QUOTE(mooney @ 2010 01 14, 16:44)
kaip įdomiai su tuo pieno užšalydmu

o jis nepraranda savo vertingų savybių? o paskui kaip, pašidot ledo gabalą ir viskas? pirmą kart girdžiu
jei teisingai darai nepraranda jokiu medziagu

buvau kursuose, tai ten aiskino taip:
nutrauki piena i sterilu indeli, dedi i saldytuva, tada i kamera. jei nutraukiama puse indelio ir po keliu valandu vel puse, ju sumaisyti iskart negalima, reikia saldytuve laikyti atskiruose indeliuose, kol susivienodins temp. ir tada saldai.
o atlaidint tai vel tas pats, tik is antro galo, isimi is kameros, dedi i saldytuva, tada palaikai kambario temp ir tada i silto vandens vonele. pakartotinai sildyti pieno istraukto is kameros negalima ir jokiu budu ne mikrobangu krosneleje

ir ilgiau nei 4 men negalima kameroj laikyt
cia aisku ne i tema, bet gal kam pravers
man nutrupejo su abiem vaikais, bet taip buna labai retai, neissigask, amazone:mirksiukas: turedavau plaukus iki liemens bemaz, po pirmojo vaiko liko siek tiek zemiau ausu, o po antrojo siek tiek daugiau

tai sakoma, trys menesiai maitinimo vaikui labai gerai, sesi- gerai, virs sesiu - mama gali pajausti pasekmes