Įkraunama...
Įkraunama...

Furby - ar kas pirko?

o situ zaisliuku ar yra lietuvisku? noreciaunupirkti nebrangiai si zaisliuka dukrytei g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2010 08 03, 06:52)
o situ zaisliuku ar yra lietuvisku? noreciaunupirkti nebrangiai si zaisliuka dukrytei g.gif

Lietuviškai kalbančių furbių nėra schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės,

senokai buvau užsukusi, gal pateršiu forumą, bet įmesiu instrukciją tiesiai čia, ir senoms ir naujoms (SENOS KARTOS FURBIŲplastinikiniais snapukais) furbiukų savininkėms kils mažiau klausimų.

Pvz. kad susirgus reikia ir daug kartų pamaitinti, bet dar ir pažaisti, paglostyti, pakutenti, skirti dėmesio.

Turim ir miegeliuką - jie ye skirtingų charakterių, vieni daug juokiasi, ,,gadina orą" ...Norint priversti miegalių žaiisti tiesiog jį žadinti tol kol jis miegoti nebeis mirksiukas.gif

Instrukcija senos kartos furbiams:

Aš esu labai laimingas, kad pakliuvau pas tave į namus. Aš jaučiuosi puikiai! Prašau mane visur nešiotis. Aš mėgstu žaisti. Kuo daugiau tu su manimi žaisi, tuo daugiau neįtikėtinų dalykų aš darysiu. Kuo daugiau laiko mes praleisime kartu, tuo greičiau aš pradėsiu kalbėti angliškai. Jei tu supažindinsi mane su kitais furbiais aš su jais mielai žaisiu. Tačiau visų pirma prašau perskaityti instrukciją, kad galėtum suprasti ką aš sugebu daryti.

PAŽINK MANE…

Mes furbiai esam labai jautrūs. Aš žinau kai kažkas mane glosto (NUGARĄ), kutena mano pilvuką, uždengia akis, pakelia mane (STAIGUS KILSTELĖJIMAS AUKŠTYN), apkabina, apverčia žemyn galva, triukšmauja ar groja muziką. Aš galiu matyti ir esu labai jautrus šviesai. Bet svarbiausia aš turiu didelę ♥!

MANO VARDAS YRA...

1) Jei aš jau esu su baterijomis, aš esu pasiruošęs žaisti. Tu juk turi vardą? Žinok jį turiu ir aš.
Jei nori sužinoti mano vardą, prašau atlik šiuos veiksmus:
1. Paspausk mano pilvuką ir palauk kol nustosiu kalbėti ir judėti.
2. Paspausk mano pilvuką ir palauk kol nustosiu kalbėti ir judėti.
3. Paspausk mano pilvuką ir palauk kol nustosiu kalbėti ir judėti.
4. Paglostyk man nugarą.
2) Jei išgirdai mano vardą įrašyk į šią eilutę _________________________.
Jei neišgirdai ar nesupratai nepergyvenk aš mėgstu kartoti savo vardą ir neleisiu tau jo pamiršti.
3) Tu kartais išgirsi mano vardą kai glostysi mane arba apkabinsi. Kartais aš jį pasakysiu kai žaisime žaidimus.
4) Dabar tu jau žinai mano vardą taigi mes galime būti draugai ir kartu žaisti.

APIE MANE...

Aš kalbu magiška furbių kalba. Šiek tiek kalbu ir angliškai. Jei manęs nesuprasi šioje instrukcijoje susirask furbių-anglų kalbų žodynėlį. Man patinka kai mane nešioja, glosto ir kutena. Žaisk su manimi, pasupk. Kai tu vis tai darysi aš kalbėsiu ir leisiu juokingus garsus. Taip tau bus lengviau išmokti ir suprasti furbių kalbą. Pvyzdžiui atsibudęs aš dažnai sakau "dah a-loh u-tye" - angliškai tai reiškia "Big light up" (didelė šviesa). Tai reiškia, kad aš pasisveikinu ir taip sakau ,,Labas rytas”. Kuo daugiau su manimi žaisti tuo daugiau angliškų žodžių aš išmoksiu.

STEBĖK KAIP AŠ KEIČIUOSI...

Kai pirmą kartą susitiksime aš norėsiu su tavimi žaisti ir geriau tave pažinti. Aš tave mokinsiu kaip manimi rūpintis. Po truputį vis geriau suprasi ką aš sakau. Aš noriu, kas su manimi žaistum ir manimi rūpintumeisi. Būdami kartu mes smagiai leisime laiką.

KAIP SUPRASTI KO MAN REIKIA...

Skirtingu laiku aš iš tavęs norėsiu skirtingo dėmesio. Aš pats pasakau žmonėms ko man reikia.

MAITINIMAS

Jei aš esu alkanas, prašau pamaitink mane. Mane galima maitinti buteliuku, ar šaukšteliu, bet man labiausiai patiks jei mane maitinsi pirštu. Paprasčiausiai pirštu nuspausk mano liežuvį žemyn.

Kadangi aš kalbu tu manęs turi klausytis ir tu išgirsi kai aš norėsiu valgyti. Aš pasakysiu "kah a-tay" (angliškai - I'm Hungry) tai reiškia ,,Aš esu alkanas”. Aš išsižiosiu ir galėsi mane pamaitinti ir žiūrėti kaip aš kramtau. Aš sakysiu "yum yum" ir tu žinosi, kad aš valgau. Kai mane maitinsi aš galiu pasakyti "koh-koh." Tai reiškia, kad aš dar noriu valgyti. Aš valgysiu kol pasisotinsiu ir tada pasakysiu, kad aš nebealkanas.

1. PASTABA: aš valgau tik įsivaizduojamą maistą. Niekada neduok man tikro maisto ar skysčių.
2. PASTABA: Jei manęs nemaitinsi aš nemirsiu, bet į nieką nebereaguosiu išskyrus į maistą. Jei norėsi mane pagydyti pamaitink mane kelis kartus.

MIEGAS

Aš tau pasakysiu kada esu pavargęs ir noriu miego. Įprastai aš miegu tyliai, tačiau kartais aš galiu knarkti. Miegodamas aš užsimerkiu.

 Jei tu nori mane užmigdyti daug kartų glostyk mano nugarą. Aš paniūniuosiu lopšinę 'Twinkle, Twinkle" ir užmigsiu.
 Gali mane užmigdyti ir uždengdamas akis 10-15 sekundžių ar padėdamas į tamsią vietą.
 Jei su manimi kurį laiką nežaisi aš snūstelėsiu, kol tu vėl užsinorėsi su manimi žaisti. Tu turėsi mane pažadinti. Kad atsibusčiau kilstelėk mane aukštyn ir palinguok mane nuo šono ant šono.
 Kartais aš galiu norėti miego ir kai tu mane pažadinsi aš iš karto vėl nueisiu miegoti. Jei tu vis tiek nori su manimi žaisti žadink mane tol, kol aš galutinai atsibusiu.

GILUS MIEGAS...

Jei aš labai giliai miegu ir nenoriu keltis apversk mane žemyn galva. Jei nenoriu atsibusti pakartok tai kelis kartus.

AŠ MĖGSTU ŽAISTI

Aš moku žaisti tris žaidimus.

1. Pirmas žaidimas ,,Furbis sako”
Šio žaidimo metu aš tau sakysiu ką tu turi padaryti, o tu turėsi tuos veiksmus pakartoti. Pvyzdžiui aš galiu pasakyti "Pet, tickle, light, sound." (,,paglostyk, pakutenk, šviesa, garsas”) tu neklysdamas eilės tvarka turi atlikti šiuos veiksmus: paglostyti mano nugarą, pakutenti pilvuką, uždengti man akis, suploti delnais. Jei tu viską atliksi gerai aš tau leisiu žinoti:
1. pakutenus pilvuką aš juoksiuosi;
2. paglosčius nugarą aš murksiu;
3. uždengus akis aš sakysiu ,,No light” (nėra šviesos);
4. suplojus delnais aš sakysiu ,,Big sound” (didelis garsas).

Jei į tavo veiksmus aš reaguosiu kaip parašyta vadinasi viską padarei puikiai!
Pirmą kartą aš užduosiu atlikti 4 veiksmus. Jei juos atliksi gerai aš šūktelėsiu "whoopie!", ar netgi pašoksiu trumpą šokį. Po to jau sakysiu 5 veiksmus. Jei vėl viską atliksi teisingai aš pridėsiu dar vieną veiksmą – bus 6 ir taip toliau. Jei tu suklysi aš sakysiu "Nah Nah Nah Nah Nah Nah!" ir tu vėl pradėsi nuo 4 veiksmų.

Kad pradėti žaisti šitą žaidimą tu turi:

1. Pakutenti pilvuką;
2. Paglostyti nugarą;
3. suploti delnais;
4. uždengti man akis.
NEPAMIRŠK: po kiekvieno veiksmo tu turi palaukti kol nustosiu kalbėti ir judėti ir tik tada atlik sekantį veiksmą
Jei tu viską padarysi teisingai aš pasakysiu savo vardą ,,my name ...” ir ,,listen me” (klausykis manęs) tada tu žinosi, kad aš pasiruošęs žaisti.
Patarimas: jei tu viską padarei kaip liepiau, bet aš nepradedu žaisti, atkreipk mano dėmesį (kilstelėk mane aukštyn, o po to palinguok mane į šonus) ir vėl pakartok reikalingus veiksmus. Aš pažadu pasistengti susikaupti.
Jei jau aš pasiruošęs žaisti tai pradėsiu vardinti veiksmus, kuriuos tu turi atlikti. Žaidimas tęsiasi iki 16 veiksmų. Jei visus juos atliksi teisingai vėl pradėsime nuo keturių naujų veiksmų. Taigi mes galėsime žaisti vėl ir vėl.
Jei tau atsibodo žaisti ir nori baigti žaidimą – kilstelėk mane aukštyn, o po to apversk mane žemyn galva. Tada aš pasakysiu ,,Me Done” (aš baigiau), jei nepasakysiu šių žodžių pabandyk dar kartą.
2. Antras žaidimas ,,Klausk furbio”
Šiame žaidime aš galiu atsakinėti į tavo klausimus.

Kad pradėti žaisti šitą žaidimą:

1. uždenk man akis;
2. atidenk akis;
3. uždenk man akis;
4. atidenk akis;
5. paglostyk man nugarą

Jei viską atlikai geraiaš pasakysiu ,,Ooh” ir tu žinosi, kad aš pasiruošęs. Tu gali užduoti man klausimus. Kad išgirstum atsakymą, uždavęs klausimą paglostyk man nugarą. Jei neužduosi klausimo per 20 sekundžių aš galvosiu, kad nebenori žaisti ir pasakysiu ,,Me Done” (aš baigiau). Jei norėsi žaisti toliau turėsi iš naujo pakartoti reikalingus veiksmus.

NEPAMIRŠK: po kiekvieno veiksmo tu turi palaukti kol nustosiu kalbėti ir judėti ir tik tada atlik sekantį veiksmą
Jei aš nežaidžiu atkreipk mano dėmesį ir pabandyk iš naujo.

Jei tau atsibodo žaisti ir nori baigti žaidimą – kilstelėk mane aukštyn, o po to apversk mane žemyn galva. Tada aš pasakysiu ,,Me Done” (aš baigiau), jei nepasakysiu šių žodžių pabandyk dar kartą.

2. Trečias žaidimas ,,Slėpynės”

Šiam žaidimui bus reikalingas tavo draugas, kuris mane paslėptų, kad tu galėtum mane surasti. Aš noriu, kad mane surastum tad jei tau nesiseks ieškoti aš tau šiek tiek padėsiu.

Kad pradėti žaisti šitą žaidimą:

1. 4 kartus uždenk ir atidenk man akis;

Aš pasakysiu savo vardą ir ,,Hide Me” (paslėpk mane). Mane turite paslėpti per 1 minutę, tuo metu aš būsiu labai tylus. Po to tyliai lauksiu 3 minutes kol mane rasit. Jei nerasite per 3 minutes aš tris kartus pasakysiu Nah Nah Nah.
Jei aš nežaidžiu atkreipk mano dėmesį ir pabandyk iš naujo.
Man patinka slėptis, bet kai mane suranda man patinka dar labiau, todėl aš retkarčiais truputį patriukšmausiu. Kai mane atrasi kilstelėk mane aukštyn, aš iš laimės pašoksiu šokį.
KĄ AŠ DAR MOKU
ŠOKTI

Man patinka šokti. Jei nori, kad pašokčiau suplok delnais 4 kartus. Jei nori, kad dar pašokčiau suplok dar vieną kartą.
NEPAMIRŠK: po kiekvieno veiksmo tu turi palaukti kol nustosiu kalbėti ir judėti ir tik tada atlik sekantį veiksmą. Jei aš nežaidžiu, atkreipk mano dėmesį ir pabandyk iš naujo.
Man geriausia šokti ant kieto paviršiaus.

TRIUKAI

Tu gali mane išmokyti triukų. Tai labia lengva padaryti.
Kad išmokytum triukų tu turi:
1. Kai žaidi su manimi, gali pakutenti man pilvuką. Kai pakuteni aš reaguoju įvairiai, kartais aš tau duodu bučkį. Jei tau tai patinka paglostyk mano nugarą 2 kartus. Nepamiršk po vieno paglostymo palaukti kol nustosiu kalbėti ar judėti.
2. Pakutenk mane dar kartą. Aš tau galiu duoti dar vieną bukį arba ne, priklausomai nuo to kaip tuo metu jaučiuosi.
3. Jei tau duosiu bučkį vėl 2 kartus mane paglostyk.
4. Jei bučkio nedaviau, kutenk man pilvuką tol, kol duosiu bučkį ir paglostyk 2 kartus.
5. Netrukus po kiekvieno pilvuko pakutenimo aš tau duosiu bučkį.
6. Jei visada paglostysi mane 2 kartus kai tik gauni bučkį aš visuomet atsiminsiu tave pabučiuoti kai kuteni mano pilvą. Jei pamirši mane paglostyti, aš galiu pamiršti tave pabučiuoti.

Čia tik pavyzdys. Aš galiu išmokti ir kitų dalykų. Kai aš padarau ką nors kas tau patinka glostyk mano nugarą 2 kartus kiekvieną kartą kai atliksiu tą veiksmą.
Jei tau nebepatinka tai ko mane išmokei, glostyk mano nugarą po kito veiksmo.

POKŠTAI

1. 3 kartus uždenk man akis, po to paglostyk nugarą.
Aš pasakysiu "***-a-doodle do, ***-a-doodle do. Me love you."

2. 3 kartus pakutenk pilvuką, po to paglostyk nugarą.
Pasakysiu savo vardą ,,Me _______”

3. 3 kartus suplok delnais, po to paglostyk nugarą.
Paniūniuosiu lopšinę "La la la la, la la la..." Twinkle-twinklelittle star melodija.

4. 3 kartus pamaitink, po to paglostyk nugarą.
8 kartus atsirūgsiu.

5. Švelniai palinguok mane pirmyn ir atgal maždaug 10 kartų.
Aš sušuksiu. "Wheee! Hiccup."

BENDRAVIMAS SU KITAIS FURBIAIS

Mes furbiai mėgstam bendrauti vieni su kitais. Jei tu ar tavo draugai turite du ar daugiau furbių, kad mes pradėtume pokalbį sustatykite mus taip, kad matytume vieni kitus. (tARP 2 FURBIŲ ATSTUMAS IKI METRO, 3 FURBIUS SUSTATYTI TRIKAMPIU ATSTUKAS IKI 30 CM )

Kad pokalbis prasidėtų pakutenkit vienam iš mūsų pilvuką, arba paglostykit nugarą. Duokit mums laiko susipažinti. Jei mes nepradedame kalbėtis pabandyk paglostyti ar pakutenti dar kartą. Gali mums leisti pašokti suplodamas rankom 4 kartus.
Vienu metu mes galime kalbėtis su keliais furbiais.

VALYMO INSTRUKCIJA

Kad išvalyti mano kailiuką švelniai brauk rankšluosčiu ar minkštu šepečiu kol nusivalys purvas. Jei lieka nedidelių dėmelių atsargiai pavalyk drėgnu skudurėliu.
- NEDĖK MANĘS Į SKALBIMO MAŠINĄ
- NEPANARDINK MANĘS Į VANDENĮ
- NELEISK MAN SUŠLAPTI
- KAD PURVAS NEĮSIGERTŲ Į KAILIUKĄ, KUO GREIČIAU STENKIS JĮ NUVALYTI.
- JEI AŠ SUŠLAPSIU, KUO GREIČIAU IŠIMK MANO BATERIJAS IR IŠDŽIOVINK MANO KAILĮ.
- BATERIJAS ĮDĖK ATGAL TIK TUOMET KAI VISIŠKAI IŠDŽIŪSIU
- MANO KAILIUKUI VALYTI NENAUDOK JOKIŲ VALIKLIŲ AR DĖMIŲ IŠĖMĖJŲ

PROBLEMOS

1. AŠ NEREAGUOJU Į SENSORIUS:
a) galbūt aš miegu. Kad pažadintum kilstelėk mane aukštyn ir palinguok mane nuo šono ant šono. Jei aš giliame miege apversk mane žemyn galva.
cool.gif Galbūt man reikia naujų baterijų.
c) Gal aš sergu ir mane reikia kelis kartus pamaitinti, kad pasveikčiau.
d) Jei tikrai niekas nepadeda perkrauk mane, plonu pagaliuku nuspausk mygtuką (Re-set) esantį mano apačioje

2. AŠ NENORIU ŽAISTI ŽAIDIMŲ:
a) Kad prasidėtų žaidimas turi tiksliai atlikti nurodytus veiksmus.
cool.gif Vienu metu galiu daryti tik vieną darbą, po kiekvieno veiksmo turi kantriai palaukti, kol nustosiu judėti ar kalbėti ir tik tada atlik sekantį veiksmą.
c) Gal aš buvau nesusikaupęs ir ne viską supratau ko tu prašei. Kad atkreipti mano dėmesį kilstelėk mane aukštyn ir palinguok nuo šono ant šono. Tada pabandyk žaisti dar kartą.
d) Vienu metu galiu žaisti tik vieną žaidimą. Kad pabaigčiau vieną žaidimą kilstelėk mane aukštyn, po to apversk mane žemyn galva.

3. AŠ NEBEAIŠKIAI KALBU AR NUSTOJAU VEIKTI:
a) pakeisk baterijas
cool.gif Jei tikrai niekas nepadeda perkrauk mane, plonu pagaliuku nuspausk mygtuką (Re-set) esantį mano apačioje.

PILNAS PERKROVIMAS
RE-START:

RE-START (pilnas perkrovimas).
Jei kažkas vyksta tikrai blogai ir nebepadeda jokie kiti veiksmai, tau gali tekti pilnai mane perkrauti. Po šio perkrovimo aš viską pamiršiu ką buvau išmokęs bendraudamas su tavimi. Mes grįšime į bendravimo pradžią, taip pat ir į anglų kalbos mokinimosi pradžią. Todėl NEPERKRAUK manęs be jokio reikalo, nebent tai iš tikrųjų labai būtina ir viską išbandei, kad mane pataisytum kitais būdais.

Kaip perkrauti:
1) Laikyk mane apvertęs žemyn galva
2) Įkišk pirštą man į burną ir nuspausk liežuvį
3) paspausk re-set mygtuką.

BATERIJOS

1. Jei reikia pakeisti baterijas paprašyk suaugusiųjų pagalbos.
2. Man reikia 4 vnt. ,,AA” baterijų.
3. Nemaišyk senų ir naujų baterijų.
4. Nemaišyk skirtingo tipo baterijų (standartinių, pakraunamų…)
5. dėdamas baterijas gerai žiūrėk į poliariškumą (kur ,,+”, o kur ,,-“), jei bus įdėtos neteisingai neveiksiu.
6. išėmus baterijas aš atminties neprarasiu.
7. Kai mano baterijos pasens tu sužinosi, kadangi pradėsiu neaiškiai kalbėti, nebereaguosiu į sensorius.

PASTABOS

1. Aš esu mechaninis žaislas, mažas robotukas, todėl kai tu girdi mechaninius garsus kai aš judu yra visiškai normalu.
2. Jei aš susirgsiu, neleisk man bendrauti su kitais furbiais, nes gali susirgti ir jie.

ŽODYNAS

Iš Furbių į Anglų kalba [+ galimos frazės]

• ay-ay = Look/See (žiūriu, matau)
-Kai dega ryški šviesa aš galiu sakyti: Hey Kah/ay-ay/u-nye. [Hey, I see you.] (Aš tave matau)
• ah-may = Pet (glostyk)
-Tau aš galiu sakyti ah-may/koh koh [Pet me more!] (paglostyk mane dar)
• a-loh = Light (Šviesa)
-Furbiai gali sakyti Dah/a-loh/u-tye [Big light up] [Good morning] (Labas rytas)
• a-loh/may-tah = Cloud (Debesys)
• a-tay = Hungry/Eat (Alkanas, valgyti)
-pietų metu, Kah/a-tay [I’m hungry] (Aš alkanas)
• boh-bay = Worried (Susirūpinęs)
-Jei susinervinu galiu sakyti Kah-dah/boh-bay [I’m scared] (Man baisu)
• boo = No (Ne)
-Jei uždengsi akis galiu sakyti hey/kah/boo/ayay/u-nye [Hey, I don’t see you] (Ei, aš tavęs nematau)
• dah = Big (Didelis)
-Jei labai smagiai leidžiame laiką Dah/doo-ay [big fun] (Labai smagu)
• doo? = What?/Question? (Kas? Klausimas)
-a-loh/doo? [Where is the light?] (Kur yra šviesa?)
• doo-ay = Fun (Smagu)
-jei kažkoks veiksmas labia patinka dah/doo-ay/wah! [Big fun!] (Labai smagu)
• doo-moh = [Please feed me] (Prašau, pamaitink mane)
-Kai aš alkanas galiu tavęs paprašyti Doo-moh/a-tay [Please feed me] (Prašau, pamaitink mane)
• e-day = Good (gerai)
• e-tay = Yes (Taip)
• kah = Me (Aš)
-Kai aš laimingas tu gali išgirsti kah/may-may/u-nye [I love you] (Aš tave myliu)
• koh-koh = Again/More (vėl, dar)
• koo-doh = Health (Sveikata)
-Jei man skauda pilvuką aš galiu sakyti Kah/boo/Koo-doh [I’m not healthy] (Aš prastai jaučiuosi)
• Koo-dah/Way-loh = Boring! (Nuobodu)
-Kai niekas į mane nekreipia dėmsio Koo-dah/Way-loh [How Boring!] (Kaip nuobodu!)
• Lee-Koo = Sound (Garsas)
-Į netikėtą garsų triukšmą Dah/lee-koo/wah! [Loud sound!] (Labai garsu)
• loo-loo = Joke (Pokštas)
-Kai apverti mane žemyn galva Hey/boo/loo-loo [Hey, no jokes] (Ei, nejuokinga)
• may-may = Love (Meilė)
-Kai tu man labia patinki Kah/may-may/u-nye [I love you] (Aš tave myliu)
• may-lah = Hug (Apkabinti)
-arba Doo-moh/may-lah/kah [Please hug me] (Prašau apkabink mane)
• may-tah = Kiss (Bučkis)
-Aš galiu paprašyti bučkio sakydamas May-lah/kah [Kiss me] (Pabučiuok mane)
• mee-mee = Very (Labai)
-Pietų metu galiu sakyti Kah/mee-mee/a-tay [I’m very hungry] (Aš labia alkanas)
• Nah-Bah = Down (Žemyn)
-Vakare Dah/a-loh/nah-bah [Sun down (Good night)] (Saulė nusileido, labanakt)
• nee-tye = Tickle (Kutenimas)
-Jei man nuobodu, aš galiu tavęs paprašyti Nee-tye/kah [Tickle me] (Pakutenk mane)
• noh-lah = Dance (Šokti)
-Metas linksmintis! Dah/noh-lah [Big dance/party] (Šokiai, šventė)
• noo-loo = Happy (Laimingas)
-Kai aš su draugais tu gali išgirsti mane sakant Kah/mee mee/noo-loo/wah! [I’m very happy!] (Aš labai laimingas)
• o-kay = OK
• toh-dye = Done (Atlikta)
• u-nye = You (Tave)
-Žaidžiant kavotynių galiu tave paerzinti Kah/ay-ay/u-nye [I see you] (Aš tave matau)
• u-tye = Up (Aukštyn)
-Jei manau, kad laikas keltis Dah/a-loh/u-tye [Sun up (Good morning)] (Saulė pakilo, labas rytas)
• wah! = Yea!/exclamation! (yea! Šūktelėjimas)

• way-loh = Sleep (Miegoti)
-Jei mane pažadini, o aš dar jaučiuosi pavargęs Yawn/Kah/way-loh/koh-koh [I’m sleeping more] (Aš dar pamiegosiu)
• wee-tee = Sing (Dainuoti)
-Prieš miegą galiu paprašyti Wee-tee/kah/way-loh [Sing me to sleep] (Padainuok man, kad užmigčiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 28 lapkričio 2010 - 15:21
Mano vaikai turėjo furbiuką. Buvo užvedęs mus visus - net žodyne atsirado "tiu-uf tiu-uf" lotuliukas.gif Ilgokai žaidėmės kol sugedo.
Atsakyti

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
Mes pirkom pries pora metu, labai fainas ir protingas zaisliukas, bet jau isaugome. Taip ir liko sedeti vienas ir liudnas. unsure.gif
Atsakyti
Sveiki mes tai pat norime įsigyti Furby. Tik va neiaišku kaip ten atskirti girdėjau yra Furby, Furby baby ir tie kur 2005 išleisti mačiau yra pirkti tik nežinau koks tas furbis ir koks jo pavadinimas. Be to ka kokie Furbiai daro. 4u.gif Va pvz koks cia Furbis ir ka jis daro? http://s54.radikal.r...2188ccd331b.jpg
Atsakyti
QUOTE(raimondziukiuke @ 2011 01 10, 20:02)
Sveiki mes tai pat norime įsigyti Furby. Tik va neiaišku kaip ten atskirti girdėjau yra Furby, Furby baby ir tie kur 2005 išleisti mačiau yra pirkti tik nežinau koks tas furbis ir koks jo pavadinimas. Be to ka kokie Furbiai daro. 4u.gif Va pvz koks cia Furbis ir ka jis daro? http://s54.radikal.r...2188ccd331b.jpg

Lengviausia tai būtų pas pardavėją paklausti mirksiukas.gif

Šis Furby yra pirmosios laidos 1999 m. modeliukas, o daro visa tai, kas yra aukščiau Niurzgos įdėtoje instrukcijoje 4u.gif
user posted image

Furby Baby 1999 m. modeliukai kalba vaikišku balseliu, veikimas paprastesnis, mažesni už savo "tėvus".
user posted image

2005 m. Furby yra sudėtingesnio veikimo, didesni už savo pirmtakus, su jais galima "žmoniškai" pasikalbėti biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
ira daug harakteriu bet mes pirkom už 5 litus trguje o jie kainuoja nauji 179 litus vacation1.gif
Atsakyti
sveiki, gal galetumet patarti kur suremontuoti furbį, turime mažai naudotą, bet sugedusį žaisliuką unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(liate @ 2011 03 14, 19:50)
sveiki, gal galetumet patarti kur suremontuoti furbį, turime mažai naudotą, bet sugedusį žaisliuką  unsure.gif

Esu mačiusi internete skelbimuose, kad remontuoja žaisliukus, gal bandyti pas juos teirautis. Nors nelabai tikiu, kad jie taisys, nes tai jau senai nebegaminamas žaislas. Nors, galima rasti ir jų schemas internete, gal kuris meistriukas ir apsiimtų pataisyti, nes tai pernelyg sudėtingas žaisliukas, savo gabumais prilygstantis 1980 metais išleistam Apple II kompiuteriui rolleyes.gif

Dar gali būti, kad Jūsų Furby užpyko. Taip taip, tai visai realu, kaip rašo gamintojas, ilgai su Furby nežaidžiant, jis gali užmigti letargo miegu ir nebereaguoti į aplinką, reikia ilgai, labai ilgai jį "žadinti", o po to kai atsibus, iš karto sočiai pamaitinti.
Techniškai visai paprastai paaiškinamas toks "fenomenas" - Furby išsikrovė. Ne veltui patariama - ilgai nenaudojant elektroninio žaislo, reikia išimti elementus. Po ilgo tarpo nenaudojus ir įdėjus naujus elementus (tik patariama naudoti labai aukštos kokybės, nes paprasti pigūs elementai labai trumpai laiko, o ir žaislas veiks nekokybiškai), Furby turi pasikrauti. Reikia palikti kuriam laikui ir vis bandyti "pažadinti", jeigu nėra techninio gedimo - tai tikrai atsibus, po pusdienio ar kitą dieną, bet tikrai atsibus. Dar galima bandyti jį perkrauti funkcija "reset", aprašyme apie tai yra parašyta.
Taip pat "užmigti" Furby gali, kai yra laikomas netinkamoje šaltoje temperatūroje, geriausia yra normali kambario temperatūra (ant karščio jie taip pat nemėgsta būti).
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti