Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

Laba diena,

Jei yra galimybe tai sviestuvus reikia det su kuo aukstesniu IP. smile.gif O skirtumas ju tas kad jie hermetiski tai yra kad halogenas pasleptas po stikliuku. Pasirinkimas ju ne is didziausiu bet yra smile.gif Tas pats ir su lauko apsvietimu, yra lempos pasisviesti ant lubu ant sienu tai irgi reikia su IP pirkti.
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 01 28, 11:47)
labas , vakar gavau zinute, tai siandien vien del to pasijungiau pas jus, o gi cia gera naujiena, nukeliat meeta, as ir galvojau - tikrai nevaziuosiu, nes paskui i ta kaima savo tikrai negrysiu .
Lauksiu sekancio karto, paesamesink man kava  4u.gif

Buciau rasius jau tau zinute, kad nukeliam ax.gif

QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 28, 12:25)
Laba diena,

Jei yra galimybe tai sviestuvus reikia det su kuo aukstesniu IP. smile.gif O skirtumas ju tas kad jie hermetiski tai yra kad halogenas pasleptas po stikliuku. Pasirinkimas ju ne is didziausiu bet yra smile.gif Tas pats ir su lauko apsvietimu, yra lempos pasisviesti ant lubu ant sienu tai irgi reikia su IP pirkti.

Sviestuvu pasirinkimas nu labai mazas, o jei dar i IP ziuret, jauciu isvis liksim be sviestuvu doh.gif . Juokauju. Su elektra buvo viskas taip paprasta, kol nepradejau dometis daugiau lotuliukas.gif doh.gif
Nu bet kai as pasiziuriu i amerikoniskus tinklapius sviestuvu ir ten tukstanciais pasirinkimas i kiekviena patalpa, tai nygaliu unsure.gif ............... kaip nervina, kad sroves itampa (ar kas ten) netinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 28, 14:38)
Sviestuvu pasirinkimas nu labai mazas, o jei dar i IP ziuret, jauciu isvis liksim be sviestuvu doh.gif . Juokauju. Su elektra buvo viskas taip paprasta, kol nepradejau dometis daugiau lotuliukas.gif  doh.gif
Nu bet kai as pasiziuriu i amerikoniskus tinklapius sviestuvu ir ten tukstanciais pasirinkimas i kiekviena patalpa, tai nygaliu unsure.gif ............... kaip nervina, kad sroves itampa (ar kas ten) netinka cool.gif

Aplamai su sviestuvai Lietuvelej problema...Nezinau kiek ziurejau visur tas pats per ta pati, arba jei ka uzmatai, tai jau kaina gaunasi...kosmosas. As, tai vis parsigabenu ka is Lenku... ir pigiau ir galima ka idomesnio rast smile.gif
Atsakyti
net ir ne kriziniais laikais, kai atrodė tiek visko pilna buvo, aš Klaipėdoje neradau tokių šviestuvų, kokių norėjau .. radau Kaune kainų visokių yra, nemažai iš katalogo užsakyt reikia. Bet tikrai galima ką įdomaus rast... aš leidau brangesnį šviestuvą pasikabint svetainėje virš stalo.. jam skyriau daugiausia dėmesio.. dar, tiesa virtuvėje visai linksmi puodeliai kabo, jie va iš Kauno vežti.. ir nebrangūs.. O visur kitur žiūrėjau paprastesnius šviestuvus... tiesa dar ir dabar ne visose patalpose juos turiu doh.gif
prisiminiau, kad gražių šviestuvų yra Alandeko parduotuvėse.. iš ten miegamajame mano šviestuvas pirktas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 28 sausio 2010 - 13:03
QUOTE(westa @ 2010 01 28, 14:58)
net ir ne kriziniais laikais, kai atrodė tiek visko pilna buvo, aš Klaipėdoje neradau tokių šviestuvų, kokių norėjau .. radau Kaune kainų visokių yra, nemažai iš katalogo užsakyt reikia. Bet tikrai galima ką įdomaus rast... aš leidau brangesnį šviestuvą pasikabint svetainėje virš stalo.. jam skyriau daugiausia dėmesio.. dar, tiesa virtuvėje visai linksmi puodeliai kabo, jie va iš Kauno vežti.. ir nebrangūs.. O visur kitur žiūrėjau paprastesnius šviestuvus... tiesa dar ir dabar ne visose patalpose juos turiu  doh.gif
prisiminiau, kad gražių šviestuvų yra Alandeko parduotuvėse.. iš ten miegamajame mano šviestuvas pirktas  smile.gif

kad is katalogu galima uzsisakyti zinau ir pasirinkimo yra, bet turiu toki "bjauru" bruoza, kad viska, ka noriu isigyti turiu pamatyti gyvai ir ji paciupineti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 01 28, 13:27)
kad is katalogu galima uzsisakyti zinau ir pasirinkimo yra, bet turiu toki "bjauru" bruoza, kad viska, ka noriu isigyti turiu pamatyti gyvai ir ji paciupineti.  doh.gif

na pačiupinėt brangesnį daiktą ypač šiuo metu ne itin įmanoma.. nesiveža parduotuvės be garantijos kad tokius daiktus kas greit nupirks. Todėl arba lieka tenkintis Senukų ar Ermitažo pasiūla, arba rizikuot . man turbūt pasisekė , kad ką užsakiau nečiupinėjus, tas tenkino.. kita vertus gi ir šviestuvams turėtų galioti galimybė per 14 dienų grąžinti nepatikusį daiktą g.gif .. Tai jei nepatinka, gali tiesiog nepirkt ir turėtų grąžint užstatą g.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 01 28, 13:27)
kad is katalogu galima uzsisakyti zinau ir pasirinkimo yra, bet turiu toki "bjauru" bruoza, kad viska, ka noriu isigyti turiu pamatyti gyvai ir ji paciupineti.  doh.gif

O kur esi sviestuvu katalogu varciusi bigsmile.gif ?
Va va, as irgi skaiciau kazkurioj temoj, kad sutare, kad jie uzsisako sviestuva, parsiveza namo, paziuri ar tinka ir tada nutaria ar pasilieka ji ar priduoda.
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2010 01 28, 11:41)
Tai zinau, kad ten visi karkasiniai, bet as kalbejau apie kt....nesvarbu smile.gif

Negalvok, kad noriu prisikabinti doh.gif , nu bet man idomu pasidare, ka turejei omeny popierinius namus, bet ne karkasinius ax.gif
Papildyta:
Drauge kazkada sake, kad sviestuvu priduoti negalima isvis, taigi, pagal taisykles turbut negalima, nebent mandresnej parduotuvej susitari kitaip g.gif
Jei kazkuri kazka suzinos del pridavimo, butu gerai, kad parasytu 4u.gif
Atsakyti
jo, negalima šviestuvų priduot.. kaip ir baldų.. http://www.vartotoju...mas.php?id=1038 belieka rizikuot arba ne
Atsakyti
Elektros prekes yra nekeiciamos ir negrazinamos. Nebent susitari su paciu pardaveju. smile.gif O tai tame ir blogis, kad moki didelius pinigus, o naturoje negali matyt, o kai parvaziuos ziurek i neverta tu pinigeliu. As sakau, kad pirkimas internetu ar is katalogu nematant gyvai yra kaip kokia loterija biggrin.gif Va vieninteli karta is net uzsisakiau viena daikta, ir iki siandien dar matydama ji nervuojuosi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 28, 15:48)
O kur esi sviestuvu katalogu varciusi bigsmile.gif ?

tai , kad beveik visose sviestuvu pardese yra katalogu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 28 sausio 2010 - 14:33
aš matyt patikli esu.. jei firma rimta, kažkaip ir surizikuot nebijau blush2.gif .. nebent iš kokio Hobby hollo užsisakinėčiau hihihi.gif tada jaučiu bijočiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 28 sausio 2010 - 14:38
QUOTE(westa @ 2010 01 28, 16:37)
aš matyt patikli esu.. jei firma rimta, kažkaip ir surizikuot nebijau  blush2.gif .. nebent iš kokio Hobby hollo užsisakinėčiau :hihih: tada jaučiu bijočiau  cool.gif

Tai as zinau zmoniu, kurie ir apsirenge ir namus apsistate tik is neto, arba katalogu lotuliukas.gif KAip man sake viena pazystamam, pabandytum keleta kartu ir negaletum sustot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 01 28, 14:39)
Tai as zinau zmoniu, kurie ir apsirenge ir namus apsistate tik is neto, arba katalogu lotuliukas.gif KAip man sake viena pazystamam, pabandytum keleta kartu ir negaletum sustot lotuliukas.gif

Nu nezinau g.gif . Esu keleta rubu kadaise internetu uzsisakius, tai tos idejos atsisakiau cool.gif . Esu kazkada ieskojusi uzuolaidu, ranksluosciu ir t.t. internetu, o tada vaziuodavau i parduotuve, tai paciupinejus, apziurejus, budavo ir praeidavo noras pirkti. Jau plyteliu ir tapetu irgi is interneto, nemacius gyvai neuzsisakineciau. Juk atspalviai gali net labai skirtis realybej.
Vat kokiu lempu nebijociau uzsakineti g.gif , aisku is rimtos firmos, kaip Westa raso.
Atsakyti