Įkraunama...
Įkraunama...

Furby - ar kas pirko?

QUOTE(baste @ 2013 11 02, 11:24)
O kiek rimi kainuoja be akcijos furby?

beveik 300 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2013 11 02, 11:27)
beveik 300 lt doh.gif

bet su 40 procentu akcija dar puse bedos g.gif bet is esmes brangus zaislas doh.gif

Mano dukryte irgi jo nori, visagale reklama doh.gif bet galvoju kad ji ko gero dar per maza tokiam zaislui g.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 11 02, 11:33)
bet su 40 procentu akcija dar puse bedos  g.gif bet is esmes brangus zaislas  doh.gif

Mano dukryte irgi jo nori, visagale reklama  doh.gif  bet galvoju kad ji ko gero dar per maza tokiam zaislui  g.gif

tai jo, su 40 proc. dar nieko palygint.maniškis 4,5 metų, nežinau ar ne per mažas..bet reklama irgi nugalėjo doh.gif vakar parašė laišką kalėdų seneliui su prašymu juodo furbio
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2013 11 02, 11:58)
tai jo, su 40 proc. dar nieko palygint.maniškis 4,5 metų, nežinau ar ne per mažas..bet reklama irgi nugalėjo doh.gif  vakar parašė laišką kalėdų seneliui su prašymu juodo furbio

Maniskei 3,5 metu tai manau, kad maza siam zaislui, neisnaudos jo tinkamai, nors labai jau nori, manau gal kitiems metams smile.gif
Atsakyti
Labukas!

Taigi jungiuosi I tema wink.gif nupirkau siandien duktereciau furby. Pamacius parduotuveje tiek dziaugesi biggrin.gif tai va laukiu rytojaus, kai iteiksiu ir kokiu emociju sulauksiu biggrin.gif

Man tai jis pasakiskas, jau toks mielas wub.gif
Atsakyti
Noriu paklaust tu kas turi furbby, ar vaikam nepabosta jis? Sunui neuzilgo 4 metai bus taip jis nori to furbio kad baigia akys isvarvet parduotuvej, pasiemes apsikabina tai sakom gal su kaledom padovanot po eglute. Kaip manot ar verta? g.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir aš. Maniškė pamatė jį pas draugę-užsimanė iki negalėjimo-svajojo, vis pakalbėdavo apie jį. Kaip tik artėjo gimtadienis ir močiutė kaip visada palepino anūkę :-) Man tai sužinojus kainą silpnoka pasidarė :-) Pažaidė dvi dienas, iki pirmo karto, kai jis supyko, tada padėjo ir paskui prisibijojo žadinti, kad vėl nepyktų. kartais paima paniurkyti. Aš labai nesigilinu ten į jį, gal jis pyksta kad mažai žaidžiama su juo. Bet esmė ta, kad stovi jis beveik neliečiamas. Vaikui 6 metai. Mano manymu jie gerokai per brangūs, neverti tų beveik 300 lt. Gal žais, kai paaugs.
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 11 12, 09:36)
Noriu paklaust tu kas turi furbby, ar vaikam nepabosta jis? Sunui neuzilgo 4 metai bus taip jis nori to furbio kad baigia akys isvarvet parduotuvej, pasiemes apsikabina tai sakom gal su kaledom padovanot po eglute. Kaip manot ar verta?  g.gif

Turim Furbį, sūnui greit 4 metukai, tai labai patinka . Sakyčiau vienas mėgiamiausių žaislų po LEGO biggrin.gif Pareigingas labai sūnus - ryte prieš eidamas į darželį pažadina furbiuką, pamaitina, grįžęs iš darželio pirmiausia furbio eina matint, pažaist su juo smile.gif

Pamiršau paminėt, kad kažkur nuo rugsėjo mėn. turim, tai lyg šiol tikrai nepabodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PienėKaralienė: 13 lapkričio 2013 - 23:47

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
Atsakyti
QUOTE(PienėKaralienė @ 2013 11 14, 00:46)
Turim Furbį, sūnui greit 4 metukai, tai labai patinka  . Sakyčiau vienas mėgiamiausių žaislų po LEGO  biggrin.gif  Pareigingas labai sūnus - ryte prieš eidamas į darželį pažadina furbiuką, pamaitina, grįžęs iš darželio pirmiausia furbio eina matint, pažaist su juo smile.gif

Pamiršau paminėt, kad kažkur nuo rugsėjo mėn. turim, tai lyg šiol tikrai nepabodo smile.gif

tas labiausiai ir domino, aciu uz atsakyma, kol akcijos reikes paziuret ir nupirkt kaledoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(PienėKaralienė @ 2013 11 14, 00:46)
Turim Furbį, sūnui greit 4 metukai, tai labai patinka  . Sakyčiau vienas mėgiamiausių žaislų po LEGO  biggrin.gif  Pareigingas labai sūnus - ryte prieš eidamas į darželį pažadina furbiuką, pamaitina, grįžęs iš darželio pirmiausia furbio eina matint, pažaist su juo smile.gif

Tai tas furbis tai analogas tokiu apvaliu daikciuku ( jau nepamenu kaip tie zaislai vadinosi, bet kazkada ju buvo pilna visur) - kuriuos reikejo laiku maitinti, kitaip jie galejo "mirti"?
Apskritai, kokia to zaislo esme? vietoj naminio gyvuno? Kad vaikas rupintusi kuo nors? Nes maniskis irgi kartais uzsimena, bet pamacius kaina net nediskutuojame ta tema tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2013 11 14, 08:26)
Tai tas furbis tai analogas tokiu apvaliu daikciuku ( jau nepamenu kaip tie zaislai vadinosi, bet kazkada ju buvo pilna visur) - kuriuos reikejo laiku maitinti, kitaip jie galejo "mirti"?
Apskritai, kokia to zaislo esme? vietoj naminio gyvuno? Kad vaikas rupintusi kuo nors? Nes maniskis irgi kartais uzsimena, bet pamacius kaina net nediskutuojame ta tema tongue.gif

man irgi primena tuos daikčiukus. manau, kad jie tikrai gal gaminti, kad atstotų kokį gyvūną naminį. g.gif
Atsakyti