pas mane dirba. yra slyksciu zmoniu, jau neduokdie lietuviai doh.gif doh.gif doh.gif speju ji skris ryt is darbo, ale sirdyj taip neramu unsure.gif
soryy nenoriu lietuvaiciu yzeist, bet svetur ta taisykle auksine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2010 01 18, 00:55)
Sveikinimai  bigsmile.gif  oho tikrai seimyna didele.
As jau kazkaip galvoju kad mano gyvenimelis apsivers auktyn kojom, bet va i tokias seimas paziurejus tikras pavyzdys  thumbup.gif 

O pas muni siandien gedulo diena kaip sakiau, gavau grasinima is lietuves draugo kuri pas mane dirba. yra slyksciu zmoniu, jau neduokdie lietuviai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  speju ji skris ryt is darbo, ale sirdyj taip neramu unsure.gif
soryy nenoriu lietuvaiciu yzeist, bet svetur ta taisykle auksine  doh.gif

O siaube su grasinimais nekas, turbut nekaip jauties. blink.gif O kokioj cia srity tokie izulus tie lietuvaiciai ir dar kaip suprantu svetur? g.gif
Atsakyti
uogute, nelabai supratau apie ta grasinima, bet laikykis, kaip taisykle,kas garsiai loja-tas neknda...
Ir klausimeli turiu ax.gif blush2.gif Pas jus kokio plocio vartai ir vartukai?Ir kokio plocio tvoru tarpai prieki tarp klinkeriniu stulpeliu g.gif Nu taip tvarkingai atrodo tas ivaziavimas pas tave nuotraukose ax.gif rolleyes.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 17, 23:15)
uogute, nelabai supratau apie ta grasinima, bet laikykis, kaip taisykle,kas garsiai loja-tas neknda...
Ir klausimeli turiu  ax.gif  blush2.gif Pas jus kokio plocio vartai ir vartukai?Ir kokio plocio tvoru tarpai prieki tarp klinkeriniu stulpeliu  g.gif Nu taip tvarkingai atrodo tas ivaziavimas pas tave nuotraukose  ax.gif  rolleyes.gif Aciu 4u.gif

vartai berods 4m, varteliai nebzinau, kazkas virs metro, tarpai tarp stulpeliu irgi nezinau doh.gif pamirsau jau smile.gif

o del siandienos, tiesiog teko israsyti yspejima lietuvaitei uz nepaklusnu elgesi ir sakojimasi, po ko gavau ne atsiprasyma o jos draugo agresyvu skambuti viena, antra tada jau nebekeliau grasinanti blink.gif . speju ji ryt leks lauk is darbo, tai erelis namie del princeses matyt pasiruoses kazka uzmusti unsure.gif ale menki juokai cia man bash.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 17, 23:00)
O kokioj cia srity tokie izulus tie lietuvaiciai ir dar kaip suprantu svetur?  g.gif

Oiii siais laikais mandrumo pakramciusiu daug kur speju yra g.gif , Airijoj taip pat smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Turim tėvelį namie, tai išsiklausinėjau vakar ir visus susikaupusius klausimus. Rytine Kava, pas mus pagal projektą virtuvėje visgi temperatūrinis daviklis, lygtai tokį ir dėjo MB, bet tiksliai nepamena. Ką ten lietaus drenažas domino, tai visas instrukcijas MB ėmė iš drenažo vamzdžių gamintojų puslapių: kadangi naudojo Wawin'ą, tai pirmiausia iš jų puslapio, o pasitikrinimui dar kelis akimis permetė.

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 16, 14:12)
AR DEJOTES kas nors antra signalizacijos dezute miegamajam, kaip kad prie duru????????

Pas mus pultelis irgi lyg IIa. hole turėtų būti (kol kas drabužinėje guli prie IIa. signalizacijos dėžutės nenaudojamas, nes IIa. signalizacija dar minimaliai pravedžiota).

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 16, 18:55)
Skaiciau, kad pelenams is zidinio issiurbt - galima kazka nusipirkt, tipo prisideda prie siublio kazkoks - grynai pelenu issiurbimui.  GAL KAS KAZKA girdeje ar kaip juos isimat, tuos pelenus? Ir tipo talpa pelenu geriau kai yra didesne g.gif

Dėl didesnės pelenų talpos tai sutikčiau. O siurblio būtinybės nejaučiu. Kapsulėje viskas taip švariai išdega, kad šepetuku truputį prašluojam pelenus iš kampų ir viskas.

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 17, 10:18)
Kazkur skaiciau, kad sunys nemegsta sildomu grindu, geria daug daugiau vandens...

Kaip šunys nežinau, bet kada gėlėms keliskart daugiau vandens reikia, tai faktas. Ir vistiek džiūsta verysad.gif . O perkelti nuo šildomų grindų kol kas neturiu kur. Viliuosi, kad neišmirs per šią žiemą jos man...

QUOTE(liliux4 @ 2010 01 17, 16:24)
Labukas,
Na seniai prisijungus buvau. Dabar kad skaitymo turiu biggrin.gif Mes namą beprojektuodami nepajutom, kaip dar vieną lelių susiprojektavom  blush2.gif  Dabar bloga ištisai: dieną naktį, nėr sveikatos net prie kompo sėdėt.
Baltike, nuramink, kad ir su keturiais vaikiukais galima namą pasistatyt  blush2.gif

thumbup.gif dėl leliaus. O dėl statybų g.gif ... Na, su keturiais vaikiais mūsų statybų tempai sulėtojo keturgubai mažiausiai. Ale juda po truputį, tikiuosi, kad užbaigsime. biggrin.gif Užtai ketvirtas nėštumas - pats produktyviausias statybų laikas buvo. Išnaudok jį mirksiukas.gif .

QUOTE(uogute @ 2010 01 17, 22:55)
As jau kazkaip galvoju kad mano gyvenimelis apsivers auktyn kojom, bet va i tokias seimas paziurejus tikras pavyzdys  thumbup.gif 

Patikėk, gyvenimas išties labiau verčiasi sulaukus pirmagimio, nei pagimdžius ketvirtąjį biggrin.gif . Kažkur skaičiau, kad po trečiojo vaiko stabdžiai dingsta, nes tris, keturi, penki ir t.t. - iš esmės jau jokio skirtumo lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 01 18, 10:08)
Sveikutės,

Turim tėvelį namie, tai išsiklausinėjau vakar ir visus susikaupusius klausimus. Rytine Kava, pas mus pagal projektą virtuvėje visgi temperatūrinis daviklis, lygtai tokį ir dėjo MB, bet tiksliai nepamena. Ką ten lietaus drenažas domino, tai visas instrukcijas MB ėmė iš drenažo vamzdžių gamintojų puslapių: kadangi naudojo Wawin'ą, tai pirmiausia iš jų puslapio, o pasitikrinimui dar kelis akimis permetė.

Mane drenazas domino ax.gif aciu 4u.gif
Tai numatomi lauko darbai butu sie: pasikviesti landsafto dizainere (as turiu viena pazistama, bet gal kas dar rekomenduotu kokia nebrangininke (a)), drenazas, tvora+vartai prieky, trinkeles (jei uzteks pinigu siais metais biggrin.gif ),prudo kasimas, zole...,o dar ir nudazyti visa medine tvora doh.gif Gal kas turi kokiu pastabu?
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2010 01 17, 00:10)
Labas vakaras,

Dar del ko dziaugiuosi, kad nedejom stoglabgiu, kur miegam, nors norejau. Cia kai liutis buna labai baisus garsas. Stoglangis laiptynei ir vonios kambaryje.
na nezinau ka dar parasyti. Del signalizacijos dziaugiuosi, labai geras dalykas ypac tas rezimas, kai namie buni smile.gif

-Kazkaip ir as esu pries stoglangius. Butu mano valia ju nebutu nei miegamajam, nei vaiku kambariuose. Nes jei stipriai lyja tai baisus garsas g.gif Ziema uzsninga , tai sviesos ir nulis. Vasara kai buna vejas,tai stoglangius gali valyt i diena pora kart, nes labai dulkemis apsinesa, o kai uzlyja tai is vis kosmaras. Vienintelis pliusa, kad kai norisi isvedint kambarius tai gali padaryt skersveji(atidarius langa ir stoglangi), tai geriau ir greiciau issivedina g.gif
Va stoglangiai manau gera ideja yra vonioje, skalbimo kambaryje ir dar gal drabuzineje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 18 sausio 2010 - 13:11