Jei yra galimybe tai sviestuvus reikia det su kuo aukstesniu IP.
Laba diena,
O skirtumas ju tas kad jie hermetiski tai yra kad halogenas pasleptas po stikliuku. Pasirinkimas ju ne is didziausiu bet yra
Tas pats ir su lauko apsvietimu, yra lempos pasisviesti ant lubu ant sienu tai irgi reikia su IP pirkti.
QUOTE(edituke @ 2010 01 28, 11:47)
labas , vakar gavau zinute, tai siandien vien del to pasijungiau pas jus, o gi cia gera naujiena, nukeliat meeta, as ir galvojau - tikrai nevaziuosiu, nes paskui i ta kaima savo tikrai negrysiu .
Lauksiu sekancio karto, paesamesink man kava
Lauksiu sekancio karto, paesamesink man kava
Buciau rasius jau tau zinute, kad nukeliam
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 28, 12:25)
Laba diena,
O skirtumas ju tas kad jie hermetiski tai yra kad halogenas pasleptas po stikliuku. Pasirinkimas ju ne is didziausiu bet yra
Tas pats ir su lauko apsvietimu, yra lempos pasisviesti ant lubu ant sienu tai irgi reikia su IP pirkti.
Sviestuvu pasirinkimas nu labai mazas, o jei dar i IP ziuret, jauciu isvis liksim be sviestuvu
Nu bet kai as pasiziuriu i amerikoniskus tinklapius sviestuvu ir ten tukstanciais pasirinkimas i kiekviena patalpa, tai nygaliu
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 28, 14:38)
Sviestuvu pasirinkimas nu labai mazas, o jei dar i IP ziuret, jauciu isvis liksim be sviestuvu
. Juokauju. Su elektra buvo viskas taip paprasta, kol nepradejau dometis daugiau
Nu bet kai as pasiziuriu i amerikoniskus tinklapius sviestuvu ir ten tukstanciais pasirinkimas i kiekviena patalpa, tai nygaliu
............... kaip nervina, kad sroves itampa (ar kas ten) netinka 
Aplamai su sviestuvai Lietuvelej problema...Nezinau kiek ziurejau visur tas pats per ta pati, arba jei ka uzmatai, tai jau kaina gaunasi...kosmosas. As, tai vis parsigabenu ka is Lenku... ir pigiau ir galima ka idomesnio rast
net ir ne kriziniais laikais, kai atrodė tiek visko pilna buvo, aš Klaipėdoje neradau tokių šviestuvų, kokių norėjau .. radau Kaune kainų visokių yra, nemažai iš katalogo užsakyt reikia. Bet tikrai galima ką įdomaus rast... aš leidau brangesnį šviestuvą pasikabint svetainėje virš stalo.. jam skyriau daugiausia dėmesio.. dar, tiesa virtuvėje visai linksmi puodeliai kabo, jie va iš Kauno vežti.. ir nebrangūs.. O visur kitur žiūrėjau paprastesnius šviestuvus... tiesa dar ir dabar ne visose patalpose juos turiu 
prisiminiau, kad gražių šviestuvų yra Alandeko parduotuvėse.. iš ten miegamajame mano šviestuvas pirktas
prisiminiau, kad gražių šviestuvų yra Alandeko parduotuvėse.. iš ten miegamajame mano šviestuvas pirktas
QUOTE(westa @ 2010 01 28, 14:58)
net ir ne kriziniais laikais, kai atrodė tiek visko pilna buvo, aš Klaipėdoje neradau tokių šviestuvų, kokių norėjau .. radau Kaune kainų visokių yra, nemažai iš katalogo užsakyt reikia. Bet tikrai galima ką įdomaus rast... aš leidau brangesnį šviestuvą pasikabint svetainėje virš stalo.. jam skyriau daugiausia dėmesio.. dar, tiesa virtuvėje visai linksmi puodeliai kabo, jie va iš Kauno vežti.. ir nebrangūs.. O visur kitur žiūrėjau paprastesnius šviestuvus... tiesa dar ir dabar ne visose patalpose juos turiu 
kad is katalogu galima uzsisakyti zinau ir pasirinkimo yra, bet turiu toki "bjauru" bruoza, kad viska, ka noriu isigyti turiu pamatyti gyvai ir ji paciupineti.
QUOTE(sania @ 2010 01 28, 13:27)
kad is katalogu galima uzsisakyti zinau ir pasirinkimo yra, bet turiu toki "bjauru" bruoza, kad viska, ka noriu isigyti turiu pamatyti gyvai ir ji paciupineti. 
na pačiupinėt brangesnį daiktą ypač šiuo metu ne itin įmanoma.. nesiveža parduotuvės be garantijos kad tokius daiktus kas greit nupirks. Todėl arba lieka tenkintis Senukų ar Ermitažo pasiūla, arba rizikuot . man turbūt pasisekė , kad ką užsakiau nečiupinėjus, tas tenkino.. kita vertus gi ir šviestuvams turėtų galioti galimybė per 14 dienų grąžinti nepatikusį daiktą
QUOTE(sania @ 2010 01 28, 13:27)
O kur esi sviestuvu katalogu varciusi
Va va, as irgi skaiciau kazkurioj temoj, kad sutare, kad jie uzsisako sviestuva, parsiveza namo, paziuri ar tinka ir tada nutaria ar pasilieka ji ar priduoda.
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2010 01 28, 11:41)
Negalvok, kad noriu prisikabinti
Papildyta:
Drauge kazkada sake, kad sviestuvu priduoti negalima isvis, taigi, pagal taisykles turbut negalima, nebent mandresnej parduotuvej susitari kitaip
Jei kazkuri kazka suzinos del pridavimo, butu gerai, kad parasytu
jo, negalima šviestuvų priduot.. kaip ir baldų.. http://www.vartotoju...mas.php?id=1038 belieka rizikuot arba ne
Elektros prekes yra nekeiciamos ir negrazinamos. Nebent susitari su paciu pardaveju.
O tai tame ir blogis, kad moki didelius pinigus, o naturoje negali matyt, o kai parvaziuos ziurek i neverta tu pinigeliu. As sakau, kad pirkimas internetu ar is katalogu nematant gyvai yra kaip kokia loterija
Va vieninteli karta is net uzsisakiau viena daikta, ir iki siandien dar matydama ji nervuojuosi 
Papildyta:
tai , kad beveik visose sviestuvu pardese yra katalogu
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 28, 15:48)
O kur esi sviestuvu katalogu varciusi
?
tai , kad beveik visose sviestuvu pardese yra katalogu
QUOTE(westa @ 2010 01 28, 16:37)
aš matyt patikli esu.. jei firma rimta, kažkaip ir surizikuot nebijau
.. nebent iš kokio Hobby hollo užsisakinėčiau :hihih: tada jaučiu bijočiau 
Tai as zinau zmoniu, kurie ir apsirenge ir namus apsistate tik is neto, arba katalogu
QUOTE(sania @ 2010 01 28, 14:39)
Tai as zinau zmoniu, kurie ir apsirenge ir namus apsistate tik is neto, arba katalogu
KAip man sake viena pazystamam, pabandytum keleta kartu ir negaletum sustot 
Nu nezinau
Vat kokiu lempu nebijociau uzsakineti