Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinė krūtų operacijos***

Jo, Gustes bus panasi i Amazones... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 14, 14:42)
Jo, Gustes bus panasi i Amazones...  thumbup.gif

Tai va, as kai jos pamaciau, iskarto pagalvojau kad labai panasiai kaip ir pas mane buvo is pradziu... ax.gif Ir jei pas ja nebus tokie uzsispyre audiniai, tai daug greiciau ji sulauks norimo rezultato... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjamore @ 2010 01 14, 22:42)
As kaip ir tu norejau per speneli kad randas pvz paplidimyje labai nebadytu akiu.. Dabar pabuvusi siame forume galvoju kad gal tikrai pavojinga neturinciai vaiku... Turbut rinksiuosi po krutine, nes pazastuke man kaskaip nesinori...wink.gif

unsure.gif nežinau, man iš tiesų labiausiai patiktų jei galėtų "įsodinti" neatliekant jokio pjūvio lotuliukas.gif bijau aš tų randų unsure.gif

QUOTE(Guste111 @ 2010 01 14, 22:42)
Girdekau lyg ir GK pradejo per bamba deti. O del randu gyjimo tai cia labai individualu. Manes paprase parodyti koki nors randa ant kuno, galvojau galvojau, kad as jokio ir neturiu, tai sako vadinasi gerai randeja. As jau tikiuosi vasarai mano pazasukes bus grazios, nes esu siaubinga perfekcioniste biggrin.gif Dabar jau pradejau pakaitinto po bioptrono lempa, kita savaite jau tepsiu dermatixu

bet dar pakankamai "šviežias" Lt , tai nesinori bandomuoju triušiu būti rolleyes.gif o dėl randų, tai vasara man teko siųti tik viena siūle koją, tai randą dbr turiu labai negražų, dėl to ir baiminuosi verysad.gif

QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 14, 22:44)

Per speneli kai daro pjuvi atkerta tik apacios pieno liaukas.Tai kaip laikrodzio butu nuo 3iki 9val 4u.gif ,virsutines pieno liaukos lieka sveikos,ir maitinti vaikeli gali smile.gif

bet vistiek tikimybė didžiausia iš visų būdų, nors man tai kol kas atrodo priimtiniausias op būdas g.gif

QUOTE(llonyte @ 2010 01 14, 23:17)
dejau silikonus anatominius 255 projekcija 5

o iš kokio dydžio ir kokį dabar turi? ar patenkinta? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 14, 23:52)
Na kiek teko dometis tai Vitkaus klinikoje dazniausiai yra daroma per spieneli...nors aisku, ir kiti gyd daro, taciau Vitkus ir jo kolegos dazniausiai siulo si buda 4u.gif

na taip, girdėjau tai.bet vitkus man per brangu, o jo kolegoms, manau, dar reikia paaugti ax.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 14, 14:52)
Idejau  mirksiukas.gif  Nu man tikrai kazkiek panasu...irgi va taip aukstai buvo kol nepakrito... ax.gif
Papildyta:
Pritariu, daili figuryte pas tave  4u.gif Ir jau isivaizduoju kaip graziai su (.)(.) atrodysi  bigsmile.gif

aga, papuliai vos ne su lyg peciais biggrin.gif bet cia visoms turbut po operacijos taip, paskui nusileidzia smile.gif

nu kaip ir visos - trukumu visada randu blush2.gif ten nuotraukose is po svenciu pilvas itrauktas, net
suakmenejus nuo pastangu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
man tai tavo odos stangrumas superinis thumbup.gif kaip pas sesiolikine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 15, 00:42)
Jo, Gustes bus panasi i Amazones...  thumbup.gif

reiškia bus labai thumbup.gif wub.gif aš vis pasižiūriu į amazonės nuotrauką su VS liemenuku, na .. wub.gif
Atsakyti
as ir jau nebegaliu saves valdyt kaip noriu pasigrazint. o po liek laiko po gimdymo kar maitinimo daretes?
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 14, 14:51)
aga, papuliai vos ne su lyg peciais biggrin.gif  bet cia visoms turbut po operacijos taip, paskui nusileidzia smile.gif

nu kaip ir visos - trukumu visada randu blush2.gif ten nuotraukose is po svenciu pilvas itrauktas, net
suakmenejus nuo pastangu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
man tai tavo odos stangrumas superinis thumbup.gif kaip pas sesiolikine thumbup.gif

Tai va va...kai dabar pasiziuriu i tas ka tik is po op darytas foto tai doh.gif
Aciu blush2.gif bet per savo ta odos ir audiniu stangruma metus laiko leidosi krutine doh.gif ir dar sake gyd turi biski pasileisti... ax.gif kitoms jau po 3 menesiu rezultatas puikus, na o man laabai ilgai teko laukti...ai bet is kitos puses tai labai dziaugiuosi savo oda blush2.gif tik va kazkada senai, labai i soliariumus megdavau vaikscioti doh.gif tai apgamu laabai padaugejo doh.gif tai dabar nei kojos nekeliu ir nekelsiu ten schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*amazone* @ 2010 01 14, 15:02)
Tai va va...kai dabar pasiziuriu i tas ka tik is po op darytas foto tai  doh.gif
Aciu  blush2.gif  bet per savo ta odos ir audiniu stangruma metus laiko leidosi krutine  doh.gif  ir dar sake gyd turi biski pasileisti... ax.gif  kitoms jau po 3 menesiu rezultatas puikus, na o man laabai ilgai teko laukti...ai bet is kitos puses tai labai dziaugiuosi savo oda  blush2.gif tik va kazkada senai, labai i soliariumus megdavau vaikscioti  doh.gif  tai apgamu laabai padaugejo  doh.gif  tai dabar nei kojos nekeliu ir nekelsiu ten  schmoll.gif

jo, del apgamu baisu, tiuriu ir as tokia beda. man uzdraude eiti i soliar., sako prisisauksiu vezi su savo oda verysad.gif tai irgi kojos ten nekeliu, nors taip patinka ideges kunas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mooney @ 2010 01 14, 14:54)
reiškia bus labai  thumbup.gif  wub.gif  aš vis pasižiūriu į amazonės nuotrauką su VS liemenuku, na ..  wub.gif

blush2.gif bet tas VS liemenukas tai tikrai thumbup.gif Pas mane pakankamai didelis tarpas gavosi, tad niekaip neiseidavo susistumti...bet va su siuo jau kaip ir kazkas gaunasi tongue.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Bet tikrai, kaip idomu- kodel kai kurioms taip uzlipa i pazastis pradzioj, o pvz man isvis nebuvo aukstai, o db isvis jie kaip ir nusileide jau, absoliuciai naturalus vaizdas g.gif Gal itakos turi tai, kad jus pvz nei gramo riebaliuku neturit? Fantastiskos figureles jusu smile.gif

Del apgameliu ir soliariumu- pas mane irgi ziauriai daug pradejo rastis, nors as niekad per daug nesidegindavau, tik vos rusvuma saltuoju sezonu palaikydavau unsure.gif Bet jau 2m soliariumus apeinu is tolo, kam reikia problemu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J'adore: 14 sausio 2010 - 14:19
QUOTE(Lialyna @ 2010 01 14, 15:07)
jo, del apgamu baisu, tiuriu ir as tokia beda. man uzdraude eiti i soliar., sako prisisauksiu vezi su savo oda  verysad.gif tai irgi kojos ten nekeliu, nors taip patinka ideges kunas...  wub.gif

As tai isviso su metais kazkaip kitaip i viska pradedu ziureti...anksciau tai tikrai kuo rudziau tai tuo graziau budavo doh.gif o va dabar, jau man geriau sveikesne, stangresne oda, nei sausa, apserpetojusi nors ir ruda schmoll.gif Mano mamai virs 50 metu, taciau visai rauksliu neturi ir atrodo 10 metu jaunesne nei yra...o va pas mane jau dabar apie akis raukslytes, ir tikrai nuo tu soliariumu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(J'adore @ 2010 01 14, 15:11)
Sveikos  smile.gif
Bet tikrai, kaip idomu- kodel kai kurioms taip uzlipa i pazastis pradzioj, o pvz man isvis nebuvo aukstai, o db isvis jie kaip ir nusileide jau, absoliuciai naturalus vaizdas  g.gif

Tai manau nuo to, kaip krutine atrode pries op g.gif na pvz mano, ji ir taip auksta...pas mane spieneliai gan ausktai, todel tik idejus isviso is po pazastu atrode doh.gif Gyd sake, kad dar nebuvo mates kad taip aukstai spieneliai butu g.gif o va jei pas tave buvo krutine zemiau, tai ir idejus vaizdas iskarto visai kitas...iskarto labai naturaliai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute544 @ 2010 01 15, 00:58)
as ir jau nebegaliu saves valdyt kaip noriu pasigrazint.  o po liek laiko po gimdymo kar maitinimo daretes?

berods daro 6 mėn. po maitinimo nutraukimo
Atsakyti