Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

QUOTE(1mamyte @ 2012 05 17, 10:23)
As mokinausi Vilniuje Justiniskiu mikrorajone UAB "Lekada". Vairavau su instruktoriumi Laurynu.

Atėjau 1mamytei padėkoti už rekomendacijas aciuks.gif Su p.Laurynu good.gif jau važiavau 2 kartus, trečią kartą važiuosime kitą savaitę. Važiavau su savo mašina. Labai kantrus, malonus, taktiškas, labai aiškiai viską aiškina, užduodu įvairius klausimus, kas neaišku, viską pasakoja, braižė mašinos judėjimo trajektorijas. Pirmą kartą važiavome Regitros aikštelėje, antrą kartą išmaišėm po kelis sykius Vilniaus žiedus, mokė kaip taisyklingai reikia važiuoti iš skirtingų juostų, praktikavomės statytis mašiną Siemens arenos aikštelėje. Neskaičiuoja laiko, šiek tiek ilgiau užtrunkam, dar grįžus prie mokyklos liepia pasiparkuoti, tada laukia ir žiūri kaip išvažiuoju namo. Patiko ne tik kaip instruktorius, bet kaip ir žmogus, rekomenduosiu seserei eiti mokytis pas jį. Jaučiu tų pamokų naudą, tikrai verta buvo mokėti pinigus.
Va kovo mėn. buvau pati susiradus kas mokina su automatine pavarų dėže instruktorių Zenoną iš "Autoklasė": nemandagus, rėkė, nesuprasdavau kur nori, kad pasukčiau, bandė mokinti parkuotis šonu, nesupratau ką ir kaip žiūrėti, visą laiką tik gyrėsi koks šaunus ir nuostabus instruktorius, pinigus į balą išmečiau už tokią pamoką.
Atsakyti
O tai su mechanine ar automatine pavaru deze geriua mokytis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaranke7 @ 2012 06 16, 19:42)
O tai su mechanine ar  automatine pavaru deze geriua mokytis? smile.gif

Su automatine pavarų dėže lengviau važiuoti: nereikia perjunginėti pavarų (ypač aktualu mieste kamščiuose), negęsti įkalnėje. Tačiau mokinantis su automatine pavarų dėže ir laikant egzaminą Regitroje, vairuotojo pažymėjime bus nurodyta, kad transporto priemonė su automatine pavarų dėže ir negalėsite vairuoti mašinos su mechanine pavarų dėže. Mano nuomone, geriau mokytis sunkiau (su mechanine), bet gavus teises galėsite rinktis tiek mechaninę, tiek automatą vairuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 06 18, 12:48)
Su automatine pavarų dėže lengviau važiuoti: nereikia perjunginėti pavarų (ypač aktualu mieste kamščiuose), negęsti įkalnėje. Tačiau mokinantis su automatine pavarų dėže ir laikant egzaminą Regitroje, vairuotojo pažymėjime bus nurodyta, kad transporto priemonė su automatine pavarų dėže ir negalėsite vairuoti mašinos su mechanine pavarų dėže. Mano nuomone, geriau mokytis sunkiau (su mechanine), bet gavus teises galėsite rinktis tiek mechaninę, tiek automatą vairuoti mirksiukas.gif

pasak mano buvusio instruktoriaus, su automatine nieko sunkaus, gali vairuoti bet kas...sedi ir vairuoji g.gif net nezinojau, kad pabaigus su automatine, tai irasoma i vairuotojo pazymejima.
Atsakyti
Gal galetumet Vilniuje rekomenduoti instruktoriu,kuris mokina su automatine pavaru deze? Teises turiu, noriu praktiniu pamoku 4u.gif

Parasykite prasau i AZ. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 06 15, 13:07)
Atėjau 1mamytei padėkoti už rekomendacijas aciuks.gif Su p.Laurynu good.gif jau važiavau 2 kartus, trečią kartą važiuosime kitą savaitę. Važiavau su savo mašina. Labai kantrus, malonus, taktiškas, labai aiškiai viską aiškina, užduodu įvairius klausimus, kas neaišku, viską pasakoja, braižė mašinos judėjimo trajektorijas. Pirmą kartą važiavome Regitros aikštelėje, antrą kartą išmaišėm po kelis sykius Vilniaus žiedus, mokė kaip taisyklingai reikia važiuoti iš skirtingų juostų, praktikavomės statytis mašiną Siemens arenos aikštelėje. Neskaičiuoja laiko, šiek tiek ilgiau užtrunkam, dar grįžus prie mokyklos liepia pasiparkuoti, tada laukia ir žiūri kaip išvažiuoju namo. Patiko ne tik kaip instruktorius, bet kaip ir žmogus, rekomenduosiu seserei eiti mokytis pas jį. Jaučiu tų pamokų naudą, tikrai verta buvo mokėti pinigus.
Va kovo mėn. buvau pati susiradus kas mokina su automatine pavarų dėže instruktorių Zenoną iš "Autoklasė": nemandagus, rėkė, nesuprasdavau kur nori, kad pasukčiau, bandė mokinti parkuotis šonu, nesupratau ką ir kaip žiūrėti, visą laiką tik gyrėsi koks šaunus ir nuostabus instruktorius, pinigus į balą išmečiau už tokią pamoką.

Prasom, sekmes mokinantis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as pasiskaicius rekomendaciju, paskambinau i UAB Lekada ir norejau tartis del pamoku su isgirtu instruktorium Laurynu smile.gif
Bet man pasake, kad butinai turiu atsinesti medicinine pazyma, kuria gavau kai laikiausi teises.
Bet teises issilaikius as jau pries 5 metus, tikrai neissaugojus as tos pazymos...
Ar jums taip irgi buvo, kurios emete pamokas pas Lauryna?
Ar gal kaip nors taretes su juo asmeniskai, ne per ta UAB?
Jei taip, ir kuri turite jo Tel. nr. buciau labai dekinga, jei pasidalintumet kontaktais i az bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(O-tome @ 2012 06 20, 09:36)
Sveikos, as pasiskaicius rekomendaciju, paskambinau i UAB Lekada ir norejau tartis del pamoku su isgirtu instruktorium Laurynu smile.gif
Bet man pasake, kad butinai turiu atsinesti medicinine pazyma, kuria gavau kai laikiausi teises.
Bet teises issilaikius as jau pries 5 metus, tikrai neissaugojus as tos pazymos...
Jei taip, ir kuri turite jo Tel. nr. buciau labai dekinga, jei pasidalintumet kontaktais i az  bigsmile.gif

As gal pirmoji parasiau del sio intruktoriaus teigiama atsiliepima, kaip supratau grmarti nuejo pabandyti. Kadangi mokinausi siemet pas ji nuo pradziu iki pabaigos (siu metu geguzi, issilaikiau regitroj teises), tokiu problemu kaip jums neiskilo. Del visu pamoku tariausi asmeniskai, del laiko derinausi su instruktorius, o ne su vadybininku lekados.
Atsakyti
Kai mokinausi nuo pradziu tai dave jo tel. numeri, paskambini ir susitari del pamoku laiko ir toliau derini tarpusavyje laikus. Gal tiksliau del papildomu pamoku galetu pasakyti grmarti, ar kas kitas kas eme atskirai tik pamokas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1mamyte: 20 birželio 2012 - 12:51
QUOTE(O-tome @ 2012 06 20, 09:36)
Jei taip, ir kuri turite jo Tel. nr. buciau labai dekinga, jei pasidalintumet kontaktais i az  bigsmile.gif

medicinine bet kokiu atveju reikalinga,ir kai baigiasi jos galiojimo laikas-reiketu praeiti med.komisija is naujo...Ji parodo,kad tavo sveikatos bukle leidzia vairuoti,tai siaip joks rimtas instruktorius,manau,neuzsiims nelegaliom pamokom ir nerizikuos prarasti licencija,o norint mokytis legaliai pagal dabartinius istatymus viskas tik per mokykla,tiktai tiek,kad,aisku,galima tartis ir asmeniskai,bet dokumentacija vis tiek turi buti tvarkinga,prie to labai "knisasi"transporto policija,baudos zveriskos...tai is esmes nera skirtumo,ar asmeniskai,ar per uab tartis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-tome @ 2012 06 20, 08:36)

Taip, susidūriau ir aš su šia problema. Kadangi instruktoriaus telefono numerio neturėjau, skambinausi į mokyklą. Ten pasakė dėl tos medicininės pažymos, kad ji reikalinga norint važiuoti su mokykline mašina. Tokie iš tikrųjų yra reikalavimai, kai aš ieškojausi kovo mėn jau nusipirkus mašiną instruktoriaus ir daug kur Vilniuje skambinau, visur liepė turėti pažymą. Aš teises laikiau prieš 7 metus, turiu dar tą pažymą neišmetus, bet jos galiojimas jau pasibaigęs. Lekados vadybininkas man pasiūlė ją pasidaryti poliklinikoje ar pas juos mokykloje, mokykloje kainuoja 60 lt. Kam man reikia dar papildomai 60 lt mokėti jei žadėjau paimti 3 pamokas? Todėl paprašiau tel.nr. Lauryno ir jam paskambinau. Jam situacija jau buvo nupasakota, nutarėm, kad mokinsimės su mano automobiliu, tuomet tos pažymos nereikia. Parašiau Jums tel.nr. Lauryno, paskambinkite, bet kažkodėl nemanau, kad sutiks be pažymos važiuoti su mokykline mašina. O nenorite su savo automobiliu važiuoti? Ir pigiau gausis, ir labiau pajusite savo mašiną, vėliau bus lengviau su ja važiuoti, man net patiko su savo mokintis, buvo aišku kur žiūrėti savo mašinoje parkuojantis aikštelėje.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 06 20, 13:01)
medicinine bet kokiu atveju reikalinga,ir kai baigiasi jos galiojimo laikas-reiketu praeiti med.komisija is naujo...Ji parodo,kad tavo sveikatos bukle leidzia vairuoti,tai siaip joks rimtas instruktorius,manau,neuzsiims nelegaliom pamokom ir nerizikuos prarasti licencija,o norint mokytis legaliai pagal dabartinius istatymus viskas tik per mokykla,tiktai tiek,kad,aisku,galima tartis ir asmeniskai,bet dokumentacija vis tiek turi buti tvarkinga,prie to labai "knisasi"transporto policija,baudos zveriskos...tai is esmes nera skirtumo,ar asmeniskai,ar per uab tartis... ax.gif

Tai medicininė pažyma reikalinga mokinantis su instruktoriumi mokykline mašina. Kaip aš suprantu vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininė pažyma reikalinga išduodant/keičiant vairuotojo pažymėjimą arba vairuotojo pažymėjimą naudojant profesiniams tikslams (dirbant vairuotoju). Tai jei turi galiojantį vairuotojo pažymėjimą ir nenaudoji jį profesiniais tikslais, tai med.pažymos nereikia, instruktorių pasisodini šalia į savo mašiną ir veži kaip keleivį biggrin.gif
Atsakyti